Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 28 mars 2021

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 28 mars 2021

Här är vi återigen! Jag lämnar dagens diskussion i era händer. Jag är verkligen förbryllad gällande vartåt våra samtal vid det här laget leder. Men hur beter jag mig? Hej. Hur mår ni?

Käraste Blossom, vi ser väldigt mycket fram emot dessa diskussioner. Vi förstår att du varje vecka hoppas att något STORT ska ha skett, för att höja upp Energin och avfärda alla tankarna om ’Spelet om Väntandet’ osv. Stämmer inte det?

Nåja, hur trevligt det skulle vara och kanhända en vacker dag … SNART … så kan detta faktiskt vara fallet. På grund av de olika bekymren i de mejl jag får ta emot, så sade jag till min make: ’Åh, den här världen är en sådan röra!’ till vilket han svarade, på sitt avslappnade sätt: ’Och det är varför vi är här!’ Så enkelt. Sant, så lätt att tappa siktet på det! Jag Älskar den mannen!

Verkligen kloka ord. Ni är här för HELHETEN. Inte bara för att rätta till det ena eller det andra. Inte bara för att föra fram Sanningar till ytan om vad som har legat dolt på djupet. Inte bara för att förändra Planetens Vibration. Inte bara för en specifik sak. Ni är här för hela långa loppet.

NI … DE TAPPRASTE AV DE TAPPRA … DE STARKASTE AV DE STARKA … KOM TILL ER PLANET JORDEN FÖR ATT … SPRIDA LJUS/SÄNDA UT LJUS … ÖVER HELA TILLSTÄLLNINGEN! ALLTING.

Ja, er värld är väldigt mycket så, i den djupaste röran. Men med er hjälp håller ni på att ändra på det. Med varje tanke … med varje känsla … låter ni er själva uppleva det som strålar ut Ljus och Kärlek.

Det är viktigt att ni vet/förstår den skillnad som detta gör.

Jag tror vi gör det. Till och med på låga dagar vet vi att vi ska uttala Mantrat och känna dess Vibration och Sanning. Så vartåt härifrån?

Uppåt! Framåt! Inåt!

Vilken bra chatt! Allvarligt talat, vad mer finns det att säga vid det här laget? Ni har talat om för oss vad vi ska göra och det gör vi … så gott vi kan. Men för många, många, många själar ser världen verkligen så dyster ut, med hoten om den fruktade sprutan och fler nedstängningar.

Å ena sidan. Men var det inte så nyligen, att flera tusentals marscherade för Frihet? Bara för att det inte tas upp av er massmedia, så betyder det inte att det inte fungerar för Helheten … Energimässigt.

Jag gissar att många är oroade och med all rätt, över att de inte längre har kontroll över sina val.

Och detta är precis anledningen till att så många protesterar mot systemet. Den invecklade väven som har spunnits involverar så mycket som är hypokritiskt.

Er värld HÅLLER PÅ att vakna upp till detta faktum och ens Inre Vetande, för så många kan inte längre förbli sovande.

Allt fler ifrågasätter systemet och i och med att de gör det, så finner de Sanningar som är nästintill chockerande.

Men många bekymrar sig över att saker och ting inte kommer att förändras tillräckligt snabbt för att den här galenskapen ska kunna stoppas.

Blossom, tror du att det finns en Gudomlig Plan?

Djupt, djupt, djupt inombords VET jag att det finns det.

Hur vet du det?

Känslan. Denna absoluta VISSHET om att jag är här för att stå upp för SANNINGEN.

Och är den Gudomliga Planen en del av denna Sanning?

Säkerligen?

Frågar du oss?

Jag vet inte! Jag tror att vi frågar varandra!

Vetskapen inombords, när allt runtomkring verkar vara av galenskap, är vad du KAN HA TILLIT TILL. Denna känsla som håller dig i gång, marscherande. Det här andetaget som känns i hjärtat, in och ut, medan du upprepar Mantrat. Detta, Blossom … är ALLT en del av den Gudomliga Planen.

För DU … VAR OCH EN AV ER är en del av den Gudomliga Planen och det är varför den genljuder så väl … så Sanningsenligt med er/för er.

Men jag tycker att det är förvirrande att en ’Gudomlig Plan’ har så många dödsfall? Och jag vet att ni kommer att säga: ’Inte i det Stora schemat för saker och ting.’

Du förstår, du har förstått mycket.

Ni och jag har hållit på med det här länge!

Men DETTA ÄR VÅR SANNING. I den Stora Planen för saker och ting förekommer inga dödsfall … endast … uppspelandet/genomförandet … av ytterligare en roll.

Försök berätta det för dödsfallens familjer.

Blossom, det handlar inte om att ’berätta’. Det handlar om att förstå.

Livet … Kärleken … Ljuset … i och för sig, utvecklas i evighet. Vi anser inte att ’Livet’ som går förbi från ett stadium till nästa är ett dödsfall. Det är rörelsen hos dessa saker … det rör på sig!

Men från vårt perspektiv … här nere, så KÄNNS det långt mer emotionellt än så. Det känns ibland att våra sinnen skjuts i bitar och det är inte alltid lätt att plocka upp dem och passa ihop dem tillbaka. Så enkelt, med respekt, för er att säga att allt som ni gör … när vi är de som befinner oss i smeten. Jag försöker bara förklara att det inte är detsamma ’för oss i Markbesättningen’ … som håller oss kvar här, jag klagar inte … jag tror inte det, eller?

Ja Blossom. Du hör till markbesättningen och de av oss som inte är det … kan bara hjälpa er från VÅRT perspektiv. Det är vad vi försöker uppnå: Att hjälpa er, Att erbjuda visdom från en ’Högre Ort’.

Min hjärna exploderar ibland med allt detta. Sådan galenskap. Att kunna avgöra/dechiffrera/urskilja vad som är Sanning och vad som inte är det … skulle vara ett mirakel!

Ni bad oss långt tillbaka att ha urskiljning. Vissa saker är det lätt att genast kasta bort … andra saker vet jag faktiskt inte … Det här är en lista med ’Vänta och se’ som växer sig allt längre.

Men vi ber dig att ha TILLIT i VETSKAPEN om att SANNINGEN kommer att avslöjas.

Jag vet. Men som någon har poängterat … till exempel … vem som än blir ’Överraskningsgästen’ med ett tillkännagivande … hur ska vi ens veta att DET är Sanningen? CGI är mycket övertygande!

FÖR NI KOMMER ATT VETA DET.

Vi har sagt det tidigare … NÄR DET HÄNDER … SÅ KOMMER DET INTE ATT FINNAS NÅGOT IFRÅGASÄTTANDE, INGA TVIVEL … FÖR DET KOMMER ATT VARA DAGS!

Ni kommer att VETA genom det som ’dyker upp’ att SPELET ÄR SLUT/ÖVER.

De mörka kommer att exponeras i DAGENS SANNA LJUS.

Jag, vi, håller ut/vi ser fram emot det! Mina vänner … ni, som har erbjudit oss så mycket hopp och uppmuntran … tack till er, i Sanning!

Vi sprider inte Sanningens ord för Tacksamhet, Blossom. Vi gör det för att vi har gjort det till vårt uppdrag, så som ni alla har, för att vara en väsentlig del av DEN MEST SPÄNNANDE TIDEN SOM NÅGONSIN HAR SKETT PÅ ER PLANET.

Tänk på det påståendet, om du kan.

Ja, mycket spännande. Men säkerligen … andra gånger, andra enorma förändringar måste också ha varit spännande. Ursäkta, men ju mer man upptäcker, vem vet vilken Sanning som ligger i vår historia … mycket lite verkar det vara!!

Vi säger på nytt … vi gör det för att vi har gjort det till vårt uppdrag, vilket ni alla har, att vara en väsentlig del I DEN MEST SPÄNNANDE TIDEN SOM NÅGONSIN HAR SKETT PÅ ER PLANET.

NÅGONSIN!

VARFÖR?

FÖR VI, NI, TAR ER PLANET TILL EN MYCKET HÖGRE VIBRATION.

DETTA HAR ALDRIG TIDIGARE GJORTS. (1)

FÖRESTÄLL ER DEN GUDOMLIGA PLANERINGEN I DET!

EN HEL PLANET … TILL EN MYCKET HÖGRE VIBRATON!

OCH NI … DE PRIVILIGIERADE … BEFINNER ER I SJÄLVA VERKET PÅ PLANETEN NÄR DETTA ÄGER RUM!

Det blir en kanongrej av den åkturen. Kan jag köpa biljetter online?

Blossom … var och en av er fick era biljetter innan ni kom hit.

Kanhända den ligger i kuvertet med våra instruktioner!

Kanhända har du rätt!

Håll då djupt fast vid denna VISSHET.

DETTA KOMMER ATT ÄGA RUM.

TIDEN KOMMER NÄR MÖRKRET ÄR BORTA OCH DEN HÖGSTA ENERGIN AV LJUS KOMMER TILL ER …

VAR OCH EN AV ER …

OCH NI KOMMER ATT KÄNNA DET …

OCH NI KOMMER ATT VETA DET …

OCH NI KOMMER ATT HÖJA ERT MEDVETANDE TILL DET SOM FORTFARANDE ÄR OKÄNT FÖR ER.

Kan du känna detta som din Sanning?

Känner du till detta som din Sanning?

Nåja, ärligt talat, jag vill inte sänka vibrationen … jag önskar väldigt mycket att det ska bli så. Med allt som man måste nöja sig med, gällande vad som läggs ut där, som vi ska ta in och se ifall det genljuder … så HOPPAS JAG I SANNING, I SANNING, I SANNING att vad ni säger kommer att äga rum. Jag vill att det ska vara så. Uppenbarligen! Vi får se! Vi får se! Vi får se!

Du får inte bara se, Blossom … Du får uppleva det.

Åh, hur mitt hjärta längtar efter att detta ska hända. Under tiden, så måste man ta på sig stövlar som går upp till låren och fortsätta gå igenom gödseln med spaden i handen … och rensa upp stigen för dem som ska vakna upp och följa efter i våra välmarkerade fotspår.

DET ÄR RÄTT ANDA BLOSSOM! DET ÄR DIN ANDA, BLOSSOM OCH ANDAN HOS MILJONTALS GUDOMLIGA VARELSER SOM UTGÖR DET LEVANDE LJUSET AV KÄRLEK PÅ JORDEN.

Tack, Kompisar. I Tacksamhet, i Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

Fotnoter

  • Tidigare Uppstigning (1) var individuell och (2) krävde att man lämnade kroppen. Detta är den första mass-Uppstigningen i vilken den fysiska kroppen följer med oss. Därtill är vi de första in till en helt ny plats. Andra följer efter. De andra iakttar vår upplevelse.

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

You may also like...