Lady Moder Maria via James McConnell, 23 oktober

th

Lady Moder Maria via James McConnell, 23 oktober

”Gudomliga Modern” jag är ”Gudomliga Modern”, här för att dela med er idag. Jag fyller detta rum med min kärlek. Fyller detta rum med min klarblåa färg. Och de av er som kan känna det, min doft av rosor.

Jag är här för att dela med er idag: jag skulle älska att dela en inbjudan med er. En inbjudan att dagligen kalla på mig i meditation och bön. Säg, ”Moder, jag behöver att du vårdar mig”

Varje dag står jag, jag väntar på er att kalla, så att jag kan hålla er tätt intill. Så jag kan älska er och ge er min glädje, och krama er. Er Fader och jag älskar vad ni gör i era dagliga aktiviteter men vi vet hur er själ längtar efter närheten till oss, era vänner, och era Skapare. Vet att ni kan nå mig genom att kalla. Vet att ni kan komma till mig.

Vi vet att ni arbetar varje dag och ni arbetar utan att ens vara medvetna om det. Förändrar era kroppar. Förändrar er värld. Är medvetna om allt och alla som är i den. Men jag säger, hjälp er själva genom att inse att vi är här. Om ni känner kallelsen från den Största Skaparen, är det bra.

Om ni känner att ni vill kalla på mig, är det bra. Jag är här. Den som ger er glädje. Även om det bara är några minuter, det är vilan ni behöver. Vi vet att saker och ting är galna på denna planet.

Vi vet att det är viktigt för er att ha kärlek för er, för er själva och detta är vad jag har att säga idag. Kalla när ni har tid och jag kommer att ta er nära mig, kära ni. Jag kommer att dra er nära mig. Jag kommer att älska er. Jag kommer att höja era vibrationer. Jag kommer att hela er kropp. Jag kommer att vara där och det är det som är idag. Välsignelser.

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...