Trädandarna via Inger Noren, 3 augusti, 2022

Trädandarna

Vi är trädandarna som har kallat dig för extra energier för att du ska orka med allt arbete du har.

Jag står på gräset mellan de två björkarna och känner deras energi som strömmar mot mig som långa tentakler och de slingrar sig runt mig. Den ena björken känns feminin och den andra maskulin. Jag vet inte om träden har dessa egenskaper men när jag känner barken på den feminina björken är den mjuk medan den maskulina känns mer sträv.

De säger att de vill få mig att kunna kommunicera med träden. Jag har gjort det tidigare och de vet att jag har tänkt på dem väldigt mycket och bett om deras förlåtelse för att vi har tagit bort några av deras vänner från tomten.

Vi och våra vänner är till för människorna för att förenkla deras liv på många sätt och de vet när det är dags att ge av sitt virke för människorna.

Det är så fantastiskt att vi kan ha denna kommunikation med träden och även andra växter. Jag ser dessa trädandar som vita och väldigt vackra höga änglar som beskyddar träden och andra växter.

De säger att de flesta träd är redan i den femte dimensionen på den nya Jorden och de du ser är endast en del av träden i den lägre dimensionen, men snart kommer även du att se träden och andra växter i den högre dimensionen i en ny värld. Insikten finns inom och förändringen till en högre dimension blir mer och mer synligt för människor med det inre ögat.

Svårigheterna blir stora, men att stå över dessa känns den nya världen allt närmare. Med nya och starka energier går allt så mycket fortare till en verkligare värld.

Trädandarna

Du gillar kanske också...