Lejonportalen Öppnas Augusti 2017

Lejonportalen Öppnas Augusti 2017

http://humansarefree.com

Varje år flyttar sig Solen, Jorden och Sirius till specifika punkter på himlen som aktiverar Lejonportalen.

Lejonportalen öppnas från 26 juli till 12 augusti, men den som är som mest kraftfull den 8 augusti.

Det är denna dag vi kan ta emot den fulla kraften av den magiska och kraftfulla energin som den erbjuder.

För att förstå vad Lejonportalen handlar om är det viktigt att förstå vad de tre kosmiska spelarna (Jorden, Solen och Sirius) alla gör.

För att Lejonportalen ska aktiveras måste Solen inrikta sig med stjärnan Sirius som är större och starkare än vår egen Sol.

Sirius är känd som den Spirituella Solen, och tros hålla kunskap och visdom från högre Gudomliga riken.

När Solen och Sirius möts under denna period intensifieras deras energier och Jorden kan ta emot ”ljusenergi” från båda dessa himmelska kroppar.

Vår Sol är redan tillräckligt varm och närande och ger livsenergi, men föreställ er vad som händer när den kombinerar sin kraft med Sirius.

Om vi tänker på detta symboliskt är det som om Jorden badas i två av de mest kraftfulla ljusen på himlen.

Denna ljusenergi kan öka spirituellt uppvaknande, ge nya insikter eller en ny medvetenhet och det kan också hjälpa till att höja medvetandenivån på planeten.

Det är denna högst aktiverande och spirituellt avancerade energi från dessa stjärnor som hjälper till att aktivera portalen och ger ett inflöde av energi med högre vibrationer som vi kan använda.

Eftersom Solen är i stjärntecknet Lejonet vilket symboliseras av ett Lejon, kallar man denna portal för Lejonportalen.

Det är också intressant att notera att denna portal har sin höjdpunkt den 8 augusti eller 88.

I numerologin är 8 ett kraftfullt nummer som representerar oändlighet, kraft, gudomlig förbindelse, återfödelse och högre riken.

Så, vad betyder allt detta för er? Här är meddelandet för Lejonportalen detta år –

Ni måste finna glädje genom att bara vara människa.

När våra själar kom till denna Jord kom vi för den mänskliga upplevelsen, och många av oss lever inte upp till den fullaste potentialen av vår mänskliga kapacitet.

Som människor kom vi för att upptäcka, att smaka, att resa, att leva och för att uppleva känslorna och färgerna på Jorden.

Men många av oss fastnar och blir fångade i det monotona dagliga livet och glömmer vad vi kom hit för att uppleva fullt ut.

Medan vi alla har en spirituell kärna måste vi hitta mer tacksamhet för den mänskliga sidan av livet.

Att vara människa ses ofta som något dåligt, men människor är fantastiska, passionerade och medkännande varelser som har så mycket att erbjuda världen.

Vi måste omfamna vår mänsklighet och komma på vad som får oss att känna oss mest levande.

Vad får oss att känna oss glada att vi lever i en mänsklig form? Vilka upplevelser vill vi ha på Jorden som gör att livet är värt att leva?

Dessa är frågorna som Lejonportalen 2017 ber oss att utforska – vi måste bli på det klara med vad som gör livet värt att leva och sedan verkligen ta steg mot att detta blir verklighet.

Det sista meddelandet för Lejonportalen i augusti 2017 är att ta bort energi ”föroreningar” från era kroppar. Denna Lejonportal kommer att vara mycket helande och renande, så länge vi tillåter denna energi att filtreras in.

En partiell månförmörkelse infaller precis en dag innan Lejonportalen, den 7 augusti i stjärntecknet Vattumannen, och vi kommer att bli kallade att släppa saker, hela oss och släppa så vi kan ta emot det nya. (Mer information kommer snart. Prenumerera för dagliga uppdateringar).

För att kunna ta emot de högsta energinuppgraderingarna från Lejonportalen i augusti 2017 se till att ni förblir rena och öppna kanaler genom att släppa allt som inte längre tjänar er.

Glad Lejonportal!

P.S. My new book the Power of Positive Energy is also being released on 8/8! If you are looking for an insightful, inspiring read order your copy here.

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...