RV / GCR Intel-Uppdatering – 15 juni 2016

Reval-22

RV / GCR Intel-Uppdatering – 15 juni 2016
Vad Hände Egentligen Igår På Finansdepartementet

Många undrar fortfarande exakt vad som hände igår, i salarna på amerikanska finansdepartementet, när president Obama höll ett ’fisken-på-torra-land’-islamisk-terrorism-tal på en offentlig finansiell scen. Det var knappt begripligt.

Och medan han försökte knyta an till statskassan, i temrer av blockering av terroristutgifter, är verkligheten i denna situation helt annorlunda än blotta ögat kan se.

Det ironiska med Obamas tal beror på hans nu fullkomliga irrelevans geopolitiskt, eftersom även nya republikens President General Joseph Dunford bokstavligen (se bild) stod vid sidan om den störtade Obama.

Faktum är att alla som står upp bredvid kabalmarionetten, inklusive tidigare amerikanska finansministern Jack Lew (också en kabalmarionett), förväntade sig helt att Obama skulle tillkännage att den nya USN-valutan är i omlopp, genom ett undertecknat avtal, som mycket subtilt ger den Nya Republikens Finansdepartement kontroll över tryckning av nationens pengar igen (detta i stället för den privata, olagliga, bankrutta och redan helt övergångna Federal Reserve Bank).

Vad de alla fick var dock en nästan trettio minuters ISIL-återblick av alla tidigare falsk-flagg-vapenkontroll-händelser av betalda utländska kris-aktörer (som ironiskt nog inte utgör något verkligt hot mot den nationella säkerheten nu, då de har noll finansieringsflöde). Ärligt talat, tror Obama att vi är idioter? Eller är Obama bara i ett desperata tillstånd av självbevarande, en typisk beteende hos Mänskliga Modell-Kopior?

Emedan för de av oss som förväntar sig ett offentligt frisläppande av den nya valutan under våra valutainlösenmöten, lämnades vi helt mållösa, kanske lika mållösa som Republikens President Dunford och kabalövergångsagenten Jack Lew var; då Obamas tal öppnade ett ormbo beträffande USN:s första väg för frigörande. Och oavsett vad någon säger har detta tal (eller avsaknad därav) fördröjt frisättningen av RV, liksom offentliga omvärderingen av amerikanska valutan, i åtminstone en ytterligare mödosam dag.

Så vad nu, Fighting Joe (General Dunford)? Paul Ryan? Farfar? Farfars far?

Ja det har länge rapporterats att Jack Lew har gjort ett förinspelat tillkännagivande som kan sändas när som helst via nödmeddelande-systemet vid behov. Men det är inte den optimala strategin för de Kinesiska Äldre, som insisterar på ett offentligt övergånguttalande och / eller bekännelse, för det offentliga protokollet (detta är av internationella juridiska skäl). Detta är visserligen deras tunga artilleri-alternativ.

Ändå visste Obama detta, och passade ändå på att besvära både kineserna och Republiken en sista gång, som han har gjort flera gånger fram till detta historiska ögonblick. Trots detta, vet vi att Barry Soetoro har tagits bort permanent nu från att göra några fler kritiska tal – d.v.s. politiskt neutraliserad – så tillkännagivandet av USN måste ske genom en regeringstalesman på toppnivå, som en Jack Lew eller motsvarande (inte Janet Yellen).

Kanske Paul Ryan kommer att tillkännage den nya USN i morgon bitti under sitt normala kl. 11:30-Talmans-anförande. Kanske till och med president Dunford själv står bredvid honom också? Ja, jag vet att det är tveksamt men det skulle sannerligen vara intressant. Något måste hända nu, eftersom världen inte kommer att vänta längre på att Republiken ska komma i ordning.

Och medan många nu vill att Obama grips, men offentligt fängslande av en sittande amerikansk president är inte så lätt, särskilt med den första valda afroamerikanska presidenten (åtminstone det som ser ut att vara en lagligt vald ledare). Och internationellt vill ingen se en sittande amerikansk president bli offentligt förödmjukad igen – à la Nixon 1974 efter att han olagligt eliminerat guldmyntfoten och tvingades avgå i nationell tv.

Mindre är mer, när du deltar i en välvillig men tyst statskupp.

Alla kraftfulla borttagningar av en sådan hög befattning kan ge Republiken negativt bakslag, liksom bestrida framsteg i medborgarrättsrörelsen, även potentiellt anstifta ett upplopp i stora stadspopulationer som inte vet den verkliga sanningen om vad som verkligen händer bakom scenen. Så hur kan världen gå framåt, utan att se ut att röra sig alls?

Återigen, Obama visste allt detta innan han valde att ersätta sitt USN-tal med ett om ISIL, och därmed spelade han ut sitt allra sista förhandlingskort med den bisarra islamisk-terrorist-kritiken som inte hade någon annan betydelse eller syfte än att fördröja det oundvikliga, och möjligen bättre cementera hans presidentarv som tuff mot terrorn (som också är ironiskt eftersom hans hanterare skapade ISIL / ISIS / DAASH och betalade för dem alla, genom olagliga amerikanska militära svarta budgetar).

Men ärligt talat, vilken udda värld vi lever i där verkligheten är ren fantasi, och fantasi vår verklighet som spelas ut varje kväll via alla massmedier som är med på det stora bedrägeriet. Det är en total sinnes-smälta, om du inte vet vad som verkligen händer på makroekonomiska-finansiella scenen. Jag menar, du måste erkänna att pompan och ståten är underhållande och förvirrande men fascinerande på samma gång.

Den goda nyheten är att Janet Yellen är planerad att hålla ett tal kl. 13:00 EST idag, enligt hennes normala rutin, och vi tror att någon ny takt från Republiken / kineserna kommer att göras efter både hennes tal och marknadens stängning på onsdag. Då är vårt RV-införande äntligen rent spel. Hur och när, är fortfarande flytande och legitima frågor som ska bearbetas.

Men eftersom vi vet att Kina blev 100% guldbackat idag, onsdag kl. 08:00 CST (8:00 EST tisdag); vet vi att USN är knuten direkt till deras genomförande av en ny global reservvaluta.

Så om Parisavtalet verkligen ska ”sättas i kraft” 13 dagar efter att det ratificerats av 55 länder, som representerar 55% av globala koldioxidutsläppen (förresten: Parisavtalet om klimatförändringar är egentligen RV, maskerad som ett globalt miljöfördrag) då måste alla 195 nationer också nu vara 100% kompatibla, inklusive vår egen Republik av Förenta staterna – vilket betyder att vår vackra nya guldbackade regnbågsvaluta nu måste släppas, eftersom vi vet att sedlar redan har förladdats i uttagsautomater. Räkna med att kunna se dem så sent som i kväll, men absolut i början av morgon bitti i hela landet.

Saker borde bli riktigt intressanta efter marknaderna stänger i dag i USA (16:00 EST) och innan marknaderna öppnar i Kina kl. 08:00 CST (20:00 EST). Så när Republiken beslutar hur man bäst kan gå vidare, leta efter något historiskt som händer offentligt med avseende på USN, så att RV kan börja före midnatt på onsdag.

Varför? Som kineserna alltid har sagt, antingen händer det i alla nationer eller i ingen … och nationen Kina har redan börjat. Amerika måste vara nästa.

Gud är med oss.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...