Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 16 juli 2023 

 

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 16 juli 2023 

 

Hallå där, ni Upplysta. Jag tycker det är intressant hur vi alla har så olika åsikter, begrepp, koncept, förståelse, övertygelser etc. … och vi kallar dem “Vår Tro” … vår “egen” Tro. Det känns bra att komma till en plats där det inte längre finns något fördömande av någon annans perspektiv på NÅGOT! Det är egentligen inte vår sak. Ändå är vi på väg mot samma destination. Kan du prata om det här, snälla? 

Välkommen Blossom, och ett hjärtligt välkomnande och mycket Kärlek till var och en som har blivit vägledd till dessa sändningar.  

Vi är aldrig utom räckhåll och vi hör alla vädjanden. Vissa kan “höra” våra svar, andra kanske “känna” dem. En del kan känna att de inte alls har blivit hörda, och ändå skulle vi säga, om så är fallet, att det är du … Jaget som blockerar vår Energi. Inte avsiktligt naturligtvis, utan genom många aspekter av tvivel eller misstro. Många, många skäl som avskräcker, för att bekräfta ens egen ovärdighet.  

 Så många önskningar av “om jag bara kunde.” Så många drömmar som man känner har krossats och därför gett sig själv orsaker att ge upp. Ändå säger vi till er kära Själar … 

VAR OCH EN AV ER HAR I ERT HJÄRTA … ER KROPP … LIKA STOR SJÄL SOM NÅGON ANNAN. INGEN HAR FÅTT STÖRRE OCH INGEN HAR FÅTT MINDRE … DET ÄR EN FRÅGA OM ATT DEFINIERA DET SOM NI ÄR, EN SANN LEVANDE GUDOMLIG SJÄL. 

ERA VAL BESTÄMMER ERA RESULTAT. 

ER TRO PRESENTERAR DET SOM NI TROR. 

 Din förståelse för vem du är kommer att leda dig till var du är just nu i ditt livs experiment. 

Varje Själ söker efter svar för att få frid inom sig … och ändå är det inte genom sökandet, för ibland kan konflikt och mönster … leverera raka motsatsen.  

Om man valde att acceptera att det inte finns något sökande,om man sanningsenligt insåg att där man är just nu är där man är ämnad att vara … att göra vad man är ämnad att göra … då skulle frid komma.  

Hur är det med dem som är olyckliga med var de är och vad de gör … visst måste de `söka` efter ett bättre` något? 

Och däri ligger nyckeln. Vad skulle du säga, Blossom, vad är detta `något?` 

Jag tror … att det vi alla söker … är Kärlek och Lycka … Glädje … Överflöd … Frid etc. 

Och var finns de? Absolut inte `på någon annan plats. För de finns inom er, och man behöver inte färdas långt eller läsa böcker för att upptäcka det som man letar efter. 

För att tala om ditt inledande uttalande, skulle vi kanske säga så här. Alla går ombord på ett tåg när de anländer till Jorden. Det är deras val vid vilken station de stiger av och ser sig omkring. Vissa stannar där hela livet, medan andra reser hela tiden och går av och på och väljer tider för att göra det. En del kan återvända gång på gång till samma plats, ändå … oavsett hur den resan upplevs … är det Du … SJÄLS-JAGET som bestämmer vilka upplevelser du ska erfara och när de ska ske.   

VARJE UPPLEVELSE ÄR EN GÅVA. ÄVEN UTMANINGAR ÄR EN GÅVA.  

Det är vad du gör med Gåvan … din attityd mot den … din acceptans av den … din uppskattning av den … som leder dig till slutsatsen och förståelsen för så många andra saker, som inte har något att göra med just den Gåvan … men som ”formar” ens tankesystem. Att därför bestämma en viss process i vilken “bevis presenteras” ger mening till det DU som du har blivit genom dina resor. 

Ändå … till exempel i början av 2020 … jag bara visste att all denna skrämselpropaganda inte var något annat än just det! Inte en enda del av mig kände rädsla. Mitt inre väsen bara visste … allt var inte som det verkade. Det kändes rätt för mig.  

Många andra Själar kände inte detsamma och de följde sin egen väg för att delta i vad de kände var rätt för dem. Jag dömer inte det. Ändå, hur kan ens “rätt” vara så fel för någon annan, när vi alla i slutändan kommer från samma Kärleksfulla Källa? 

På grund av val, Blossom. Inte mer än så. Varje steg på ens resa … varje station man kommer till … bestämmer man sig för om man ska gå av och undersöka allt som finns att upptäcka … eller sitta kvar på tåget tills man känner en stark längtan efter att kliva av på en station, som kommer att öka ens tillväxt. 

Ingen station är rätt eller fel, men vad den har att erbjuda är Själens val av att “vara där.” Föreställ dig ett brädspel … alla spelpjäser står på “start.” För att avsluta spelet har varje spelpjäs en annorlunda resa för att komma dit.  

Genom ett tärningskast? Är inte det vad vi skulle säga är “tur med kastet”?  

Det beror på, Blossom, hur man ser på livet! DET FINNS INGEN TUR. DET FINNS VÄLSIGNELSER … längs vägen. Dessa Välsignelser `kommer` när man VET att det finns Välsignelser att få. 

DESSA VÄLSIGNELSER KOMMER TILL EN SOM VET ATT GENOM ATT FLYTA NEDFÖR MEDVETENHETENS FLOD … ATT LÅTA DEN FLODEN TA DIG IN I SITT FLÖDE … ALLT SOM ÄR KÄRLEK … KOMMER ATT HJÄLPA DIG DÅ. NÄR DU VET DET HÄR … NÄR DU VERKLIGEN LITAR PÅ DET FLÖDET … DÅ KOMMER VÄLSIGNELSERNA ATT FORTSÄTTA VÄLSIGNA DIG PÅ DIN VÄG. 

Det spelar ingen roll vilket tankemönster någon annan har om något. Du har rätt, det är inte ditt bekymmer. Vad som spelar roll är din koncentration på DINA TANKEMÖNSTER och om de känns bekväma för DIG. 

Verkligen. Men vad sägs om tankar om vad som kanske eller inte är på väg att hända på en mer Global agenda? De kanske inte är så bekväma men ändå, möjligheterna för att inte så bra saker kanske kommer till vår medvetenhet … och det ÄR vår sak, eller hur? 

Det som ligger framför Var och En … kommer att accepteras och absorberas olika av Var och En. Så vad som än håller på att hända på en Global skala, kommer inte att ha samma reaktion på Själsnivå … från en till en annan, eftersom varje Själ är på sin individuella resa. Så det som håller på att komma … kommer att skapa många olika reaktioner … beroende på den station man besöker när världen vaknar upp Globalt. 

Vill du gå in på det uttalandet … “när världen vaknar upp globalt?” Det är ganska djupt, mina vänner.  

Vi har ofta talat om “När Sanningen uppenbaras” … vi har talat om en Händelse som kommer att förändra allt.  

Jag tänker hoppa in här. Det här är vad jag menade i början … att människor har olika uppfattningar om många saker. Den ena är om en faktisk Händelse kommer att inträffa eller inte. Även om du säger att det kommer att bli så lämnar jag det öppet, eftersom jag inte med säkerhet VET i mitt hjärta.   

Blossom, vi beundrar ditt sökande efter sanningen och de slutsatser du kommer fram till. Vi bryr oss inte om huruvida du “tror” oss eller inte. Vi är emellertid tacksamma för att du tillåter oss att föra fram “Vår Sanning” … och låta var och bestämma själva. 

När jag säger att jag är osäker betyder inte det att jag inte helt litar på vad du säger? 

Blossom, det betyder att du låter DIN ÖVERTYGELSE avgöra. Man kan inte vara blind och helt enkelt LITA på allt som presenteras … av oss … eller någon annan. DIN TRO måste komma från ditt hjärtas beslut om vad som känns rätt och vad som inte gör det. Spelar det någon roll för oss vad någon tror om när Händelsen sker … i motsats till `ska`Händelsenske. Nej! 

Blossom, kära Blossom … när Händelsen sker kommer du inte att bli dömd för att du var osäker om den … eller man visste att det inte skulle hända. 

DET KOMMER ATT HÄNDA NÄR DET HÄNDER … OCH FÖR DEN DELEN … FÖRÄNDRINGARNA SOM ALLA KOMMER ATT UPPLEVA I DET ÖGONBLICKET. För det kommer att bli i DET DÄR ögonblicket … inte i DET HÄR ögonblicket.  

Så är det, vad än man väljer att tro i sina tankar … är det deras absoluta rätt att tänka på det viset … och att känna sig bekväma med dessa tankar. Tankar kan förändras på grund av vad man ställs inför. En tanke som en gång kändes fel … kan ändras till att kännas rätt och tvärtom.  

VAR ÖPPNA FÖR ALLA MÖJLIGHETER … FÖR ALLA FRÅGOR. 

När allt kommer omkring … är tankar på dessa frågor bara en utvärdering baserad på vad man har blivit medveten om. Låt dem komma och gå. Fokusera inte på dem … det är nyckeln. 

FOKUSERA PÅ …  

JAG ÄR LJUSET 

JAG ÄR KÄRLEKEN 

JAG ÄR SANNINGEN 

JAG ÄR. 

Fokusera på ert Hjärta och vad det har att säga. Lyssna till hur du mår. Kan dina känslor någonsin vara fel? Bara om hjärnan lägger sig i. Och din hjärna kan leda ditt Hjärta vilse … om det skulle välja det. Ditt Hjärta är din guide … låt det leda dig dit du önskar vara.  

DITT HJÄRTA ÄR SJÄLVA ESSENSEN AV KÄRLEK. DITT HJÄRTA FINNA I DET HJÄRTAT … SÄKER, VARMT OCH SKYDDAT … PÅ ALLA SÄTT. LITA PÅ DITT HJÄRTA. LITA PÅ DIN KUNSKAP.  

LITA PÅ DIG SJÄLV … och ju mer du gör det, desto mer inser du att du hade rätt hela tiden! 

Tack grabbar. I Tacksamhet, i Kärleksfull service … JAG ÄR. 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 


Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *