Lady Nada via Jenny Schiltz, 14 oktober

 

Unknown2

Skapa den Nya Jorden ~ Lady Nada

Publicerat oktober 14, 2016 av Jenny Schiltz

 

 

Hälsningar, jag är hedrad att kunna nå så många på detta sätt. Vi kommer med budskapet att ni är i en mycket viktig tid. Det är en tid som kommer att kräva mycket fokus och engagemang från er sida. Ni är i tid för skapande. Ni skapar faktiskt den nya jorden i varje ögonblick, i varje tanke, varje handling. Det är med denna kunskap som vi ber er – Vad skapar ni?

Den nya jorden är här nu, den är helt tillgänglig för alla som väljer att hålla en högre vibrationsfrekvens. Det finns många som tror att i ett enskilt ögonblick transporteras ni till en ny plats, en utan negativitet och mörker. Är detta möjligt? Absolut, men ni förstår den nya jorden skapas av er. Så återigen ställer vi frågan: Vad skapar ni?

Det har förekommit mycket information om den nya jorden och många förstår helt enkelt inte att den är fullt tillgänglig, konkret och förankrad i nuet, det verkliga hologrammet av personlig existens skapas av varje person individuellt. Tänk på detta som er examenspresent från att lämna er lägre densitet, har ni nu möjlighet att skapa och manifestera vad ni önskar. En varelse som kan ta bort alla sina filter, övertygelser och programmering kommer att kunna manifestera ett lättare smidigare liv, ett som flyter med källan och alla hennes skapelser. Medan en annan varelse som fortfarande reagerar och tänker från platsen för gamla betingelser kommer att skapa ett liv som återspeglar att dessa betingelser och övertygelser. Förstå att det är bara ni själv, som kan släppa er fria. Även om ni får all hjälp är det fortfarande den fria viljan, även på den nya jorden.

Vissa känner sig trötta, utarbetade och hatar bittert sin existens på den här planeten, men dessa skapar också den nya planeten. Vissa är så upptagna av att i sista minuten försöka hålla folk i rädsla, ilska och svek att alla deras energi går till att slåss mot vad de inte vill, istället för att skapa nya. Vissa är så nedtryckta av slaverisystemet med som inrättats på planeten, som de känner sig besegrade i, men de skapar också sin nya värld från denna referenspunkt. Hur är det möjligt att vakna i en annan värld, utan negativitet och rädsla när det är fortfarande är inom er?

Var och en måste ta ansvar för sin skapelse. Var och en måste rensa ut allt som hindrar er från att skapa världen ni önskar. Förstå att det finns de på den nya jorden mitt i ert liv. Ni frågar er, hur går detta till? Det är enkelt, de skapade det inifrån sig själv, de skapade ett liv som flyter och är anslutet med källan. Men även dessa varelser tvivlar ofta eftersom alla runt dem är andra hologram som inte matchar den vibration som de bär. När de ser utåt är de fortfarande i kaos. Emellertid är uppgiften att titta inåt och skapa därifrån. Den nya jorden skapas av person för person tills majoriteten av den kollektivet kan skapa från platsen av kärlek, kommer det att finnas en snedvridning i det kollektiva skapandet.

Många av er har hört att på den nya jorden kommer ni att kunna läka er själv för alla era besvär. Detta är sant, men om ni tvivlar på detta, kommer det inte att hända. Om förutsättningarna är sådana att det är normalt för människor att få cancer och blir försvagade med åldern, då är detta vad ni i själva verket kommer att skapa, även på den nya jorden. Varje person måste se sina egna vanföreställningar och arbeta för att ta bort dem från sin verklighet. Om ni tvivlar på att ett liv i harmoni är verkligt, kommer ni att skapa exakt vad ni tror.

Vi uppmanar er mästare och uppvaknande mästare att förstå och inse er makt för skapelsen. Ni uppmanas att visa vägen, inte genom uppoffringar, utan genom demonstration. Vara lugna i stormen, låta andra finna skydd i er vibration och visa genom ert arbete och tänkande att ni förstår den enorma gåva givits er. Ni kan nu skapa fritt, utan hinder från utomstående krafter, utan manipulation. Skapa klokt, skapa från centrum och skapa från kärlek och allt faller på plats.

Det är med stor glädje att detta budskap har levererats idag.

Lady Nada

 

Personlig Diskussion med Lady Nada:

Jag: Det känns som om manifestationen är snabbare nu. Jag ser det när jag tänker på något och sedan inom nolltid visar det sig på något sätt eller information om varför det inte är en bra idé.

Lady Nada: Du förstår tiden är ett oskrivet blad. Du kan skapa och utforska allt som du vill och även allt som du inte vill ha. Skapande är tänkt att vara roligt, roligt och ibland rörigt. Varje kreatör vet att när som helst kan det som skapades ångras och ändras helt enkelt genom att manifestera från hjärtat.

Jag: Jag har också märkt att de eventuella negativa tankar jag har verkar vara mer kraftfulla, i stället för en flyktig tanke, verkar det att sitta fast och sedan ingenting flödar.

Lady Nada: Förstå att den skapande kraften av manifestation inte bryr sig om, om den skapar något negativt eller positivt, det bara är så. Vad du skapar är upp till dig. Filter för mjukgörande manifestation har tagits bort. Det här är en del av den accelererade tidslinjen, var och en av er har fått mer ansvar för era egna skapelser.

Jag: Många lider verkligen fysiskt. Så många har drabbats av magvirus eller förkylning. Människor upplever också värk i kroppen, huvudvärk och tandvärk.

Lady Nada: Allt som håller en tillbaka har släppts. Förstå att densiteten har förvarats inuti formen. Precis som man kan skapa sitt yttre hologram med tankar, så kan det också skapa vad som händer i era kroppar. Livstider av att inte nå sin energipotential (tanken på Atlantis dyker upp), att utforska densitet och mörker har lämnat sina cellulära märken. Dessa tas nu bort och traumat släpps efterhand som var och en höjer sin inre frekvens. Det finns också implantat, som hjälpte till att hålla mänskligheten låst i en version av verkligheten. Förstå att allt som inte kan uthärda de högre frekvenserna försvinner.

Jag: Innebär detta förklaringen av den stora mängden drömmar som sker?

Lady Nada: Ja, det är hur man kan processa allt som släpps. Det är bäst att titta på allt som sker symboliskt och inte fästa för stor betydelse vid det, särskilt om drömmarna tar upp obehagliga känslor.

Jag: Finns det något som du vill att folk ska veta?

Lady Nada: Det finns inga begränsningar, vad ni önskar kan skapas, men först måste ni vara i frekvensen av tillit och tro. Först tror ni, sedan ser ni.

Jag: Tack!

Tack till alla som delar detta arbete. Det modererar att världen.

Jenny

 

 

För information om att ha en session med Jenny Schiltz besök Information om att boka en session eller för att boka direkt gå till jschiltz.appointy.com

 

Gå med i Facebook för att hålla er uppdaterade om energierna Kanaliserande Mästarna

 

www.channelingthemasters.org

 

Copyright 2016, Jenny Schiltz

 

Du gillar kanske också...