Kuthumi via Berit von Scheven, September 28th, 2020

Jag kommer till er i denna utmanande tid för att förbereda er för den nya jorden. Den nya jorden gryr men den är ännu inte här. Det finns lite mer arbete som behöver göras för er som individer och för jorden som en levande varelse. Ni behöver göra lite rening för att bli av med gammal energi så ni kan ge plats för det nya som är på vägDet kommer i “portioner”, lite då och då ända fram till den 21/12/20. Då sker det stora eventet som ni pratat om så länge.

Förbered dig på bästa sätt, inte genom att jaga något utan bara slappna av och vara dig själv. För du vet att det är i de stilla, tysta stunderna som jag kan komma ner till dig. Inte när du jagar runt utan när du släpper tankarna på vad som varit och oron för det som kommer.

Jag är Kuthumi men i den här inkarnationen är jag den älskade Franciskus av Assisi. r kommer viktig information till alla levande varelser på jorden. Ni vet att allt är levande, stenarna, träden, vattnet och naturligtvis blommorna och fåglarna och alla djur och människor. Alla har den stora Anden i sig. Ni är förbundna med allten djupare nivå eller vi kan kanske säga en högre nivå. Ni är förbundna med allt för ni är alla ett i Skaparens ögon.

Hur ni väljer att leva på den här jorden har betydelse för andra människor också. Du tror att det bara handlar om dig men det gör det inte. Allt du gör påverkar hela jorden. Du har hört om en fjärils vingslag som kan starta en storm på andra sidan jordklotet. Det är samma med dig och alla andra människor. Var varsam med vad du säger, tala vänliga ord till människor och djur, till träd och blommor. Var snäll, var snäll, var snäll.

För du vet aldrig om eller när jorden kommer att försvinna. Det beror på hur ni behandlar den nu. Ni befinner er i slutat av mycket lång cykel. Mycket, mycket lång cykel. Ja, livet på jorden kan ta slut nu men jag tror inte det för de flesta människorna som lever här vill få den att överleva lika mycket som de själva vill överleva.  

Så ta hand om dig själv, ta hand om jorden, ta hand om allt på jorden. Var varsam, som jag sa förut, med vad du säger och med de känslor som strömmar ut från dig för det påverkar människorna runt dig mycket.

Till er alla vill jag säga, jorda er! Känn att dina fötter är på jorden. Det är mycket viktigt i de här tiderna. För du vet att i den närmaste framtiden kommer ni att höja era frekvenser och då behöver ni vara jordade. Det behöver ni verkligen. Och ni behöver också rena er som jag sagt förut. Jag säger samma sak om och om igen för det är så viktigt. Jorda dig och rena dig!

Blessings,

I am Kuthumi

 

You may also like...