Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juli, 2023

 

 

Vad the Awakened Collective gör på jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att vara tillbaka här med er igen och erbjuda er vår energi och våra läror. Vi älskar att se så många av er sträcka sig bortom er själva, sträcka sig bortom era egon, och söka det som kommer från ett högre dimensionellt plan, ett bredare medvetande. Vi älskar särskilt när du riktar den räckvidden mot oss, för då får vi stå till tjänst. Vi får uppfylla vårt uppdrag. Vi vill att ni alla ska veta att ni uppfyller ert uppdrag bara genom att vara där på planeten Jorden och vara vaken. Nu betyder det inte att du kommer att vara fri från möjligheter att hjälpa och tjäna med handlingar, med ord, med någon form av tröst som du kan ge en av dina medmänniskor.

Du kommer alltid att ges dessa möjligheter, och du kommer att ges möjligheter att hjälpa och tjäna dem som med största sannolikhet reagerar väl på vad det är som du har att erbjuda. Därför gör ni mänskligheten ännu en stor tjänst genom att vara er själva. Att vara precis där du är på din väg ger dig möjligheten att hjälpa dem som bara släpar efter dig på sina vägar. Därför behöver du inte vara perfekt. Du behöver inte vara som Yeshua eller Buddha, eller någon annan för att vara till tjänst, för att hjälpa dem som är mest benägna att reagera väl på din energi, på dina ord, på din hjälp. Du måste också se på allt som det är i ditt liv just nu som att det är perfekt, eftersom ditt liv, i det tillstånd det är för närvarande i, ger dig alla möjligheter att växa som du någonsin skulle kunna önska.

När du står inför dessa utmaningar har du ännu mer att hjälpa en annan med eftersom du kommer att ha ställts inför dina egna utmaningar. Du gör detta genom att leva ditt liv, och vi vill att du också ska inse att du lever ditt liv och att vara dig själv är tillräckligt. Det räcker med ett bidrag. Men som vi sa tidigare kommer det att finnas möjligheter, och vi vet att de av er som tar emot detta meddelande, som vi kärleksfullt refererar till som ’The Awakened Collective’ kommer att svara på samtalet. Vi vet att du kommer att göra det. Vi litar på er medvetenhetsnivå i den utsträckningen att vi vet att ni är redo, och vi vet att många av er har letat efter dessa möjligheter.

När det inte finns några möjligheter att vara till tjänst just nu, titta på ditt liv och fråga dig själv om det är något med ditt liv som du skulle kunna lägga lite mer energi på, lite mer uppmärksamhet på och göra det. För igen, när du väl står inför en utmaning som ligger precis framför dig i ditt eget liv, då har du mer att ge till dem som antingen står inför den utmaningen, eller kommer att möta den, eller som har vägrat att möta den på egen hand liv. Därför, var du än är på din resa just nu, snälla vet att du är på den perfekta platsen, och du har allt du behöver för att vara till tjänst för andra och för att vara dig själv mer helt och fullständigt, och allt du behöver göra är säg ”Ja!” till ditt liv som det är i detta ögonblick.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *