Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 11 mars 2018

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 11 mars 2018

Ni får alltid Guds kärlek antingen ni tonar in eller inte.

 

Vi lever i ett Hav av Guds Kärlek. Jag fick höra att ni kan komma till Oceanen av Oändligt Överflöd med en tesked, en hink eller en tankbil, det spelar ingen roll för havet. Guds Kärleks Hav är evigt tillgängligt. Ni kan ta så mycket som Ni behöver.

Detta är den Gudomliga Substansen i vilken vi lever, rör oss och har vårt varande. Vi simmar i detta Hav som en liten fisk, så mycket en del av denna Gudomliga Kärlek att vi glömmer att den ligger runt oss. Och ändå om vi bara vänder en liten del av vår uppmärksamhet mot denna oändliga Källa, är hela vårt väsen upplyst med det Ljus som den strålar ut. Vilken gåva!

Jag tillbringade år med att känna mig ensam, fjärmad och avskuren från kärlek. Jag försökte fylla mig med många saker som inte uppfyllde det djupa behovet inom mig. Jag gick ju efter allt som jag blev uppfostrad att tro skulle göra mig lycklig. Jag upptäckte mycket tidigt att allt som världen ansåg vara framgång visade sig vara mycket tomt för mig.

Det tog då år för mig att förstå hur man ska leva ett andligt liv i ett land som ansåg att det var mindre än viktigt, faktiskt för konstigt att ens överväga. Och när jag försökte få kärlek och godkännande från utanför mig själv, upplevde jag bortstötning och kände mig ännu mer separerad.

De goda nyheterna som jag upptäckte var att dessa erfarenheter var min själs krav för att skicka mig inom mig själv för att hitta den kärlek som jag verkligen behövde. På det sättet blev jag kärleksfullt inriktad på att fortsätta att fokusera på mina andliga övningar, som då blev en rik inspirationskälla och av djupt bestående kärlek.

Det verkar som om många människor känner sig berövade den kärlek som de vill uppleva i livet. Om delandet av min process hjälper en person till att öppna upp för den Gudomliga Näring som är tillgänglig för oss alla, blir den kamp jag upplevde mer värd.

Mottagandet av detta budskap uppmuntrade mig och skapade en ny djup medvetenhet om att även i de ögonblick som jag inte fokuserade på min ande, arbetade Guds Kärlek kontinuerligt för att ge mig näring. Jag vet att jag kan lita på att Gudomlig Kärlek alltid är tillgänglig för mig. Allt jag behöver göra är att öppna mitt hjärta och låt det fyllas till överflödande.

 

Gudomlig närvaro

Tack för att du hållit mig och välsignat mig med din Kärlek. Jag öppnar nu mina mottagningskanaler så att jag kan fylla mitt hjärta så fullt av din Kärlek att det flödar över in i hjärtat av alla i världen.

Må jag bli mer medveten om att din Kärlek alltid är med mig, vägleder mig och skyddar mig, även när jag inte uppmärksammar det. Med varje steg jag tar får jag, och hela mänskligheten, känna i hjärtat att vi inte är ensamma och att Kärleken alltid finns för oss. Och så är det

Shanta Gabriel

 

11 mars 2018

ShantaGabriel.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...