Apachehövding White Wolf via Erena Velazquez, 19 mars 2022

 

Apachehövding White Wolf via Erena Velazquez

19 mars 2022

 

Hälsningar, Mina Bröder och Systrar.

Jag är White Wolf, hövding i Apachestammen, och det är min tur att tala till mina Bröder och Systrar på Terra (Jorden). Jag kommer ihåg nätterna när de äldre och jag satt i en cirkel i ett meditativt tillstånd, i kontakt med våra förfäder. I detta tillstånd reste vi till Andevärlden och fick oss till del lite visdom från dem.

Våra förfäder kom till Nordamerika för 14-16 tusen år sedan. Jag älskade dessa fridfulla och högvibrationella nätter. Det var en lycklig tid, när vår enda angelägenhet var jakt och att skaffa mat till stammen. Vi levde också långa liv. Vårt liv var enkelt och lyckligt, tills mörka och bedrägliga människor kom hit på båtar.

De hade bara en önskan att ta vårt land och göra oss till deras tjänare. Vi stred mot dem under lång tid, och vi förlorade striden, då de var starkare och fler än oss. De tog allt från oss, vår stolthet över att vara fria och leva våra liv som våra förfäder gjorde. Vi var oerfarna och förstod inte vad ren ondska innebar, vilken inte värdesatte bevarande av liv.

Samma sak händer för er just nu. Samma ondska försöker förstöra Terra tillsammans med mänskligheten. Den här gången kan den inte vinna, då Ljusets makt växer sig starkare dag för dag. Mina Bröder och Systrar vaknar upp från illusionen. Ni inser att er framtid ligger i era händer. Ni är mycket starkare än min stam var under min livstid. Mina förfäder och jag, White Wolf, har en stark förbindelse med er alla, och som kollektiv sänder vi er högvibrationella energier som hjälp i den här striden.

Allting har en början och ett slut. Kriget mellan Ljus och Mörker närmar sig sitt slut efter mycket lång tid. Er Terra flyttade för ett tag sedan till en högre dimensionell verklighet, och nu är det er tur att komma ikapp. Allt förändras snabbt till er fördel, även om det på ytan inte ser ut så. Återigen, ta aldrig det som sägs på nyheterna på allvar. Om ni vill veta den riktiga sanningen, försätt er då i ett mediativt tillstånd för att få svaret.

De negativa känslorna kommer från sinnet, inte från hjärtat. Er själ talar bara sanning, och den delar alltid Ljuset med andra och dömer eller hatar aldrig någon. Vi är här för att lära våra lektioner och flytta till en högre vibrationell verklighet. Det är själsresan, vilken är mycket individuell för alla. Vi kan inte skynda på någon i deras andliga växande. Just nu pågår den slutliga fasen i denna strid mellan Gott och Ont.

Var stolta och lyckliga över att ni med egna ögon får se Ljusets Seger.

Välsignelser, Mina Bröder och Systrar, från Mina Förfäder och Mig, White Wolf. Tack till den Universella Kanalen.

Ta Kontakt med Er Själ

White Wolf

Du gillar kanske också...