LJUSARBETARMÖTEN I MAJ 2023

 

MALMÖ

GÖTEBORG

SUNDSVALL

STOCKHOLM

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare och alla andra nyfikna och vakna,

Många av massmedia kallade konspirationsteorier börjar nu visa sig vara av sanning snarare än konstruktioner. Ta till exempel var Covid viruset kom ifrån. Det kunde omöjligt komma från Wuhan labbet sades det, men nu förefaller det vara det mest troliga. Likaså börjar sanningen komma ut om den så kallade “January 6th Insurrection On Capital Hill”.  Det är massmedia som har konstruerat konspirationsteorier och undanhållit sanningen från folket. 

Detta kommer inte som en överraskning för oss som har följt sanningsenliga källor och det är tidigare så kallade konspirationsteorier, numera sanningar eller gamla nyheter. Detta är väsentligt för att väcka upp allmänheten, men många som kommer till våra möten är redan uppväckta till detta. Vi pratar nu om nödvändigheten att vara dubbelt uppväckt, dvs uppväckt till de andliga eller spirituella sanningarna som ger en större och global förklaring av sambanden och vart vi är på väg, dvs mänskligheten.

Vi på St-germain.se är lyckligt lottade i och med att vi under en längre tid har blivit vägledda från högre andlig instans och fått en unik förståelse av vad som pågår i den fysiska världen så väl som den andliga.  Detta får vi högst bokstavligen via “live” kanaliseringar från Sananda, Moder Maria, Judas och andra vid våra möten.

Många har under de senaste åren tvingats till eftertänksamhet och det har lätt till högre vibrationer – dvs ljusvibrationer av kärlek. Dessa vibrationsförhöjningar och framförandet av sanningar är vårt vapen mot de onda krafterna som under en mycket lång tid har sökt att förtrycka mänskligheten. Detta leder till en Ny Verklighet baserad på Kärlek, Frihet och Orädsla. 

Vi Ljusbärare, Ljusarbetare och Ljuskrigare och alla andra som håller på att vakna upp för kampen vidare. Att vara Ljuskrigare innebär att bära Ljuset högt och i linje med Ärkeängel Mikaels svärd skära bort lögnerna och föra fram sanningarna. 

I denna process måste vi hålla i tankarna att vi kollektivt går mot Uppstigning. Då vi håller eller höjer våra vibrationer trots all negativitet vi bombarderas med så är detta arbetet som krävs av oss och som vi kom till Jorden för att genomföra. Vi har nu nya möten planerade till början av maj månad och jag kommer söka att leda diskussionerna mot vad ljuset gör och ger.

Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Vi behöver detta, de flesta av oss, för att kunna hantera bemötandet vi möts med från kära vänner och familj som fortfarande lever i illusionen eller overkligheten som vi också kallar det.  Att träffas stärker ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet.

Vi har som vanligt ett fint program med meditationer och live kanaliseringar från högre krafter under mötena.

Välkomna,

Per Staffan

 

 

MALMÖ: 3 maj, 2023

Tid: 17.00 till 21.30

Kanaliseringar och meditation: Ann Dahlberg…

Plats: Folkets Hus (E-Salen) Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

 

 

GÖTEBORG: 5 maj, 2023

Tid: 17.00 till 22.00

Kanaliseringar och meditation: Ann Dahlberg….

Plats: Axelrummet/Axelhuset, Axel Dahlströms Torg 3

Transport: Spårvagn 1, 2, 7 och 8.

 

 

SUNDSVALL: 6 maj, 2023

Tid: 14.10 – 17.40

Kanaliseringar och meditation: Ann Dahlberg….

Plats: Storgatan 52, Sundsvall

Förtäring: Kaffe och smörgås finns att köpa

 

 

STOCKHOLM: 7 maj, 2023

Tid: 10.30 – 17.00:

Kanaliseringar och meditation: Ann Dahlberg och Berit Mårtensson

Förtäring; Lunch på Hermans eller Indisk restaurang

Plats: Hälsans Hus – Sal Terrassen – Fjällgatan 23 B, 11628 Stockholm

Transport: Tunnelbana och buss eller 15 min promenad från T-Station Medborgarplatsen

 

 

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte och vilken stad ni kommer till, samt HUR ni vill betala. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. Alla behöver själva göra en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för mötena, vilka varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

Alla betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar med Paypal sker via (psb@baverstam.com). För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan.  Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, STO och SUN.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte för längre tid än 6 månader.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *