Sananda via James McConnell: Tillåt Processen, 26 maj 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Sananda Genom James McConnell: Tillåt Processen

26 maj 2022

 

https://tinyurl.com/2p983vst

Jag är Sananda. Jag kommer vid den här tiden för att vara med er i dessa speciella tider som ni är i nu. Dessa tider av stor förändring som kommer baserade på energierna som kommer till planeten. Och vi vet att många av er har känt dessa större högre energier komma in och ha en effekt på er.

Tidigare skulle dessa effekter ha orsakat förödelse i ert centrala nervsystem. Men inte längre. För de flesta av er kan motstå eller ta in dessa energier eftersom ni har acklimatiserat er till dessa energier. Och ni kan ta fler och fler starkare nivåer av dessa energier som kommer in och kan arbeta med energierna, och veta att energierna, även om de är väldigt starka, och till och med kan medföra några svåra tider vad gäller er fysiska kropp, men ni vet att det är något som kommer att gå över. Och det går alltid över. Så vet detta varje gång som dessa energier blir starkare, och starkare och starkare.

Och återigen, ni har acklimatiserat er mer och mer till dessa energier, så de kan inte ha den effekt som de en gång hade eller som de har på många, många fler människor över hela planeten som upplever yrsel, upplever en känsla att inte höra hemma i sin kropp. Även om vissa av er kanske känner just det uttrycket nu. Att inte vara utanför din kropp, utan att din kropp är något främmande för dig. Du kommer att uppleva detta mer och mer om du inte redan har gjort det. En viss känsla av disassociation.

För ni disassocierar verkligen mer och mer från den fysiska kroppen som ni känner den nu. Din fysiska kropp blir lättare och lättare. Och därför kommer du inte att känna tätheten i den fysiska kroppen så mycket som du gjorde tidigare. Och detta kommer att bli starkare och starkare, men effekterna av detta kommer att bli mindre och mindre. Så låt processen fortsätta att hända precis som den behöver. Precis som det behövs för var och en av er som individ.

Var du än befinner dig i nuet, så kommer du att påverkas av dessa energier. Vissa kommer att känna det som yrsel. Vissa kommer att uppleva det som disassociation. Vissa kommer att känna det när deras hjärta rusar. Och andra olika typer av symtom också som många av er har känt under en period här och där. Säkert inte hela tiden, för ni skulle inte kunna hantera det. Men här och där, olika tider på dygnet, i veckan, i månaden känner ni det här.

Och det är också associerat med planeten och stjärnorna, och hur de justerar sig vid denna punkt. Så ni känner detta uttryck på olika nivåer på grund av allt som händer, både utanför dig själv, och säkerligen inom dig själv också. Allt detta är en del av processen, eller en del av planen, som ni säger.

Och ja, verkligen, planen är din plan, eller så är du en del av den större planen här. Men det finns säkert en större plan i arbete. Långt bortom ditt individuella medvetande vid denna tidpunkt. Men den kommer samman mer och mer, och ni börjar upptäcka det, när ni använder termen ”att binda samman punkterna.” Och många av er börjar göra det mer och mer baserat på de saker ni hör och ser. Men ännu viktigare, de saker som du känner inom dig själv. Vetandet som kommer över dig, och olika punkter i din kropp uttrycker denna vetskap, att det verkligen är ett vetande. Så återigen, låtprocessen fortsätta att utvecklas inom dig. Och det är en utveckling, och till och med en revolution inom dig som sker. Revolutionen sker inte bara utanför dig själv – den sker inom dig.

Och hjärtuttrycket inom dig, ditt högre hjärta, börjar mer och mer känna allt detta. Och du hör fler och fler av de där små viskningarna inom dig som säger åt dig att göra det här, att göra det där. Och när du hör de viskningarna, när du har de djupa känslorna eller de djupa kunskaperna inom dig, lita på det! Lita på att du blir vägledd av ditt Team.

Och ja, var och en av er har ett Team, ett Andligt Team av Guider som arbetar med er, från ert Högre Gudsjag till er Tvillingflamma, till de som är här för att arbeta med er, olika lagkamrater, som ni kanske kallar dem. Och de arbetar alla här tillsammans för att få till stånd hela processen. Inte bara för dig som individ, utan som ett kollektiv över hela planeten.

Och låt det bara fortsätta. Och börja inte på något sätt känna att du blir övergiven, eller att allt du har hört inte är sant, att ni verkligen är på väg mot en katastrof, och alla dessa saker som er kabal, de mörka krafterna, vill lägga på er. Det är i det förflutna. Det är deras gamla programmering som de fortsätter att arbeta på och fortsätter att skapa rädsla för varje tillfälle de kan. För det är allt de vet för att kunna behålla kontrollen.

Men ju mer du inser att du inte ska kontrolleras, att du är fri och att du inte kommer att följa, kan du säga nej till allt som de kommer fram med, och många av er är fria, alla är det nu, som vi finner de som är på detta samtal, och alla som kommer att resonera till dessa ord. Ni är fria varelser! Låt dig själv vara fri och vet att du är fri från nu och för alltid. Låt dig aldrig försättas i denna position igen för att bli kontrollerad, om du inte tillåter dig själv att det händer.

Jag är Sananda, och jag lämnar er nu i fred och kärlek och enhet. Och så att ni skall fortsätta att följa den väg som ligger framför er. Eftersom den här vägen som ni är på tar er framåt till de högre extrema tillstånden, de högre dimensionerna som är tillgängliga för er även nu i detta ögonblick.

**Kanal: James McConnell

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...