Ljusarbetarmöten i juli i Malmö, Göteborg och Stockholm

 

Möten med Ljusarbetare i juli månad:

Malmö

Göteborg

Stockholm

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Vi behöver också vara Ljuskrigare idag, såsom Ärkeängel Mikael med sitt svärd, för att rensa upp i denna nuvarande 3D värld och kämpa för att hålla våra höga vibrationer.

Den Gudomliga Planen ligger på plats och de första stegen i det yttre och fysiska planet planeras och genomförs nu. RV har selektivt startat och enligt senaste utsago skall GCR till allmän förmån för ljusarbetare börja veckan den 12 juni i samband med att President Trump avgår (detta kan bli uppdaterat).

Vår inre utveckling och förhöjning av medvetandenivåerna går under tiden framåt i enlighet med den andliga hierarkin. Detta är trots allt det större målet, vilket de yttre förändringarna och RV är till för att hjälpa på.

Utvecklingarna i USA fortsätter att vara väsentliga för starten på den Gyllene Åldern. NESARA som införs i USA kommer att bli en konstitutionell modell för resten av världen, skriven av Saint Germain.

Många av er som kommer på mötena har köpt ”valutor”. Vi vet alla att GCR eller valutaomstarten ligger mycket nära i tiden. Vi kommer att använda dessa valutor, efter inväxling, för att skapa en bättre värld.

Vid våra möten tidigt i juli månad vill jag ge plats för vissa med välformulerade planer och resurser att kortfattat tala om sitt främsta projekt för att på så sätt hitta medhjälpare i gruppen som har liknande intressen. Om vi samarbetar blir vi starkare och vi kommer att ha stora resurser. Om ni vill göra en kort presentation på ca 5 min så hör av er till mig i förväg.

Vi fortsätter med möten i enbart tre städer. En av anledningarna är att när presentationer av projekt och finansiering sker så har vi fler samlade i samma lokal. Per Staffans personliga tillgänglighet är också begränsad.

Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Detta stärker ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet. Vi har olika Gäster som leder Meditationer och ger live Kanaliseringar.

 

  

MALMÖ: 5 juli, 2017.

Gäster: Jens och Bengtzon från Soltemplet och Camilla Nilsson

Tid: 18.00 till 22.00

Plats: Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

Förtäring: Kaffe och smörgås till försäljning.

 

GÖTEBORG: 6 juli, 2017

Gäster: Ann Dahlberg och Börge Höglund

Anneli Davidsson och Jennyli Gustavsson

Tid: 18.00 till 22.00

Plats: Folkets Hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa

Transport: Buss från Hjalmar Brantingsplatsen

 

STOCKHOLM: 9 juli, 2017

ster: Marie Nilsson och Vanita Therese Bergman leder en meditationstund,

Ann Dahlberg kanaliserar de Uppstigna Mästarna

Tid: 10.00 – 17.00

Plats: Folkkulturcentrum, Artemisgatan 19, 115 42 Stockholm

Transport: Tunnelbana till Ropsten. Bakre uppgång till Hjorthagen

Förtäring: Kaféer finns i närheten

 

ANMÄLAN:

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva gör en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

All betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker till Per8208@yahoo.com. För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL och STO.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte mer än 6 månader.

 

 

You may also like...