Ett Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 10:e mars 2018

Ett Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 10:e mars 2018

 
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Ni lever i ett högt tempo, ”snabbmat”, för att bli omedelbart tillfredsställda. Ni trycker på en knapp och något levereras till ert hem. Ni slår på datorn eller telefonen, och världen finns inom räckhåll. Ni vill ha ett kostnadsförslag nu, ett skriftligt svar nu, en orderbekräftelse nu.

På något sätt börjar tekniken återspegla den energetiska verklighetens natur – Tycker ni. Ni skapar.

Den enda skillnaden mellan den energetiska verklighetens natur och er teknik, är att er jord inrättades för att ge er en tidsfrist, där ni måste uppnå en klar och kärleksfull vibration, innan era tankar manifesteras till verklighet. Detta är en välsignelse!

Kan ni föreställa er om varenda tanke hade dykt upp framför er nu? Vissa skulle vara ganska skrämmande. ”Tänk om jag har cancer? Tänk om jag förlorar mitt jobb? Tänk om världen går under? Tänk om jag blir lämnad? Tänk om jag aldrig träffar någon? Jag hoppas de får lida för vad de gjorde mot mig! ”Tack och lov att era tankar inte manifesterats direkt!

Ni kunde naturligtvis ha valt andra och bättre tankar, och omedelbart skapat en bättre verklighet. Fast man kan föreställa sig vilket kaos? Det skulle bli som om ett barn fick tag på fjärrkontrollen, och ständigt bytte kanaler på TV:n.

Ni lär er att styra era tankegångar mer konsekvent, i den riktning ni vill att ert liv ska gå. Tid är en gåva, som gör det möjligt för er att utvärdera era tankar och korrigera dem.

Hur vet ni om ni skapar det ni vill?

  • Om ni tänker tankar som gör att ni känner er glada, då skapar ni en glad verklighet.
  • Om ni tänker tankar som inte känns bra, då hindrar ni en glad verklighet.
  • I vilket fall som helst, så försöker alltid en glad verklighet att uppstå!

Ni är omåttligt kraftfulla, kära ni. Ni har fått en gåva av tid, för att kunna utforska denna kraft, och kärleksfullt omdirigera era tankar till det ni vill skapa.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.
– Änglarna

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...