Lejonen vid Lyrans Rike via Inger Noren, 27 maj, 2022

Lejonen vid Lyrans Rike

I denna meditation har jag kommit till en annan dimension, utanför en stor portal som vaktas av de stora lejonen utanför Lyrans rike.

Var hälsad, det var länge sedan vi talades vid och nu kände vi att det var dags att träffas igen strax innan den stora vågen från Centralsolen.

Ditt arbete i Universum är som vanligt stort och viktigt för alla i Universum, inte bara för människorna. Mycket står på spel för planeten Gaia, men det som skulle hända har hänt. Ljuset har äntligen vunnit.

Allteftersom har människorna vaknat och höjt sin medvetenhet till den fjärde dimensionen vilket betyder att ert DNA har höjts och aktiverats för en större visdom. Mycket kommer att hända i er verklighet och att vara förberedd är att vara mogen för en annan verklighet. Allt kommer att förändras och enbart till det bättre, speciellt för de som vill gå mot en bättre värld.

Vi i Lyrans Rike är så imponerade av människornas kraft att tillsammans ge denna tids oro och svårigheter för så många en stark vilja till förändring för hela befolkningen.

Detta har stor betydelse för den annalkande freden på Jorden och i Universum.

Lejonen från Lyrans Rike

Stort tack och i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...