Lady Nada via James McConnell 4:e mars 2018

Lady Nada via James McConnell 4:e mars 2018

 

 

Mästare Lady Nada

Och Jag Är Lady Nada.

Jag är så överlycklig över att kunna vara med er i dessa tider, i dessa stunder, på detta sätt för att kunna dela med mig av mina uppfattningar, min kärlek för er alla.

Många av er känner mig, känner kära Sananda, så nära är vi att ni alla kan känna min beröring på axeln. Känn den nu. Känns då jag rör vid var och en av er, lätt på axeln. Känn energin som överförs till er. Känn ännu mer av kärleken som ges till er. För jag är förkroppsligandet av kärlek, precis som ni alla är förkroppsligandet av kärlek och ljus.

Känn nu denna energi komma in i er. Vet att vi är anslutna bortom vad ni kan förstå, i er medvetenhet på tredimensionell nivå. För ni kan inte börja förstå, om ni stannar kvar i programmeringen. Men om ni kommit ut ur programmeringen, ut ur illusionen till den sanna verkligheten, då kommer ni att känna vår förbindelse. Ni kommer att veta varifrån vi kommer. Vi som ett kollektivt vi.

Alla vi har varit tillsammans vid ett eller annat tillfälle, och det kommer vi alla återigen att vara. Ja, jag kan tala genom James här, och jag kan vara med er på det här sättet, men jag, precis som alla ni, längtar efter att vara med er, på det sätt ni kallar personligen. Levande och personligen.

Men ni behöver inte se oss för att veta att vi är bundna till varandra; vi är tillsammans även i detta ögonblick då jag talar till er, eftersom ni känner eller kände min beröring på axeln eller huvudet. Allt ni kände det på något sätt. Om ni inte kände det nu, så kommer ni att känna det någon annan gång senare. För jag har berört var och en av er, precis så som ni kommer att beröras igen, men mycket mer kraftfullt, nu när den helige Ande, källan inom er, kommer över er, kommer inom er, och ni känner energin och kraften som kommer med det. Kärlekens kraft för att sprida kärlek, att sprida ljus till alla de ni kommer i kontakt med, som sändebud eller lärjungar för kärleken.

JAG ÄR Lady Nada. Jag lämnar er nu. Må all frid och kärlek vara med er alla. Och vet att vår anslutning är stark, och tillsammans är vi starka.

Kanaliserad av James McConnell

Översättning: Margareta Jonåker

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

 

Du gillar kanske också...