Lita på den Gudomliga Planen | Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 22 maj 2022

 

 

Lita på den Gudomliga Planen | Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 22 maj 2022

 

22 maj 2022, shantagabriel.com

https://tinyurl.com/2xuc56r9

Lita på den Gudomliga Planen, välsigna den och välsigna den Gudomliga Ordningen som är inneboende i varje person och varje situation.

Kära Du,

När du litar på den Gudomliga Planen, går du in i det Universella Flödet av det Goda. Du erkänner att det finns en underliggande energi inom allt. Detta är Guds energi, och det är en del av den Gudomliga Planen för alla varelser för att leva i Harmoni, Kärlek och Överflöd. Du kan lita på detta.

När du välsignar den Gudomliga Ordningen som är inneboende i varje person och varje situation, ökar det den andliga energin som flödar igenom vad du än fokuserar på. Välsignelse ger mer kärlek genom Ljusets energi till personen eller situationen, vilket ger en omedelbar förbättring.

Öva

Gudomlig Ordning existerar som den underliggande sanningen inom alla varelser och alla situationer. Det är en kraftfull affirmation för livet och kan användas som ett mantra för att påminna dig om den större sanningen under alla omständigheter. Detta innebär att du upprepar orden ”gudomlig ordning” för att lugna ditt sinne och för att ge dig frid.

När du inte vet vad du ska göra, gör anspråk på ”gudomlig ordning” och ditt sinne kommer att anpassa sig till denna kraftfulla verklighet. Gudomlig Ordning är att vara i perfekt linje med Gud på alla nivåer av ditt väsen. Att komma ihåg den Gudomliga Ordningen, och förkunna den, hjälper energin runt omkring dig att komma i perfekt anpassning.

Dessa mycket enkla steg av tillit, välsignelse och hågkomst kan ge dig sinnesfrid i upprörande situationer. Ju oftare du kommer ihåg, desto starkare blir du. Din inre känsla av frid kommer att bli orubblig eftersom du har anpassat dig till den ultimata sanningen varje gång.

Kom ihåg ditt meddelande från Ärkeängel Gabriel idag:

Lita på den Gudomliga Planen, välsigna den och välsigna den Gudomliga Ordningen som är inneboende i varje person och varje situation.

 

Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...