Lady Nada via James McConnell, 24 juli 2017

Lady Nada via James McConnell, 24 juli 2017

 

LADY NADA

JAG ÄR Lady Nada. Så underbart att dela information med er; att uppleva denna nivå av medvetenhet, som ni än en gång återkommer till; att se och känna leenden på era ansikten, när medvetandet skiftar.

Några av er, kan ibland känna skiftet på ett mer negativt sätt, andra kan känna och veta hur underbart det är. Men alla känner att kärleksuttrycket blir mer och mer uttalat inom er och alltmer uttalat hos era medmänniskor. Om ni bara använder era ögon för att se och era öron för att höra, så finns det precis framför er, ni behöver vara öppna för det.

Slöjan finns bara för dem, som inte är medvetna om den. Själva slöjan är inte verklig. Det är en del av den tredimensionella illusionen av att vara. Den är bara så verklig, som ni gör den. Jag ber er, börja betrakta slöjan och se att den inte längre finns. Inse att den är borta. Inte för att ni ska tro, utan för att veta det. När ni fortsätter träna, kommer ni inte bara att se genom slöjan, utan slöjan kommer att försvinna. Den finns inom var och en av er, det är en personlig slöja.

Det finns också en kollektiv slöja, men när er personliga slöja försvunnit kommer för er även den kollektiva slöjan vara borta.

Så träna. Öva på att slöjan är borta, som i filmen “The Matrix” se att “det finns ingen sked” – för det finns det inte. Det finns bara enighet i alla saker.

Öva och arbeta med det. Ni kommer att få många fler verktyg när processen utvecklas. Efterhand som var och en av er anpassar er till dessa energier, blir var och en av er redo att fortsätta arbeta med högre energinivåer och då kommer ni att få nya verktyg … som inte ges av oss utan ni kommer själv att komma ihåg dem.

Jag lämnar er nu. JAG ÄR Lady Nada. Jag njuter av denna tid, när kan vi vara tillsammans och jag lämnar er i all min kärlek och i frid.

 

 

Kanal: James McConnell

Http://www.meetup.com/ancient-awakenings – http://www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida tydligt anges “Att tro är att se!”

 

You may also like...