Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 18 november 2019

Den Galaktiska Ljusfederationen via 

Blossom Goodchild, 18 november 2019

 

Blossom Goodchild och Ljusfederationen ~ 18 november 2019

blossomgoodchild.com

https://tinyurl.com/v2wbrrk

Återigen, Hej på er. Jag är inte säker på om det är fullmånens energier som påverkar mig, men jag hade avsatt denna tidpunkt för att få den här veckans kanalisering klar, så låt oss köra igång … eller?

Vi ska. Det är intensiva Energier, som kommer tillsammans med denna fullmåne i synnerhet, vilket kommer att göra er lite nedstämda och lite melankoliska.

(Melankoli: en känsla av sorgsenhet utan någon uppenbar anledning)

Det var mitt i prick. För det var så jag kände mig när vaknade i morse. Varför måste energierna göra så, när vi istället vill hoppa av glädje och äta sockervadd?

Eftersom det är mycket sorg som avlägsnas nu, Blossom. Den absorberas i energierna, och det blir lite som att ”få en besvärjelse kastad” över en, i den meningen att sådan sorg bokstavligen finns ”i luften.”

Sorg som är kopplad med/till?

Allt som far fram och tillbaka, i hela världen.

Kriserna når en peak i alla världens hörn … av alla olika anledningar. Varje land upplever omstörtning inom det ena eller det andra, och den förvirring och förtvivlan som energetiskt ”avsöndras” från någon Varelse, formar den övergripande Energin.

Hur förstärker fullmånen det?

Den gör det på grund av dess kraft ”att rensa”. Det ligger så mycket styrka/ kontroll inom ”dess” karaktär, och därför är den mycket effektiv, och man kan bli mycket påverkad av den.

Ordet ”kontroll” där … kan ni utveckla det, snälla?

Energierna som strålar ut från denna form, som man ser så kärleksfullt på, kan också orsaka förödelse i självet, när det väcker upp sådant som kan ligga vilande. Det har en inre effekt på själens disposition. Det var därför vi använde uttrycket ”kontroll”.

Energier över hela er dyrbara Planet, byggs upp så mycket att ni nästan befinner er vid kokpunkten. Och nu i och med att maskburkarna också öppnas  … i stort antal, är det framförallt oron i de energierna som alla ”tar in”.

Tillbaka till, Älskade själar …

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR.

Alltid, hela tiden, i varje andetag … VET ATT DET HÄR ÄR DE NI ÄR och fortsätt upprepa det om och om igen. Ja, vi fortsätter att nämna detta för alla. Att upprepa … att låta det sjunka in … att introducera det för nya läsare av dessa ord.

DET ÄR SÅ VIKTIGT.

DET ÄR ER NYCKEL TILL FRIHET.

Och VET att … i allt detta/ från allt detta … kommer de Ljusaste av dagar.

Dagar då skratten istället för tårarna ska klinga genom luften.

Dagar då sådana vidrigheter som nu kommer fram, bara kommer att vara ett avlägset minne från det förflutna, och på dess plats kommer det verkligen bara att finnas solsken, slickepinnar och regnbågar, det som du Blossom talade om.

Det kanske inte känns som så nu … men, så är det.

Med all respekt … Jag kommer att lämna det här nu och återkomma en annan gång. Jag har, som det verkar, bara inte rätt energi, och jag vill hellre vänta tills jag har det. Tack så mycket.

Två dagar senare.

Hej igen! Inte på toppen av världen ännu, men bättre än för två dagar sedan! Bara en sån känsla av sårbarhet och jag vill bara inte bry mig om något, för allt verkar så meningslöst … den här stora stora röran som vi finns inom. Jag återvänder troget till JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR-mantrat och det hjälper verkligen, men, jag känner att jag borde stråla ut mitt ljus mycket mer än JAG GÖR.

Välkommen igen, Älskade Blossom. Vi kan verkligen ta upp din situation och vi känner att det är nödvändigt att gå in med några ord, som kan vara till hjälp, om vi får?

Gå in, mina vänner.

Under all tider … genom alla meddelanden … orden … KÄRLEKEN som vi har delat tillsammans, så finns det hela tiden en tråd/ ett tema som du vet: det med att föra denna planet som ni lever på till en Högre, Ljusare existens.

Tillsammans med många andra teman.

Du vet också … djupt inom dig … att det är därför du är här. Ibland känner du dig så i harmoni med detta VETANDE, men vid andra tillfällen, inte.

Ändå förändrar det inte det faktum, att DETTA VERKLIGEN ÄR VAD DU ÄR HÄR FÖR ATT GÖRA.

Tänk på uppgiften. Tänk verkligen på den. Du har inte blivit ombedd att kila bort till din lokala butik, för att köpa lite mjölk. Du har blivit ombedd att förändra Vibrationen hos en hel Planet, och alla som följer med henne!

Du har blivit ombedd att ständigt SKINA DITT LJUS UNDER DE MEST EXTREMA OMSTÄNDIGHETER, och inte bara det, DU VET ATT EN HÄNDELSE SKA KOMMA SOM FÖRÄNDRAR ALLT, och du fortsätter och fortsätter och fortsätter!

Och därför blir vårt Ljus ibland blir så svagt.

Nej! Ljuset blir så svagt ibland för att det finns så många element involverade, och därför känns det så. Det finns i systemet nu … det här ”Jag vill inte bli störd”. Det här ”Jaså, vem bryr sig”. Det har smutsat ner era system genom en variation … en stor variation … av hopkok, som sipprar igenom, och in i själva kärnan av de ni är.

Ni är medvetna om vaccinationer, manipuleringen av mat, vatten, hjärnkontroll via alla tekniska prylar. Så mycket, så mycket har tillverkats för att få er att känna er så som ni gör … så det är ett under att ni alls kan få fram ett leende, än mindre Vibrationen för en hel Planet!

Men titta på er! Ta en titt på er själva, och beröm er för allt ni gör, för att ta er igenom det som motarbetar er.

Från allt detta och mer därtill, BRYTER NI ER FRIA/ BRYTER NI ER IGENOM.

VAR OCH EN AV ER HAR INOM ER HITTAT EN MEKANISM FÖR ATT TA ER IGENOM MURARNA AV MÖRKER OCH FÖRSLAVNING, OCH VET ATT NI ÄR PÅ VÄGEN TILL FRIHET OCH EN NY BÖRJAN.

Inte bara att NI VET DETTA … ni VET att ni kommer att kunna leda vägen för så många som snurrar runt i cirklar, och som inte vet vad de ska göra, eller vart de ska gå.

När ni känner denna förtvivlan … upprepa …

JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR.

FORTSÄTT UPPREPA, OCH FORTSÄTT KÄNNA DET TILLS DESS NI  KOMMER TILL DEN PUNKT, DÅ NI BOKSTAVLIGEN KÄNNER ATT LJUSET STRÅLAR UT FRÅN ERT INRE.

Varje gång ni gör detta, så stärker ni inte bara och upprepar det ni är. NI bryter ner andra utrymmen av mörker, och ersätter dem med Ljus.

Varje gång ni gör detta så tar ni med er sådant som … behöver/ måste exponeras högre upp i Ljuset, så att det kan ses av alla … och vi menar … ALLA.

Det ska inte finnas en enda sten som inte vänts på. Det ska inte finnas en enda själ som kan springa och gömma sig, för det den tjänat på någon annan.

Tjänat?

Ja Blossom, tjänat. I meningen av att ha ”gett ut” till någon annan. Vi ber att när du stöter på varenda motvilja, som bäst … och skräck, som värst … att du då fortfarande KÄNNER OCH REPETERAR …

JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR.

Varje gång du hör något som kommer från en mörkare plats … ändra DESS Energi genom att säga detta. Ändra DIN energi genom att säga detta.

Låt oss starta en revolution! Inte av den utåtagerande rebelliska sorten, utan, den som kommer från det inre kärleksfulla VETANDET OM DET DU ÄR.

Vi nämnde tidigare att när vi gör det … erkänner kopplingen till alla andra som säger det samtidigt, någonstans i världen … och även om någon må vara engagerad i andra uppgifter, så finns energin kvar från när de senast uttalade det/ kände det, för att kunna ansluta till och bygga vidare på.

NI BYGGER EN STEGE AV STORA MÅTT.

EN STEGE SOM VAR OCH EN KAN KLÄTTRA PÅ FÖR ATT KOMMA UPP TILL ERT NYA HEM.

NI ÄR NU DE SOM GÖR STEGEN SOLID OCH STARK, FÖR ANDRA ATT KLÄTTRA PÅ, NÄR DE KÄNNER SIG VÄGLEDDA TILL DET.

JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR.

JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR.

JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR.

FÖR DET ”ÄR” DE NI ÄR.

Älskade Själar … när dessa mörka dagar är slut … när ni tillhör Ljus och Kärlek … bara Ljus och Kärlek, utan att ni har något omkring er som försöker förändra den känslan … så kommer ni att KÄNNA en sådan Tacksamhet för Ljuset ni är.

Ni kommer att KÄNNA en sådan stolthet över ER SJÄLVA, av att VETA att det var ni som valts ut att vara här just nu, för att åstadkomma denna förändring. NI! Av så många själar … ansågs värdiga och tillräckligt starka, för att vara här under dessa uppochnervända tider, eftersom det var KÄNT att NI var de, som kunde få det att hända.

Jo, det finns tillfällen när ni känner för att ge upp, kasta in handduken. Plåga inte er själva för dessa tankar, utan se dem som sabotage av yttre influenser. Är ni så svaga att ni låter dessa influenser påverka er?

Nej verkligen inte. Ni är inte svaga. Dessa influenser försöker övertyga er om det! Erkänn detta ”lilla” spel och vänd på det. Skratta åt motgången, som man brukar säga!

Och vi menar det verkligen … Skratta åt dessa tankar istället för att låta dem besvära er. Vilket “bättre vapen” finns än skratt? För inte bara erövrar det mörkret; det sprider Glädje på samma gång.

NI MED STORT LJUS, behöver inte vapen, kemikalier och oärliga sätt, för att känna er själva fyllda av kraft.

NI AV SÅ STORT LJUS, behöver bara veta att NI ’ÄR’ AV SÅ STORT LJUS!

NI AV SÅ STORT STOR LJUS, behöver inte knep och lögner för att få det ni vill ha. Ni behöver ER … VETSKAPEN OM VILKA NI VERKLIGEN ÄR, för att förändra saker genom tankarna.

NI AV SÅ STORT LJUS ÄR PIONJÄRERNA NÄR NI GÅR SAMMAN … SOM EN/ I ETT … ENORMT FÄLT AV LJUS.

SKIN DET! SKIN DET! SKIN DET!

Vi berättade för ett tag sedan att  … kriget är slut … LJUSET HAR VUNNIT.

Eftersom ni VET det … så fortsätt att stråla ut Ljus till er Planet och till allt på och inom henne. Det finns mycket skräp på ytan, vilket gör att det verkar som om striden långt ifrån är över.

DET ÄR GJORT, ÄLSKADE NI.

Allt man måste göra nu/ behöver göra nu … är att VETA DET och SKINA ERT LJUS för att alla ska kunna ledas av det.

Försiktigt, låt mycket försiktigt den vilsne finna er, och var lugnande exempel som de ”Vägvisare” ni är.

VET ATT ORÄKNELIGA LJUSSJÄLAR VANDRAR TILLSAMMANS MED ER.

KÄNN HUR DERAS KÄRLEK UPPMUNTRAR ER, OCH FYLLER ER MED STYRKA OCH MENING.

NI, ÄLSKADE SJÄLAR, ÄR NU REDO … SÅ ÄR DET.

Tack så mycket, jag känner mig så mycket Ljusare efter den här lilla chatten.

INGEN ÄR NÅGONSIN ENSAM. VI ÄLSKAR ER.

Och VI ÄLSKAR ER. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...