Lady Nada via Fran, 15 juni

Lady Nada

Ni har kommit in i en ny fas av ert uppvaknande

15 juni, 2015

Kanal: Fran Zepeda

 

Hälsningar, Älskade!

JAG ÄR Lady Nada, här för att presentera ett nytt perspektiv av ert uppvaknande för er. Ja, ni har kommit långt. Ingen mängd av analyserande skulle kunna påvisa precis hur långt. I stället måste ni KÄNNA skillnaden, expansionen och den sköna Lätthet som ni hittills har uppnått.

När ni i varje stund av Nuet går framåt mot ert större uppvaknande, är det svårt att mängdmässigt utvärdera era förändringar förutom att säga att ni har kommit in i en ny fas av ert uppvaknande och ni behöver bara känna och acceptera era förändringar. Fokusera inte för mycket på dem. Samla hellre ihop dem och ta in dem i ert nya perspektiv på er själva.

Alla beräkningar om ert tidigare sätt att utvärdera er tillväxt kommer inte att avslöja den sanna tillväxten och det utvidgande som ni har uppnått. Expansionen och tillväxten kommer att öka ännu mer under de kommande dagarna när ni får vara med om ytterligare Mottagande av Sommarsolståndets energier.

Mina älskade, ni har kommit så långt och vid det här laget har ni förstått att ni kommer att ha en väldig nytta av att slänga bort ert förra sätt att utvärdera er tillväxt. För när ni ytterligare kommer att sammanslås med ert Högre Jag, med er JAG ÄR- närvaro, med Källan, har ni uppnått ett så stort utvidgande att det är svårt att sätta ett finger på det…. Det är så omfattande, ändå så Lätt och känns som om det vore formlöst, ändå är ni samtidigt fast förankrade med Moder Jord och för evigt sammanbundna med Källan och andras Hjärtan.

Det finns en känsla av Frihet i denna nya expansion. Om ni slutar upp med ert vaksamma fokuserande på den så tillåter ni mer Frihet och Utvidgande. Njut av denna nya fas, kära ni, för ni har rensat ut så mycket mer, för att tillåta den rena klara känslan av er Gudomliga Natur att lysa ännu klarare än någonsin.

Ta er nu en stund, kära ni, att bara andas med mig, andas in och ut, utvidga er med Kärlek igenom alla era celler, igenom alla era många aspekter, igenom det invecklade nätet av omedelbar förening med hela Mänsklighetens Hjärta, med det Galaktiska Centret, med Allt-Som-är, med Källan. Ni har utvidgat er tillräckligt för att omfatta ALLT i er självaste andning, kära ni. Känn den expansionen Nu.

Känslan av Enhet med Allt-Som-Är är nu en djupgående del av er och en verklighet som ni är helt medvetna om. Det är en känsla som ingen annan än ni kan beskriva, för det är ER upplevelse av expansion, var och en unik i ert magnifika uppvaknande, ändå så förbunden med Allt för ni är så sammanlänkade i den Gudomliga Kärleken.

Ta vara på denna stilla känsla av Lätthet, Kärlek och Frihet som håller på att utvecklas inom er. Känn det som att alla barriärer har lyfts bort och er egen potential och era egna möjligheter har fått ny kraft och betonats i och med varje andetag av Nytt Ljus som nu kommer in i era celler.

Nu är det inte dags att bedöma, eller att döma era framsteg. Det här är en tid för att helt släppa taget och överlämna er till ert Högre Jag, för det kommer att ta er vidare på er Uppstigningsresa ju mer ni litar på det. Fortsätt att be om att få smälta ihop med och bli ett med det (ert Högre Jag) och ni kommer att få en verklig förändring i ert perspektiv – En stilla hemkomst till Era Gudomliga Jag.

Lita på er inre vägledning, kära ni, för ingen kan leda er så som ert Högre Jag kan. Lita på att ni är där ni skall vara för tillfället och sjunk in i det. Jorda er och förankra er in i denna nya känsla av upplyftning som nu genomsyrar er. Släpp taget om de hinder som ni en gång kände, hur ni föreställde er att det skulle vara att vakna upp och lyftas upp och var helt och hållet öppna för allt som presenteras för er.

Skuffa undan dessa hinder och välkomna alla känslor av uppvaknandet som nu knackar på era Hjärtans dörr. `Det finns inga Gränser´, som det sägs. Inget dömande, inga åsikter, bara var öppna för alla möjligheter och Ljusets och Kärlekens ljuvliga uppvaknande som nu genomtränger er hela existens. Låt den byggas upp till ett crescendo och sjunk in i det samtidigt som ni ständigt är redo för mer.

Nu är er tid inne, kära ni, för att överträffa alla förväntningar, att åsidosätta alla tidigare uppfattningar om hur det är att vara helt uppvaknad och ge rum för oändliga möjligheter att genomsyra er Gudomliga Närvaro Nu.

Den Gudomliga Kärleken vägleder er. Överlämna er till dess oändliga möjligheter när den förvandlar er med varje andetag av Gudomlig Kärlek som ni tar.

Namaste.

Med Kärlek och i Tjänande, JAG ÄR Lady Nada.

 

Copyright ©2011-2015 Fran Zepeda www.franhealing.com

www.franheal.wordpress.com   http://www.ouremergingdivinity.com

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

You may also like...