Möten med Ljusarbetare – Malmö, Göteborg och Stockholm:

 

Möten med Ljusarbetare i maj månad:

Malmö

Göteborg

Stockholm

 

Kära Ljusarbetare,

Vi känner alla en viss frustrering då det gäller hitintills uteblivna utvecklingar i det yttre. Den Gudomliga planen ligger dock fast, men med en flexible tidskomponent. Vår inre utveckling och förhöjning av medvetandenivåerna går under tiden framåt enligt den andliga hierarkin.

Utvecklingarna i USA fortsätter att vara väsentliga för starten på den Gyllene Åldern, men svensk och västerländska media ger ej en korrekt bild. Per Staffan kommer att ge en uppdatering, inklusive NESARA, GCR och Den Gudomliga Planen. Vi kommer att diskutera olika projekt och söka att förbereda oss för när startsignalen går.

Vi samlas också inte minst för att meditera och diskutera och träffa likasinnade. Detta stärker ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet. Vi har olika Gäster som leder Meditationer och ger live Kanaliseringar.

På grund av Per Staffans något mer komplicerade personliga tidsschema begränsar vi våra möten till tre stor städer för maj månad. 

 

 

MALMÖ: 2 maj, 2017.

Gäster: Jens från Soltemplet och Camilla Nilsson

Tid: 18.00 till 22.00

Plats: Folkets Hus i Limhamn – Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

Förtäring: Kaffe och smörgås till försäljning.

 

  

GÖTEBORG: 3 maj, 2017

Gäster: Ann Dahlberg och Börge Höglund

Tid: 18.00 till 22.00

Plats: Folkets Hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa

Transport: Buss från Hjalmar Brantingsplatsen

 

 

STOCKHOLM: 5 maj, 2017

ster: Anneli Mossvall och IngaLill Enadea

Tid: 17.00 – 23.00

Plats: Folkkulturcentrum, Artemisgatan 19, 115 42 Stockholm

Transport: T-bana till station Ropsten

Förtäring: Mat finns till försäljning

 

 

 

ANMÄLAN:

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva gör en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

All betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker till Per8208@yahoo.com. För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, och STO.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte mer än 6 månader.

 

 

Du gillar kanske också...