”Låt Friheten Skalla” GCR/RV Uppdatering 4 april, 2017

”Låt Friheten Skalla”

GCR/RV Uppdatering

4 april, 2017

Dinar Chronicles

 

De 13 Khazariska Zigenarfamiljerna bestående av det som var den mörka noblessen, kramas till döds i varje sekund.

De har inget mer syre någonstans i världen. Inga fler allierade. Inga fler finanser. Inga fler massförstörelsevapen. Inga fler regeringsagenter. Inga fler militärgeneraler. Ingenting. Nada. Spelet är över.

Vad som nu återstår är deras slutliga offentliga kapitulering för Donna J. Drumpf här i USA, vilket kommer att fälla Netanyahu i Israel, vilket fäller Poroshenko i Ukraina, vilket garanterar en seger för La Pen i Frankrike, vilket fäller Merkel i Tyskland, vilket får slut på Europeiska Unionen och sänker Euron.

Vilket betyder att Europa och Nordamerika blir fullt omvända som kontinenter av nåd och i relativt parskap, med Afrikas kontinent som välsignar världen via Euro-Asiens genialitet och planering.

Kommer massorna ens att märka något? Nej.

Återigen, kommer massorna att befinna sig i en position att ens omvandla värdefulla tillgångar (valutor och fonder med förminskat värde) när det finansiella systemet tillåts genomföra sin övergång?

Ingalunda.

Den rättfärdiga grädden har stigit till ytan långt innan sanningen bubblar upp i det omedvetna sinnet. Sålunda faller detta inlägg i hög grad för döva eller likgiltiga öron.

Detta gör er till ledare för ledarna. En fonderande källa för många fonderande källor. En mänsklig ängel som leder andra mänskliga änglar som har glömt bort att de har vingar.

Varför ni? Vem vet?

Precis som datum och klockslag för frisläppandet av RV, så har denna resa varit en resa av ren tillit och är i hög grad okänd tills den blir ytterst uppenbar.

Så om vänner, familj och bundsförvanter inte redan har satsat sin andliga tid samt sin tid för att utbilda sig inför denna historiska övergång, så gå då bara vidare. De kommer inte att följa med er och ni får ett nytt ansvar att återuppbygga världen för dem – bara inte med dem.

Ni har genomlevt det osynliga valutakriget, det har inte de gjort.

Ni har genomlidit kamperna med daglig information och desinformation, medan de har fortsatt med sina alldagliga sysslor med ynklig okunskap.

Ni har fått skörda de ofattbara belöningarna gällande ett liv spenderat i blind tjänstgöring för andra och de är blott en av de välsignade massorna som ert uppoffrade liv har lett till.

De får mindre, för de har bidragit med mindre för mänskligheten – sinne, kropp och själ.

Lätt som en plätt.

Så känn er fria att be om och ta emot så många nollor som ni, kära hjärtan vågar växla in, hantera och betala ut.

För likt Kristus som gav oss alla detta gudomliga ögonblick, denna heliga händelse, detta oändliga mirakel … så är det varken girigt eller själviskt att ta emot Hans offer som en motivering för er nyligen uppnådda sociala och ekonomiska status … det är snarare en redovisning på att er själ har vaknat upp, när den kärleksfullt får manifestera sig med Gud.

Himlen är nu jorden och jorden är himlen … så låt friheten skalla.

Och ni kära själar, är Immanuels återuppväckta händer, fötter, ögon och öron i något som bara kan uppfattas som Hans Globala Kristus-Återkomst till denna Jord, med Hans förutsagda välstånd, bestämt för Hans förtryckta och förslavade barn.

Så må det bli.

Halleluja!

 

“Let Freedom Ring” – GCR/RV Op-Ed – Tuesday – April 4, 2017

You may also like...