Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus – 6 januari 2018

Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus –

6 januari 2018

 

Gott nytt år och allt som hör till! Idag är jag öppen för att ta emot det ni erbjuder genom er Kärlek för att hjälpa oss alla, genom det som verkar komma att bli ett år fullt av förändringar. Med tanke på vad ni sa förra gången!

Hälsningar från det Högre! Vi njuter av varje kommunikation vi har med er och KÄNNER nu behovet av att förstärka det vi erbjuder, med mer ”förklaring”.

I århundraden har det varit KÄNT att ”varelser från annat håll” … från ”bortom ert system” … har besökt er planet. Många beslut har fattats och många resultat för det Goda härrör därifrån, genom sådana val.

Älskade Själar … NU … i dessa dagar framåt … låt det bli känt att det inte längre kommer att finnas någon hemlighet. Det är en del av den Gudomliga planen av att världarna ska gå samman. Själarna kommer att integreras, oavsett varifrån de kommer, hur de framstår eller vad de faktiskt väljer att upprätthålla.

Vad menar ni med ”vad de väljer att upprätthålla”?

Vi menar, de förändringar som kommer inom det närmaste decenniet kommer att göra er värld, som ni ser den idag, oigenkännlig … FÖR DET GODAS SKULL. 

Självklart kommer det att finnas ”menyer” som inte passar alla. Men det kommer också att finnas en struktur, som varje själ upplever som förbättringar, inom det system man befinner sig.

Ni använder ordet ”system”?

Ja faktiskt. För att det måste finnas ett system som fungerar … FÖR ALLA. Eftersom Varje själ går in till lugnet inom sig själva, eftersom Varje Varelse på er Planet KÄNNER den NYA ENERGIN som placerar sig inombords, och på Moder Jord … så kommer det att finnas … kan det bara finnas … ett system för logistik, för att flödet genom ”Livet självt” ska kunna fungera på ett naturligt sätt.

Mycket, som vi har sagt, kommer att ”avtäckas” … och när det gör det … och det kommer det … då blir det ett … och ni kommer inte längre/kan inte längre … vakna upp till en ny dag utan att ifrågasätta det ”system” ni varit inkapslade i. Vi skulle vilja gå så långt som att säga ”inspärrade” inom.

Då Sanningarna avslöjas … kommer det att bli en stor chock i ”systemet” för ens egna individuella göranden. Till att börja med kommer man att misstro det man får höra och blir visade. Ändå, när SANNINGEN sätter sig lite, kan allt som ”öppnas upp för er” bara ge ytterligare förbättring till KÄRLEKEN NI ÄR.

För när det ”går upp” för er … det förräderi som har pågått … tvånget … den absoluta söndringen av det som en gång var … då börjar en styrka från det inre röra på sig.

När ni KÄNNER denna rörelse … känner ni den för vad den är. Till att börja med kan den visa sig som en ilska ni aldrig tidigare har upplevt. För Ni har blivit kränkta. Fast … VI VET … att ni är på Planeten den här gången av en anledning.

Och den anledningen är att rensa alla Energier som är involverade i sådana förräderier, och ta er själva och er Planet TILLBAKA TILL LJUSET FORM DEN TIDIGARE VAR.

Fast … det kommer att bli annorlunda. FÖR LJUSET NU … SOM NI ÄR … SOM NI BLIVIT… ÄR STARKARE ÄN DET NÅGONSIN VARIT.

Det är därför ni är här. Ni säger att ni har väntat och väntat på att något ska hända. Nåväl, kära vänner … det händer!

Se förbi det ni får veta av media. Använd hjärtat och KÄNN det ni VET ska komma, och sänd det KÄRLEK.

För KÄRLEK Älskade Själar … behövs mer än någonsin NU.

Jag kan känna en sådan rörelse i mig från er Energi. Som om en Vulkan är på väg att få ett utbrott.

Och det är det.

Under en mycket lång tid har vi kommit igenom med meddelanden, för att hjälpa dig att hitta ditt Sanna jag … för att komma till Ljuset från den densitet du befinner i.

Vissa av er har känt er ”uttråkade” av det vi valt att berätta. Ändå har vi gjort det till vårt uppdrag att fortsätta berätta samma sak, för att stärka er, för att kunna förstå er själ … för väckarklockan inom er… för att ta er till denna position då ni kommer att hitta er själva, när dagarna avslöjar mer och mer.

Vissa kommer att tycka att de inte ser någon anledning att fortsätta … för lögnerna de har matats med har tagit sig för djupt in i dem, och när de inser att ”det här är inte som det ska”… blir det för mycket för att de ska orka ”vända om”. För vissa … kommer det helt enkelt att bli för svårt för deras sinne, hjärta och själ att tänka ”utanför boxen”, och de kommer att KÄNNA sig så förvirrade och oroliga inombords, att de kommer att vilja ”lämna” Planeten.

Det som kommer att avslöjas är så stort, att det kommer att få den effekten på vissa. Hos andra, som vi sagt, uppstår en omrörning och det SANNA självet kommer fram.

Ni kommer att VETA, att DET HÄR är det ni inombords har väntat på.

Det … kommer inte längre/kan inte längre … finnas någon slöhet, brist på entusiasm i någons LIV.

LIVET, Kära Själar … ska bli/kommer att bli … ett uttryck för Gudomligheten i sin Högsta form.

LIVET, Kära Själar … ska bli/kommer att bli … Glädjefullt i varje andetag.

Medelmåttlighet … det triviala som MÅSTE göras, för att hålla huvudet ovanför vattenytan, kommer att upphöra.

För när dessa saker avslöjas så kommer FÖRÄNDRINGEN ATT UPPSTÅ.

Så vi säger, att även om det börjar med … att det verkar som om allt faller sönder … och det kommer det att göra… så uppstår fågel FENIX inom er … med VETSKAPEN om att kallelsen har kommit.

Ur askan … ur fallet av hela systemet som nu finns på plats… så kommer det att komma…

EN NY GRYNING.

Delarna får inte sätts ihop igen, för regeln ska inte återskapas ur spillrorna.

Istället … från en sådan krasch … ska ett NYTT SYSTEM införas.

Ett system som är FÖR JORDENS FOLK.

Och detta system ska bli hjälpt av de från ”andra platser”.

Likaså, kommer de väggar som de av mindre Ljus gömmer sig bakom, att rasa … och det kommer också att bli en anslutning av själar från andra världar.

De som har väntat i kulisserna … De som har stått i standbyläge … så länge … är angelägna att kunna delta i ombyggnaden till det NYA systemet.

Ett system som låter LIVET FLÖDA SOM DET SKA.

Älskade själar … känner ni igen det här?

Känner ni igen det ni fick veta redan innan ni kom till denna Planet?

Ni har VETAT inombords … att det finns så mycket mer … det MÅSTE finnas det. Men ni har blivit nertryckta i en sådan grad, att ni inte längre minns SANNINGEN om vilka ni är.

FAST … DET KOMMER NI ATT GÖRA … Så pass att ni kommer att tappa fattningen!

Så nu skulle vi bara vilja upprepa och klargöra …

Att…

Även om ”locket blåser av”, vilket kommer att pågå ganska länge … för det finns inte bara ett ”lock ”… inte en chans … och den soliga sidan av gatan ni tar er till, kommer att vara anpassad. Eftersom ni måste förstå det som hänt … så bör ni också med glädje acceptera DET NYA DAGSLJUSET. Därefter kommer Ärofyllda gåvor … med ofattbara talanger att väckas inom er … kommer att ges till er … på ett sådant sätt, att den GLÄDJE som kommer från sådana mirakulösa upptäckter, helt och hållet kommer att åsidosätta eventuellt skräp som lämnats kvar, efter att Sanningarna avslöjats.

NI GÅR IN I SÅ HÄRLIGT BETYDELSEFULLA TIDER, ÄLSKADE SJÄLAR.

FÖRSTÅ ATT DET ÄR SANT.

DÄRFÖR BER VI ER ÅTER IGEN ATT ”SNABBA PÅ SPELET”.

FÖRBERED ER NU.

GÖR SJÄLEN REDO FÖR DET SOM KOMMA SKALL … SÅ ATT NI INTE FÖESVAGAS… NÄR DET KOMMER.

NI ÄR PIONJÄRER.

NI ÄR VÄGVISARE.

NI ÄR SPELENS FÖRÄNDRARE.

NI VET DET.

NI KÄNNER DET OCH DEN KRAFT SOM FINNS INOM ER, ROPAR ERT NAMN FÖR ATT FÖRBEREDA ER.

Ni behöver inte hemlighålla att ni tar kontakt med ”Oss” och sådana som vi.

Rädslan kommer att försvinna … vilket gör oss FRIA att förekomma lika vanligt på er himmel, som fågeln som flyger.

Så mycket att se fram emot.

Vi är fulla av förväntan och därför vill vi be er att stärka er själva. För vägen framåt kommer att bli en skumpig åktur.

Vi berättar inte detta för att ”oroa er” … utan för att förbereda er. För när dessa saker startar … vilket de redan har … kommer ni att vara REDO.

DET VAR DÄRFÖR NI KOM HIT.

 FÖR ATT UNDER DESSA TIDER VARA KRIGARNA AV LJUSET.

För att SKINA SÅ KLART MED ER LJUS, så att de som inte har någon aning om vart de ska vända sig, vad de ska tro, vad de ska tycka, vart de ska ta vägen … kommer att SE OCH UPPLEVA ERT LJUS GLÖDA i turbulensen och vägledas av det … ledas genom och av er … till förståelsen om vad som händer.

 För ni kommer att förklara … att det som verkar vara ett näst intill ”Anarkistiskt tillstånd” … bara är vägen till FRIHET.

NI LYFTER UPP DEM GENOM ATT VARA LJUSET … och när ert Ljus tränger djupt in i deras själar … kommer deras rädsla att minska och de kommer att förstå vad som händer … och i sin tur utstråla sina ljus till ytterligare någon vilsen … och så byggs det på …

SOM ETT LJUS … SOM EN KÄRLEK … SOM EN GUDOMLIG PLAN … GÅR NI KRAFTFULLT FRAMÅT TILL EN NY VÄNTANDE GRYNING.

DETTA ÄR SANNING.

Ni lever i en värld som leds av tiden. Allt detta vi har talat om den här dagen, KOMMER TILL STÅND GENOM GUDOMLIG TIMING.

Vi använder inte ordet ”snart”. Vi säger helt enkelt att det inte finns någon avsatt tid. Vi kan inte säga ett datum … allt kommer att avslöjas. Vi … kan inte/har inte möjlighet att … göra det. Ändå, VET Älskade Själar, att sådan tid inte är relevant. För ”Avslöjandet” av alla frågor, kommer att visa sig bit efter bit efter bit, och vi säger … Ni kommer att behöva tid för att absorbera varje tillfälle. Ni kommer att behöva tid för återhämtning innan nästa ”avslöjande”, och så vidare och så vidare. Hela tiden … Bygga upp Styrkan …. Bygga upp Sanningen … Bygga upp Kärleken.

Spänn fast era säkerhetsbälten … och förbered er att lyfta!

Milda Matilda! Komma med sanningen! WOW! Med sådan kärlek och tack till er, för att ni går vid vår sida under dessa viktiga tider!

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

Du gillar kanske också...