Ljusfederationen via Blossom Goodchild 24 november 2018

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

24 november 2018

Hallå, det verkade som vi behövde en liten paus. Men nu är jag redo att åter ge det allt jag har. Om det är OK för er?

Det är det verkligen, Lyckliga att vara med dig i denna fullhet av Energi Blossom, vi måste erkänna att vi är mer än nöjda med detta.

Ja, vad bra! Någon föreslog att jag ska fråga er om ER upplevelse angående allt det vi går genom? Är det som ni förväntade er? Går det bra från ert perspektiv sett? Finns det besvikelser? Stora hinder som håller mot framsteg etc? Ni förstår vad jag menar.

Vi tackar för frågan om hur det ser ut från vårt håll. Som med varje enskilt ögonblick som aldrig varit ett ögonblick förrän det ögonblicket … upplever vi det som är nytt. Vi har en agenda att föra er Planet och allt liv på och inom henne till hennes rättmätiga … nya/som det var … position.

Vi upplever inte besvikelse på samma sätt som ni på Jorden gör. För vi ser på ALLTING så väldigt annorlunda. Sådant som ni ser som en besvikelse är … för oss … bara ytterligare ett steg på vägen. Det kommer varken som en besvikelse eller överraskning … det bara är.

Denna vägen som VI ALLA går tar aldrig slut. Man kan välja hur man vill att det ska VARA … och genom varje val erhålls ett resultat.

Vi förstår, att vara mitt i alltihop … i ert Jordplans täthet … är det en väldigt, väldigt annorlunda upplevelse jämfört med vår.

Ja, vi kommer från en … Högre position/Vibration/disposition/exempel. Vi har inte … vi … som är kända som FEDERATIONEN AV LJUS … upplevt positionen av att Vara en Mänsklig Varelse. Men vi har blivit så mycket mer Medvetna om ”hur det är” genom kommunikation med er på Jorden.

Så många av er känner att vi inte kan ”höra er röst”. Men, bara för att ni inte kan KÄNNA vår, betyder det inte att vi inte kan höra er.

Vi har plockat upp så många förståelser om ”hur känslor är” från så många av er som är därnere på Moder Jord, som ger ert Allt för det Högsta Bästa för Alla.

Vi har heller inte någon bindning till något som korsar vår väg i kunskap … annat än det av Kärlek. Det som förbinder alla till varandra … och därför till oss.

Vi är observatörer i detta stadie. Vi är övervakare. Vi bedömer Energinivåerna och hur de framskrider eller inte.

Vi är de som mäter nivåerna av Energi som ska föras genom er Planet … och utarbeta dynamiken i hur dessa Energier ska flöda fram och blandas. För, ni vet, vissa områden på er Planet har väldigt annorlunda Energiflöde jämfört med andra.

Så ni menar att era ”Duschar” … som ni kallar dem, träffar vår Planet med olika styrka/nivå … beroende på var de ”faller ner”? Jag tror ni vet vad jag menar?

Som alltid, Blossom, kan vi bara använda ord som räcker till som mycket de kan. För egentligen, så som vi presenterar er det vi gör är … med största respekt … som man berättar en saga för barn. Inte för att Människan inte skulle kunna förstå, nödvändigtvis, men därför att det inte finns adekvata sätt att förklara hur det hela fungerar. Men vi gör förstås vårt bästa för att uttrycka saker.

På er planet finns det många olika områden … Ni delar in era Länder i Stater och för förklaringens skull skulle vi säga att vi gör detsamma … men inte i Stater i Länder … utan i ”Stater av Energier”.

Om vi skulle sända/duscha en nivå av energi som, till exempel, var för ”avancerad” till ett visst område … skulle det orsaka stor oordning och få motsatt effekt till den ursprungliga avsikten. Helt enkelt för att den duschade nivån … var alltför mycket ”före sin tid” och den ”Stat” som tog emot den … inte kunde absorbera den på ett bekvämt sätt. Och därför skulle saker och ting verka vara mycket upp och ner. Vi kan likna det vid att avnjuta ett glas alkohol … men tar man för mycket kan det förändra själva naturen hos den själ som dricker den.

Nivåer utjämnas för att hålla balansen.

Jag är lite förvirrad. Jag tänker, till exempel, att den vackra plats i Australien där jag lever har en Hög Energivibration … jämfört med ett krigshärjat land. Men säkert måste det krigshärjade landet vara i större behov av den Högre Energin än landet jag bor i, som där jag är, redan har det mycket bra, tack så mycket! Det förefaller orättvist att ge mitt ställe mer av den Högre Energin och den som verkligen behöver den … mindre.

Det är inte så att vi ger mindre. Vi för ut den rätta mängden för det behov som finns. Behoven på en ”plats för människor” MÅSTE kontrolleras och övervakas för att, som vi säger, inte orsaka förödelse.

Allt är del av en Gudomlig plan.

Energi är ALLT.

Energin av Kärlek är allt som finns … i dess otaliga nivåer och förklädnader.

Det FINNS ingen orättvisa, som många tror.

Jag vet inte om jag nödvändigtvis kan hålla med om det. Man skulle kunna skriva en mycket lång lista vad gäller sådant som förefaller rättvist eller inte. Till exempel … tar det bara ur huvudet nu … det verkar inte vara rättvist att vi som ras förnekas vår SANNA FRIHET på grund av den kontroll som miljoner till och med är omedvetna om … och får jag tillägga … all den orättvisa som många själar djupt och allvarligt och ovilligt utsatts för.

Vi förväntar oss och VET och förstår att ni är trötta. Några till och med uttråkade av att vi upprepar samma sak. Men, ”samma sak” är svaret på så många frågor!

Ni är intrasslade i en mix av Energierna på Planeten Jorden. Dock … NI VISSTE … att detta skulle ske när ni var här. Ni samtyckte till att komma ned … ni var så ivriga att komma ned och hjälpa till att ordna upp allting.

Den större bilden … från vårt perspektiv … är mycket annorlunda jämfört med den ni kan greppa från er nivås perspektiv … då ni Är där ni är.

Ni spelar var och en er utvalda roll … för att ni ville det … för att ni valde det.

Ändå klagar vi för det mesta, jag vet det. Men, vi kanske inte riktigt visste ”innan vi kom” hur dåligt och sorgligt och obekvämt och förvirrande och desperat det kunde vara!

Jo, det gjorde ni. Ni kunde få en ”känsla” för det för att kunna bestämma er för om ni skulle delta på en Jordisk nivå eller inte, och även om själen fick en ”stor chock” vid att uppleva Känslan … gjordes ni också MEDVETNA OM SYFTET … för den FÖRÄNDRING NI KOM NER FÖR ATT GÖRA.

NI GJORDES MEDVETNA OM DEN KÄRLEK SOM KUNDE FÖRA FRAM DENNA FÖRÄNDRING. Ni kunde ”se in i er framtid” gällande hur händelser skulle komma att utspelas … och leda sådant som ni betraktar som en styggelse mot Sanningen, in genom ett UPPLYST program.

Program? Ska vi titta genom det?

Ja, Blossom. Program. Återigen, ord … gör inte/kan inte … uttrycka det korrekt. Så vi använder det som ligger närmast. Program skrivs med ett grundläggande fundament. Vi skulle säga, ett grundläggande manus löper genom dem. De har potentialer som kanske eller kanske inte nås … och Energikoderna i varje program anpassar sig automatiskt, beroende på Energikoder som sammanfaller … och/eller … matchar … planer inom en individ eller som helhet.

Vi skulle föreslå att om ett särskilt program skulle skrivas för en Framtida Ras och en design skulle krypteras för var den skulle finnas och för dess uppträdande … då som ”ett medvetande” … är detta ”inkopplat” och accepterat … så man kan spela spelet.

Om ni så vill … Koderna är instruktionerna. Med förståelse för att Koder förändras varje sekund. Den individuella Kodningen är utformad för precis det … för varje individ! Och man blir mer Medveten om hur detta fungerar … inte genom att behöva känna till Koderna, utan genom Känslan att de är i linje med Kodningen.

Vi har rätt, eller hur … om att när man är ”På världens topp” … finns det inget som riktigt liknar det?

På samma sätt som när man Känner sig vara på världens botten … inger är riktigt likt det heller!

Du förstår Blossom, när man är på topp … är det så att Energikoderna i de Högre Nivåerna är anslutna till Energikoderna utformade i själen … och allt arbetar tillsammans i Gudomlighet.

Och när man är på botten?

Det är samma sak. Ens Energikoder matchar nivåerna av Kodning som överensstämmer.

Men DET … är orättvist! När man behöver en hjälpande hand är väl det sista man behöver att vara i linje med lägre vibrationer/koder som håller en kvar där?

Ändå, de flesta är nu mycket medvetna om ”Lagen om Attraktion”. Koderna som finns inom er … attraherar … matchande … Koder. Det är så Lagen om Attraktion fungerar.

Så, säger ni att våra ”tankar” är Koder? För jag vet att om vi ska förändra vår vibration till en bättre sådan … måste vi förändra våra tankar till bättre sådana.

Bingo! Som ni brukar säga. Era tankar är löpande Koder. Ni behöver inte förstå dem.

Det är en välsignelse!

Men det är bra att veta.

Varför? Jag är bara intresserad. Varför skulle vetskapen om att våra tankar är Koder göra någon skillnad?

Därför att VISUALISERING ÄR ETT AV DE KRAFTFULLASTE VERKTYG NI HAR. Då ni ”lyfter” era tankar … föreställ er också ibland … matrisen av nummer. Som en dator som går genom er Varelse. Ni ser inte de enskilda numren. Men ni ser dem bli Ljusare. Ibland kanske ni föreställer er dem i era maskiner, där de ställer sig på rad och träffar jackpotten.

Att vara medveten om Koder som förändras för det Högsta Bästa … att träffa Koder utanför er själva … för det Högsta Bästa … kan innebära ett enormt Energiskifte för Helheten! Föreställ er nummer, symboler etc. som flyter ut ur ert huvud och hittar sin partner i atmosfären. Lite som ett dataspel. Varje gång man får kontakt … får man poäng!

Detta kan förefalla lite barnsligt. Men vi skulle säga att i denna tid är era varelser i stort behov av detta och att ha roligt mitt i all press skulle inte vara fel och samtidigt … ha en sådan effekt ni inte kan föreställa er.

Vi talar om press. Det är verkligen en sådan press på er Planet och om vi skulle jämföra den med en tryckkokare … skulle vi definitivt säga att den håller på att sprängas!

Håll i era hattar!

Det ska jag! Har gjort det! … och ska fortsätta så länge det behövs! Tack. Trevligt att vara tillbaka och chatta.

Samma här. Vår kärlek utsträcker sig till Var och En.

I Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...