Lady Nada via Susan Sammarco, 31 januari

Unknown2

Lady Nada, 31 januari 2016
via Susan Sammarco

Jag är Lady Nada.

Detta har varit och är en betydelsefull dag. Så var och en av grupperna har kallats att meditera, att skicka kärlek och fred, att ansluta sig till dessa på alla sina uppdrag.

Vi vet att dessa dagar verkar vara så långa. Vi vet att tiden verkar vara lång. I själva verket, kära ni, när ni ser tillbaka kommer ni att se detta som den minsta flisa tid i hela ert liv i alla existenser som ni har haft.

Vi talar om fester och vi vet att ni känner energin av dessa. Vi vet att ni fortfarande väntar. Vi talar om slutet på jäktandet. Vi talar om alla dessa saker. Och ändå, väntar ni.

Vi är här för att berätta, för detta är den tid när allt faller på plats. Detta är den tid när ni korsar vinnarnas bana och sträcker er tillbaka ner för att hjälpa andra. Vi är här för att berätta att alla dessa saker kommer att äga rum år 2016. Vet att vi inte kommer att vara kopplade till specifika datum. Tiden har redan börjat. Den har redan börjat. Den är redan här.

Ha tålamod. Vad kan vi säga om att bibehålla högsta medvetande? Vi vet att ni blir tillsagd att vara positiv. Vi säger till er att leta efter det goda. Ta er tid att vandra i naturen. Ta er tid att gå bort från trottoarerna och in i smutsen. Och att lyssna på underbar musik. Ta er tid varje dag till att meditera för ert eget välbefinnande.

Ber vi om stora förändringar i ert liv? Nej. Vi vet att de händer. Vi vet att ni lyssnar på oss. Vi vet att ni ändrar de saker ni är tänkt att ändra, varje steg längs vägen.

Sananda och jag litar på riktningen i denna grupp. Vi litar på aktiviteten hos de som deltar i denna grupp och de som leder gruppen. Vi är här för att hjälpa er. Vi är också här för att ge näring åt er, skratta med er och vara de som lyfter er när ni är nere.

Vi ger er vår kärlek och våra välsignelser.

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...