Lady Nada via Fran Zepeda 20 oktober, 2016

Unknown2

Lady Nada

via Fran Zepeda

20 oktober, 2016

Vad kan Kärleken uppnå?

Hälsningar, Älskade!

JAG ÄR Lady Nada, och jag stiger fram i ert medvetande och lyser upp er Rena Kärleks-essens, som ni bär inom er kärna. Jag återspeglar och lyser upp denna oerhörda potential som ni har, för att låta Gudomlig Kärlek finnas i kärnan av allt som ni gör, säger och tänker.

När ni utvidgar ert Varande, när ni accepterar det rena Kärleks-Ljuset som katalyserar och tänder upp er kristallina natur och när er energi frigör hela den potential som ni har inom ert DNA, så vaknar ni upp till större Skönhet, Glädje och Nåd än vad ni någonsin trodde vara möjligt.

Lägg er nu tillrätta inuti detta flöde av Gudomlig Kärlek, som sköljer över och igenom er, Älskade, för den är er Själs väktare, syftet med ert Varande och färgen i er Varelse inombords … samt i era handlingar utanför … och den är översköljd med sådan Nåd och Renhet, när ni får njuta av och boa in er inom denna Rena Kärleks-Essens, som finns i er kärna. Den ÄR NI, Älskade.

Ni känner till detta, och ni accepterar de djupa famnar av dess betydelse och närvaro, på ett djupare sätt, när ni kan tillåta ert Sanna jag att komma fram … när ni tillåter ert Gudomliga Jag att stiga fram … för att ta över er självaste existens, när ni släpper taget om varje övertygelse och tänkesätt som kan hejda er vetskap om att Kärlek är Allt som Existerar. Kärlek är Allt. Kärlek är er Totalitet.

Och därför, kanske ni, Älskade, frågar er själva, när ni accepterar att Ni Är Gudomlig Kärlek: ”Vad kan Kärleken uppnå?”

Kärleken Omfamnar, eller hur? Den kan omfamna Allt Som Är, om ni så har ansett det vara en accepterad sanning sedan tidigare eller inte.

Kärleken Förstår, med Medkänsla, eller hur, allt som ni en gång tagit avstånd ifrån?

Kärleken Accepterar, eller hur, allt som dyker upp inom sfären av ert Varande, för att vara med den i neutralitet och lugn stillhet, tills Frid infinner sig?

Kärleken Ger Näring, eller hur? Den kan ge näring till allt som smärtar inombords och allt som känns obehagligt, med sitt Ljus av Acceptans och sin Omfamning av Medkänsla, tills den lyses upp och transformeras till Ren Kärleks-Essens …

Kärleken Vet, eller hur, att inget är oförmöget att bli förlåtet, att inget någonsin blir övergivet, att allt är en del av er tillväxt och evolution?

Kärleken äras av att Veta att ALLT ÄR KÄRLEK, för det finns inget annat under Solen som inte kan bli transformerat i Kärleks-Ljus till den Rena Kärleks-Essens, som alltid finns inom er kärna – inget alltför negativt, inget alltför motsägelsefullt, inget alltför extremt, inget alltför obehagligt, och inget alltför oklart – för att kunna badas i Kärlekens ljus; Allt blir transformerat och Frid infinner sig.

Så Älskade, omfamna den Rena Gudomliga Kärleken inom er kärna, omfamna den alltmer för varje minut av varje dag och samtala med den och omslut den, för den är er Själs motivatör, samt svaret på allting under Solen.

Namaste.

JAG ÄR Lady Nada, i Ren Kärleks-Essens.

 

“Message from Lady Nada: What Would Love Do?,” channeled by Fran Zepeda, October 20, 2016, at https://franheal.wordpress.com/2016/10/20/lady-nada-what-would-love-do-channeled-by-fran-zepeda/

 

Source Link: Fran Zepeda Messages of Love and Healing

Copyright © 2011-2016 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message on your blogs and websites, provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. Any other use of this material is prohibited without written permission. www.franhealing.com www.franheal.wordpress.com http://www.ouremergingdivinity.com

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...