Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 4 augusti, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

4 augusti, 2018

 

Välkomna till er, denna fina morgon. Någon skrev in och frågade ifall ni kunde tala med oss om ’den Fria viljan’. För ni säger att ingen kan ta den ifrån oss. Men många skulle vilja be om att få ha en annan åsikt. Han skrev: ’Hur kan någon påstå att vi är här nere och kan fatta egna beslut enligt vår ”Fria vilja” när vi helt tydligt inte befinner oss i någon position att göra det? Nej – alla ”val” som människor gör här på denna plats görs utan tillgång till ”alla fakta” och utifrån ett förvrängt och tungt manipulerat medvetandetillstånd, i många fall görs ”val” i själva verket under tvång. Skulle ni vänligen vilja tala om detta?’

Välkommen till dig och det är verkligen en fin morgon i det underbara land där du bor. Det är inte alla som kan säga detsamma vad vädret beträffar och förvisso kan den diskussionen kanhända bli till en annan kommunikation.

Det finns så mycket som är involverat … så mycket att det ibland inte är så lätt att sammanfatta så vidsträckta ämnen till en sådan konversation som vår är.

Denna fråga gällande ’den Fria viljan’ är en märklig en. För vi har först nyligen konstaterat att man inte kan frånta er själ den ’Fria viljan’. Men det förekommer en hel del manipulerande via tvistemål och påverkan på sinnet som föreslår att man inte är/förmår vara FRI att göra exakt vad man vill.

Nåväl, på vår Planet … skulle man kunna säga att detta väldigt mycket är fallet. För det förekommer en hel del kontrollerande som sker inom många, många av våra livsområden. Vilket tar bort våra val, därför även med all säkerhet vår ’Fria vilja’?

Men man KAN VÄLJA hur man VÄLJER ATT VÄLJA!

Vadå?

I och med det … så förekommer det en acceptans om vissa sannolikheter … vid denna tid inom ’Spelet’ … gällande saker och ting … som ligger bortom er … kontroll. Det sätt på vilket regeringar och deras agendor styrs … och inte uteslutande dem som sträcker sig långt utöver regeringens regelverk. Men … och vi upprepar … vid detta skede i ’Spelet’ … har ni ’Fri vilja’ att VÄLJA den väg som ni tar beslutet att … tänka på/agera i riktning mot … sådana frågor som inträffar.

INGEN kan ta ifrån er VETSKAPEN om att ’ALLT KOMMER ATT BLI BRA’ … oberoende av vad som för närvarande syns utåt. Och skulle någon VÄLJA att hålla sig fast vid denna VISSHET framför allt annat, oberoende av hur saker och ting verkar vara … så ’KOMMER ALLT ATT BLI BRA’. Ni har ’Fri vilja’ att fatta dessa beslut.

På er planet har ni något som kallas ATTRAKTIONSLAGEN. Den är en lag i sig själv. Det som ni tänker på, drar ni till er.

Den Energi inom vilken ni VÄLJER att Vibrera gällande era tankar och önskningar, är den ultimata nyckeln gällande huruvida sådana önskningar kommer till er förr snarare än senare. Även detta är er ’Fria vilja’.

Man kan stöna och beklaga sig tills man blir alldeles matt. Även detta är ’Fri vilja’. Man kan ta till sig en förändring inom sina tankemönster av negativitet och förändra sitt liv helt och hållet, bokstavligen, beroende på sin fokus på något man önskar och Vibrerar, i vetskapen om att det tillhör en. Ni har FRI VILJA ATT VARA ER SJÄLVA.

Men har vi det? Finns det inte de som förmår kontrollera våra sinnen genom mikrovågor osv?

Ja. Det stämmer.

Då skulle detta förhindra den ’Fria viljan’, eller hur?

Ja. Det skulle det. Men vi skulle vilja påstå att ’Självet’ … det ’Sanna Självet’ … kan vara medvetet om detta och bryta sig igenom denna manipulering av sinnet. Den frågan är intensiv och komplicerad. Det finns också vissa droger som används för att manipulera ens tankemönster och man skulle kunna säga att de också fråntar en ens ’Fria val/vilja’.

Till och med utifrån denna vetskap skulle vi ändå säga att själen … själens vilja … har kraften att bryta sig igenom något som man känner att man inte kan kontrollera.

Själens Kraft är förmer än vad ni VÄLJER att föreställa er.

Den Kraft som finns inom er är förmer än vad ni kan föreställa er.

Men är inte det på grund av att en hel del av vår fantasi/våra förmågor/verktyg … togs ifrån oss/stängdes ner? Var ligger den ’Fria viljan’ i det?

Den finns inom din själ. Den förblir i din själ. Dina ’verktyg’ att få tillgång till denna Kraft har blott ’blivit nersövda’ … och ändå NU i dessa Strålande dagar … SÅ HÅLLER DE PÅ ATT VAKNA UPP. NI HÅLLER PÅ ATT VAKNA UPP. Var och en … i sin egen takt enligt sitt eget val.

Okej, så låt mig ifrågasätta det … ’i sin egen takt enligt sitt eget val’. Med all säkerhet, ifall man kände till denna möjlighet … skulle vi då omedelbart vakna upp för att få tillgång till denna kraft?

Nej, inte på det visset, Blossom. Det finns de som har lagt sig till rätta så djupt i sin sömn att de har ’valt’ att ’hålla saker och ting så som de är’ … för att inte störa Friden. Du måste förstå att det finns själar som inte vill möta verkligheten gällande vad som i själva verket pågår. Det är alltför mycket för dem att hantera och därför är deras val att förbi nedstängda.

Är det lättja? Varför är det så?

Fria viljan!

Men varför skulle man välja det? Med all säkerhet känner var och en av oss ’innerst inne’ att vi består av anden, inte köttet … och … av den KÄRLEK som vi I SANNING är. Hos en del vilar detta emellertid djupt inombords.

Javisst … och ändå har själsjälvets EVOLUTION … rättigheten till ’Fria viljan’ att … ta allting i sin egen takt. Bara för att en själ kan önska att ’Blomstra’ snabbare än en annan … betyder inte att det ena eller det andra är rätt eller fel. Alla själar VÄLJER sin väg i denna upplevelse/detta experiment.

Som din vän och vår … den älskade White Cloud har pratat om … Vissa kan ta en buss som tar en på sight seeing-turen runt landsbygden … Vissa tar bussen som tar en längs den livligt trafikerade motorvägen … Vissa väljer att åka rätt igenom, inga stopp … Andra gillar att stanna ett tag och ta in olika möjligheter. Vilkendera väg ni än väljer … så kommer bussen fram till samma destination.

Varje själs evolution är utstakad för en … av en själv!

VALFRIHET RÅDER!

Ens val, ens ‘Fria vilja’ är att spela detta Spel på ett sätt som man VÄLJER. Vilken livstid man än VÄLJER. Hur många livstider man VÄLJER. På en själsnivå finns det … alltid/kommer alltid att finnas …. ’Fri vilja’ att VÄLJA ALLT SOM MAN ÖNSKAR FÅ UPPLEVA … för alltid och evigt och evinnerligt!

Okej. Detta är att gräva ner i ett kaninhål och djupt in i deras labyrinter, men vissa säger/tror … att vi lever i en datoriserad matris. Filmen ’The Matrix’ är en fin ’trigger’ för att vakna upp till dessa möjligheter. IFALL det är fallet … var ligger den ’Fria viljan?’

Valet att ta det blå eller det röda pillret! Om … det är fallet att ni lever i ett sådant program.

Jag skulle bli hängd, dragen och delad i fyra ifall jag lät tillfället gå förbi att fråga … gör vi det?

Och vi, käraste Blossom, är inte här för att säga ’Ja eller Nej’ till detta svar. Eftersom ni i själva verket inte finns här för att säga ’Ja eller Nej’ till huruvida detta är en platt jord eller en rund sådan … eller huruvida ett Ljusskepp av gigantisk storlek inom kort kommer att anlända på era himlar. Vi finns inte här för att avslöja dessa saker.

Känner ni till svaren?

Javisst. Men ta också i beaktande möjligheterna om att ALLT ÄR MÖJLIGT. Därför skulle det ’kunna vara’ … så att det varken finns ett ’Ja eller Nej’ -svar på sådana frågor … för svaret kan variera beroende på det som var och en önskar koncentrera sig på.

Så komplicerat! En fråga leder till en miljard andra … av vilka ingen ger ett rakt svar. Inget illa menat gentemot er. Jag har ett jobb att sköta här … precis som ni har. Och vi bägge är FÖRÄLSKADE och HAR TILLIT till att göra det bästa av våra förmågor, vilka kommer från våra individuella positioner. Jag fattar det. En vacker dag kommer jag att känna till svaren på saker som ni just nu är oförmögna att avslöja. När jag befinner mig i en Högre Vibration för att kunna förstå mer.

Får vi säga detta?

Ni har den ’fria viljan’ att säga precis vad ni vill!

DET SOM DU ÄR … PÅ EN SJÄLSNIVÅ … ÄR ALLT VISSHET.

DET SOM DU TROR ATT DU ÄR PÅ EN FYSISK NIVÅ … ÄR INTE VEM DU ÄR PÅ EN SJÄLSNIVÅ.

TA DE VISA STEGEN ATT FÅ TILLGÅNG TILL DIN SJÄLSNIVÅ … OCH DU KOMMER ATT FINNA ATT DETTA EXPERIMENT SOM DU TROR ATT DU BOR INOM … BARA ÄR ETT SPEL.

DETTA ÄR VARFÖR VI FLERA GÅNGER HAR SAGT TILL DIG … ATT INGET SPELAR NÅGON ROLL …

’Bor vi’ inom det?

Ifall du VÄLJER att tro att du gör det, ja. Ifall du VÄLJER att tro att du inte gör det … nej!

DU HAR FRI VILJA!

VI BÖNFALLER DIG … VI BER ÖDMJUKT OM ATT DU SKA ’KÄNNA DIG SJÄLV’.

DETTA ÄR NYCKELN TiLL ATT ÖPPNA DÖRREN TILL DIN FRIHET. TA DEN!

Japp … jag fattar allt det … och jag (och många andra) vet att nyckeln ligger inom räckhåll för oss. Vi kan bara inte få den att passa i låset! Om vi kunde det, tro mig, så skulle jag ha öppnat dörren på vid gavel så snabbt att den hade ramlat av sina gångjärn!

Vi skulle vilja be dig att överväga att vara varsam med dig själv. Är det inte så att alla själar föredrar att ’vakna upp’ ur sin slummer på ett långsamt, Fridfullt, varsamt sätt? Snarare än att bli väckt av en väckarklocka som har ställts in på högljudd rock and roll!

Det är inget som är fel med lite rock and roll. Men jag förstår vad ni säger och ifall jag fattar det rätt så kommer alla andra också att göra det.

Omtumlandet inom era Varelser under dessa högst extraordinära dagar är förberedande signaler för: Håll er alerta … Var medvetna. Känn er övervakade. Känn er vägledda.

För när var dag kommer till sitt slut och en ny gryning visar sig … så är ni närmare de Gåvor som ska veckla ut sig inför era självaste ögon. Gåvor som får era hjärtan att svälla till bristningsgränsen … för den VÅG AV KÄRLEK som kommer att strömma … över/igenom … er Gudomliga Gaia är nu så väldigt nära.

Håll fast vid denna vetskap. För när de Sanningar som aldrig har berättats kommer fram … kan ni förlora siktet på underverken framöver som kommer att ta er till en Högre Position. Den som ni kom hit för att åstadkomma. Denna Förändring … denna underbara … förändring/kedja av händelser … kommer att visa er den Upplysta vägen hela vägen till ert livsöde/er destination.

Vi älskar er så väldigt mycket …

Detsamma! Många, många tack mina vänner. Tills nästa gång.

Tills nästa gång … verkligen.

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...