Lady Nada, 14 augusti 2016 Via Susan Sammarco

Unknown2

Lady Nada, 14 augusti 2016

Via Susan Sammarco

 

Jag är Lady Nada. Det är ett nöje att dela denna upplevelse med er idag. Det här var en överraskning för Susan eftersom hon inte visste att jag skulle ta över ledningen här idag.

Det händer så mycket runt om i världen idag. Vi vet att de flesta av er väljer att inte lyssna på de vanliga TV-nyheterna eller läsa dagstidningarna. Ni letar efter alternativa källor. Det verkar som att två till tre nya whistleblowers kommer fram varje dag för att berätta vad de vet, vad de har upplevt.

Det här är en härlig tid. Det är en härlig tid för att Kabalen har blivit arresterad. Ni är fria! Ni skapar er värld i varje ögonblick, med varje upplevelse. Och med dem som är upplysta, som ni, ansluter ni er över hela världen och ni bidrar till att det kollektiva medvetandet gör framsteg.

Idag lärde ni er att människorna på Costa Rica har öppnat sina hjärtan. Dessa är de berättelser som ni lyssnar på. Dessa är de historier ni hör. Vi vill att ni delar med er av de här historierna. The Event är mycket nära. Vi kan inte säga när, eftersom det bara är Fadern som vet.

Ignorera de saker som ni hör som är falska. Vissa av de Ljusarbetare vi känner har olika åsikter om saker. Mycket har att göra med de kanaliserade budskap som kommer genom så många människor. Vart och ett av de budskapen är anpassade till de grupper som tar emot dem.

Vi, Sananda och jag, är så nära den här gruppen. Vi älskar er och vi vet att ni älskar oss. Det etablerades för tusentals år sedan.

Vi vet att ni känner det som om ni går runt med skygglappar. Vi ber om ursäkt för det, men det är fortfarande nödvändigt. Men när slöjan fortsätter att lösas upp, kommer skygglapparna att försvinna och det ljus som finns inom var och en av er kommer att delas med alla.

Tack för er tid idag. Välsignelser.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings

 

Du gillar kanske också...