SaLuSa via Mike, 19 juni

SaLuSa, 19 juni

Kanal: Mike Quinsey

 

Kära Ni, det händer så mycket nu, att även om vi bara har varit borta från er en kort tid, så påskyndas händelser och inom relativt kort tid kommer de att avslöja våra syften för er. Det har aldrig funnits en tid då vi inte har varit aktiva, men på grund av sekretess, för att undvika störningar från de mörka Tjänarna, vi har alltid arbetat tyst. Scenen har förberetts för ett tillkännagivande av våra avsikter, och när det steget väl har tagits, kommer det att trappas upp till en hel rad av dem. Ni har väntat tålmodigt på detta och när de anländer kommer ni inte att bli besvikna. Vi är mer säkra nu när vi har inskränkt makten och inflytandet av de mörka Tjänarna, och vi strävar efter att hålla deras verksamhet i schack under vårt vakande öga.

Vi har många vänner på Jorden och har under eoner av tid hjälpt dem att gå vidare med sina uppgifter, att ta fram nya sätt för att snabbt ta er in i Nya Tiden. När avslöjandena väl börjar kommer ni förmodligen att känna er överväldigade av den hastighet med vilken de kommer att äga rum. Ni kommer också att vara glada över att notera hur snabbt de presenterar er de välbehövliga förändringar som omedelbart kommer att lyfta upp er livskvalitet. Det finns så mycket fattigdom på Jorden, och ändå har det inte behövt vara så, eftersom det finns mer än nog av hennes rikedomar för att garantera att alla av er ska ha livets nödtorft. Inte bara det, utan när era grundläggande behov är uppfyllda kommer det att bli förändringar som gör att ni ges mer tid att ägna er åt era egna intressen, i stället för att vara slavar för att tjäna pengar för livets nödvändigheter. Det är vår avsikt att föra fram förändringarna så snart som möjligt så att det inte blir någon försening i upprättandet av fördelarna med Nya Tiden.

Sedan en tid har ni successivt fått en inblick i vad som väntar när ni väl har släppts från påverkan och verksamheten från de mörka Tjänarna. De skulle hellre se att ni fortsätter er kamp och orsakar medvetet krig och oroligheter så att ni aldrig till fullo kan njuta av den fred och lycka som är er förstfödslorätt. Dock, ert öde är säkrat och ni kommer snart att uppleva frigörelsen från allt som tidigare har hindrat er från att leva ett meningsfullt liv.

Det kommer en tid, som snabbt närmar sig, då ni kommer att njuta av friheten av att leva i frihet från det alltid närvarande hotet om krig, eftersom det inte har någon plats i de högre vibrationerna. Sedan en tid tillbaka de har lyfts upp och sakta men säkert närmar ni er en tid av stora förändringar. Mitt i oron och med så mycket som behöver förändras för att höja er levnadsstandard, har ni svårt att föreställa er hur varaktig fred kan garanteras. Den kommer dock att komma och på ett sätt som ni kanske inte har ansett vara möjlig, och kommer att signalera slutet på alla fientligheter och ge den fred som ni önskar.

Moder Jord är mycket engagerad i de förändringar, som ibland kan verka ganska extrema, men tänk på att Jorden har varit långsamt döende och behöver mycket uppmärksamhet och förändringar för att få Nya Tiden till stånd. Föroreningen av haven är av stor betydelse eftersom det dödar områden som upprätthåller det liv som ska finnas i överflöd inom dem. I många områden är marken mättad med kemikalier och de behöver rening så att de kan bli helt återställda. Det finns så mycket arbete av detta slag som skulle förefalla vara en nästan omöjlig uppgift, men, som ni finner ut finns det nya upptäckter som kommer att påskynda sådana operationer oerhört. I själva verket, med vår hjälp kommer uppdraget att städa upp Jorden bli så mycket lättare. Det kommer att bli förändringar av sådant slag att era industrier inte längre behöver använda förorenande eller giftiga kemikalier. Det finns många planerade förändringar som kommer att påskynda hela processen av att återställa Jorden.

I en tid då många människor är rädda för det värsta, är det upp till själarna som är av Ljuset och förstår vad som händer, att hjälpa dem som känner sig övergivna och i nöd. Låt det bli känt att stora positiva förändringar, som kommer att lyfta livskvaliteten långt bortom era förväntningar, är på gång. Vi från den Galaktiska Federationen av Ljus kommer att hjälpa er i alla skeden, och vi kommer att ge er all uppmuntran att delta i hela förändringsprocessen.

Var säkra på att vi är fullt medvetna om era behov, men att vi inte alltid kan ingripa för att hjälpa er på grund av ert karmiska ansvar. Vi kommer dock att göra vårt bästa för att påverka er i era insatser för att uppnå bästa resultat. I själva verket har vi varit vid er sida hela tiden och uppmuntrat och hjälpt er igenom perioder av enorm press. Ni kan ibland undra var nya idéer kommer ifrån och ibland är det via vårt inflytande. Snart kommer en tid då vi kan arbeta öppet med er, utan rädsla för ingripande och då kommer ni se hur saker går framåt med stormsteg.

Tyvärr är er Media fortfarande under kontroll av Illuminati, och era nyheter övervakas noggrant för att hålla tillbaka sanningen om många saker som händer er. Men, när ni väl är medvetna om den verkliga situationen kommer ni att acceptera nyheter med försiktighet och utveckla förmågan att ”läsa mellan raderna”, då så mycket är dolt för er och även falskt framställt . För eoner av tid har ni hållits i mörker i så många frågor, och mycket som ni kunnat ha direkt nytta av har hållits tillbaka. Kanske detta illustreras bäst med avseende på plågan med cancer som kan botas, men det har inte släpps till allmänheten. De berörda behandlar er hellre än botar er, i en bransch som är värd en enorm vinst. Det kommer naturligtvis att förändras mycket snart, eftersom sanningen kommer att komma ut och ingenting kommer att förhindra att det sker.

Jag är SaLuSa från Sirius, och är glad över att vi kan ge er goda nyheter om framtiden. Ni har tålmodigt väntat på sluttampen som nu tornar upp sig och snart kommer att börja på allvar. Vi är glada över att vara en del av er upplysning och kommer snart att vara en del av ert liv. Vi är er framtid och ser fram emot att upplysa er om er sanna historia, eftersom ni är mycket större än ni tror och vi beundrar och hyllar er beslutsamhet över att se det slutliga nederlaget av de mörka Tjänarna. Vi kommer att vara med er hela tiden för att stödja er och skicka vår Kärlek.

Tack, SaLuSa

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

Ursprungssajt:

http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

 

Du gillar kanske också...