Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 20 mars, 2022

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 20 mars, 2022

20 mars, 2022

 

Blossom: God morgon på er. Direkt på det. När mer och mer Skitsnack kommer ut till oss … blir jag mindre och mindre intresserad av det, så till den grad att jag avskärmar mig från alla andra känslor än bara att ”detta är Skitsnack”.

Ingenting verkar sant. Jag tittar på andra som går förbi och känner mig inte delaktig. Har jag blivit totalt okänslig för andras lidande, eller blir jag mer ”medveten”? Det är som om ingenting verkar vettigt, och jag orkar inte försöka lösa det! Jag är inte nedstämd, bara nyfiken.

Ljusfederationen: Välkommen och god morgon på dig, Blossom, och till de som är intresserade av vad vi ”spottar ur oss” i dessa samtal.

Blossom: Tja, det fick mig att fnissa till att börja med! Jag syftade faktiskt inte på er, mer på vad som händer på planeten när jag upptäcker fler och fler lögner. Vi har blivit så splittrade beroende på vad vi väljer att matas med, så till den grad att om man vill hålla kontakten med någon, så är det bäst att bara prata om vädret, men allt det är också Skitsnack, även om många inte vet det!

Ljusfederationen: Kära Blossom, vi kan plocka upp Energin från många på din planet som känner på samma sätt som du. Men vi skulle se detta som ”växtvärk”. Ja, ju mer man blir medveten om ”SANNINGEN”, desto mer känner man igen ”SANNINGEN” inom sig själv. Det är inte så att du har blivit okänslig … det är raka motsatsen. Du väljer bara inte längre att ”köpa” allt detta nonsens.

Blossom: Ok, låt oss titta på det. Det är mycket fokus på ett krig i Europa för tillfället. Att kalla det för ”nonsens” skulle verka okänsligt, eller hur?

Ljusfederationen: Låt oss titta på det. Nonsens = Ovettigt. Det är inte vettigt och därför, ju mer medveten och uppmärksam på sådana ”nonsens” man blir, desto mindre väljer själen själv att ”köpa det”.

Blossom: Vad menar ni med att inte ”köpa det?”

Ljusfederationen: Vi skulle vilja säga, att välja att investera mindre av sin energi i det. Att sända kärlek till hela planeten när allt detta sker… gör att du investerar mer i välmåendet för ”Allt som är”, i stället för att bli ledsen och nedslagen över ”det du visas”. För SANNINGEN döljs till en sådan grad inom denna speciella fråga, att vårt förslag är överlägset den mest upplysande processen, man kan använda för att hjälpa.

Blossom: Så, känslan av att ”inget av detta är verkligt” betyder vad?

Ljusfederationen: Större förståelse hos självet, och att SPELET man valde att komma och spela innebär att ’byta position’.

DEN HÄR KÄNSLAN SOM DU OCH MÅNGA UPPLEVER, ÄR EN BRA KÄNSLA BLOSSOM.

Du ”höjer dig över det”. Du lyfter din Ande till en plats där du inte låter dig påverkas av vad som händer, eftersom du har kommit att inse att SPELET verkligen är ETT SPEL!

Blossom: Vi har antagligen pratat om detta många gånger tidigare, men när man faktiskt är ”här nere” som en speldeltagare, då känns det inte alls som ”ett spel”!

Ljusfederationen: Men börjar det inte göra det? Titta på hur du känner och uttrycker tankar. Du tar din Själ till en annan plats … som om du tittade uppifrån … så att  säga?

Blossom: Ungefär så. Svårt att förklara. ”Utanför” skulle kanske passa.

Ljusfederationen: Låt oss försöka hjälpa till. Om du vore i vår position, vilket du inte är, ännu, men om du var det, skulle du då ”betrakta och kalkylera manövrarna” av allt som sker, helt annorlunda mot hur du gör nu.

A) för att du inte är ”i det”.

B) för att du kan se det ur ett övergripande perspektiv

och …

C) för att du skulle kunna se vad som kommer!

Blossom: Skulle inte DET göra skillnad för oss? Känn er fria att stråla upp mig i bara 10 minuter … putta sedan ner mig igen, och jag lovar att inte ett ord av klagan kommer att passera över mina läppar igen!

Ljusfederationen: Blossom … en Ljusets krigare som du själv, och många, många andra själar, har ”FRIVILLIGT” valt att vara här …

Kom ihåg det? Du anmälde dig frivilligt? Du ville du komma och SKAPA FÖRÄNDRING?

Blossom: Egentligen måste jag bara ta ert ord för det. Kan det vara så att jag missförstått utmaningen?!

Ljusfederationen: Vi förstår ditt skämt. Men det skulle göra stor nytta för din Ande om du fortsätter att påminna dig själv om detta.

LÅT OSS OCKSÅ PÅPEKA ATT DU ÄR FRIVILLIGT GICK MED PÅ DET TROTS ATT DU VISSTE HUR TUFFT DET SKULLE BLI/VARA … FAST DU BLEV OCKSÅ ”VISAD” RESULTATET. DET BLEV ANLEDNINGEN TILL ATT DU … ÄR HÄR/KOM HIT NER TILL … PLANETEN JORDEN.

Blossom: Eh… att komma ner till låter lite konstigt.

Ljusfederationen: Vi skulle säga att ditt Högre, Ljusare Själv ”kom ner” till ett svagare Ljus för att göra uppdraget.

DEN GUDOMLIGA PLANEN.

Så exalterad du var. Så bestämd. Så peppad du var…

Blossom: Varför var vi tvungna att glömma bort detta? Varför kan vi inte få den där 10 minuters återkallningen, för att förnya styrkan, modet, hoppet och tilliten?

Ljusfederationen: Allt det finns inom var och en av er. Den här filmen om ditt uppdrag. Det är den som driver dig vidare. Du VISSTE att det inte skulle bli någon återkallelse.

Blossom: Fast ni sa precis att det finns inom oss.

Ljusfederationen: Det gör det. Och när du går framåt och uppåt då ”är det inte filmen du ser”, du känner. Du blir avskild när du ”känner” verkligheten.

Blossom: Är den verkligheten den nya världen? Den Högre Ljusare världen?

Ljusfederationen: Ja verkligen, Blossom. Många väljer att bli mindre involverade i kaninhålen. De vet tillräckligt. Tillräckligt för att veta att ALLT DET HÄR MÅSTE FÅ ETT SLUT.

MAN VET DET ”INOMBORDS”.

MAN VET ATT MAN SKA VARA I SIN EGEN KÄRLEK OCH NJUTA AV ”SAKER”, DET ÄR SÅ MAN HÅLLER SIN VIBRATION HÖG.

MAN VISSTE ATT NÄR MAN KOM TILL DEN HÄR DELEN AV SPELET … FILMEN … ATT DET SKULLE BLI OBLIGATORISKT ATT SPELA SIN DEL EFTER BÄSTA FÖRMÅGA.

MAN VISSTE ATT DETTA GÖRS GENOM ATT KONCENTRERA SIG PÅ ATT HÖJA SIN EGEN VIBRATION, FÖR ATT HÖJA VIBRATIONEN HOS ALLT.

FÖRESTÄLL ER … ALLA NI KRIGARE AV LJUS … och det finns miljoner … och det kommer att bli många fler som vaknar och blir medvetna om detta … av sig själva … och det blir mer uppenbart när ”tiden” utvecklas …

FÖRESTÄLL ER … NÄR ALLA VET HUR DE …

HÅLLER LJUSET.

HÅLLER KÄRLEKEN.

HÅLLER SANNINGEN … I SINA SJÄLARS KRAFT.

FÖRESTÄLL ER … NÄR DE VERKLIGEN ”FATTAR.”

NÄR DE MINNS.

Då … BOOM!

VILKEN KRAFT SOM KOMMER ATT SKINA UT FRÅN VAR OCH EN.

OCH ALLA VET ATT MÅNGA MILJONER OCKSÅ HAR ”SETT LJUSET”.

TÄNK ER DEN KRAFTEN!

DÅ, BLOSSOM … DÅ … när man VERKLIGEN ”FATTAT” … kommer det att ha en sådan effekt. Det kommer inte att behövas något ”Fågelperspektiv under 10 minuter.”

Det kommer att kännas så onödigt … för det där ”fågelperspektivet” är ditt återkallande inom dig!

LYCKAN! LYCKAN! GLÄDJEN INOM, KOMMER ATT VARA ÖVERFLÖDANDE.

Blossom: Allt detta låter underbart … och SANT! Det känns SANT. Och jag skulle vilja fråga ”när”, men jag vet bättre.

Ljusfederationen: Blossom … det finns ingen tid. Det vet du. Det finns ett Livsflöde, dess utveckling, dess upplevelse och experimenterande.

Vi känner er frustration och otålighet.

Blossom: Eh… inte bara min, vill jag påpeka.

Ljusfederationen: Det sa vi inte. Vi sa inte ”din frustration och otålighet”. Men du har låtit oss få veta den allmänna känslan på er Planet. Det handlar inte om ”tid” … det handlar om

ATT FULLSTÄNDIGT VETA OCH KÄNNA VEM DU ÄR.

ATT FULLSTÄNDIGT VETA OCH KÄNNA VARFÖR DU ÄR HÄR.

DETTA ÄR DITT “NÄR”.

Förstår du? Vi kan inte säga … om tre veckor, tre månader, tre år … eftersom det inte finns något ”tidsschema” … det finns på ett ”Uppvakningsschema”.

Blossom: Med respekt killar … så många sover fortfarande. Jag kan vara 952 år gammal ”när” detta sker enligt det ni säger! Åh Herregud … här kommer det … Jag plockade precis upp er nästa mening … Slå den!

Ljusfederationen: ELLER …

Blossom: Ja…?

Ljusfederationen: Eller … SÅ SKULLE NÅGOT PÅ EN PLANETÄR SKALA KUNNA VÄCKA HELA MÄNNISKORASEN, MED EN BLINKNING.

Blossom: HÄNDELSEN! Vi går runt och runt. Jag pratade med en vän om det här … om allt som ”kan komma” … … och dagens ordning är ”Vem vet?”

Ljusfederationen: DU VET.

VI VET.

SÅ MÅNGA VET.

Blossom: Eller är det bara en fantasi? Att det är vad jag tror kommer att göra allt bra, och därför kommer jag att hålla fast vid det?

Ljusfederationen: Fantasi? Verklighet? VEM VET!

Blossom: Ni skojar med mig va?! Är det så ni väljer att avsluta dagens chatt?

Ljusfederationen: Så är det Blossom.

Blossom: Om ni kunde blinka, så tror jag att ni skulle göra det! Älskar er… Till nästa gång. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

Översättning: Maggan

 

 

 

Du gillar kanske också...