Uppdatering, James Gilliland, 26 mars 2021

 

Uppdatering, James Gilliland 26 mars 2021

 

James Gilliland: Slöjorna Faller Bort

26 mars 2021

https://tinyurl.com/uuxjpbaw

Välkommen till mars galenskap.

Den senaste dagjämningen och den kommande supermånen tillsammans med CME: er (Coronal mass ejection), ”soleruptioner”, den utanför skalan liggande Schumann-resonansen kommer att göra mars till en månad att minnas. Detta fortsätter till och med april.

Det är dags att läka, avsluta offercykeln och ta tillbaka vår makt. Löken skalas, lager efter lager och nu har vi att göra med våra kärnfrågor. Avskalningen händer med att alla institutioner också avslöjar sin kärna.

Vi görs medvetna om kontrakt och anslutningar som inte är för vårt högsta och bästa goda. Dessa kontrakt eller avtal måste brytas och de förbindelser som ses och inte ses som inte är för vårt högsta och bästa goda måste brytas. Inga fler psykiska band, vampyrism eller kopplingar baserade på beroende.

Denna önskan om frihet och självmakt eller individuellt bemyndigande förstärks av den högre medvetenheten och energin som pressar in mot Jorden. Vi har talat om detta redan 1980 i böckerna på ECETI.org-webbplatsen. Nu är den här.

Solen är medveten; fotonbältet är medvetet; bergen som blir vulkaner är medvetna; jordbävningarna när Jorden expanderar är en del av processen; all form är medveten och allt svarar på den högre medvetenhet och energi som kommer in i detta solsystem.

De bioelektriska fälten runt våra kroppar, själva den fysiska kroppen, vårt DNA och till och med fälten som håller våra tidigare livs minnen påverkas alla.

Det kallas det Stora Uppvaknandet och det är flerdimensionellt. När slöjorna lyfter, kommer vi att se Mästare, Helgon och Visa Människor, Andligt och Tekniskt avancerade Utomjordiska varelser, våra Forntida Förfäder, Stjärnnationer, till och med de mytologiska varelserna som Tomtar, Feer, Älvor, Bigfoot, etc. kommer att börja visa sig. Vi kommer också att se skuggmänniskor, astrala varelser, regenererade ET:s, demoner en mängd entiteter på låg nivå som har opererat osedda med straffrihet hela tiden. Allt kommer med utökad medvetenhet och Uppstigning.

Sedan finns det ”normala” som trots en kamp för att upprätthålla status quo kommer att få upplevelser de inte kan förklara. Om du går på status quo, vet [kabalens] verkliga agenda. Den kommer att leda till förlust av frihet, förslavning, smärta, lidande och så småningom döden.

Polariteterna förstärks, en är på en nedåtgående spiral; den andra fortsätter på den uppåtgående spiralen.

För att förtydliga detta är den globala eliten, KKP, de korrupta politikerna, de företagsägda mainstream och sociala medierna, läkemedelsföretagen och de som följer eller engagerar sig med dem på en nedåtgående spiral.

Tyvärr kommer de okunniga, de som villigt och i okunnighet deltar i den nedåtgående spiralen, de socialt konstruerade, kritiskt tänkande, forskningshindrade som har valt förnekelse att uppleva det som har planerats i hundratals år.

Läs Rockefeller-agendan och lyssna till orden från eugeniker, Gates, Fauci, etc., alla deltar i och finansierar vinster på funktionsforskning, och äger patenten på testpaketen och Cov1984-viruset fem år i förväg. De tjänar miljarder. De kontrollerar också WHO och CDC, privata företag tjänar också miljarder på pandemierna.

Biologiskt, psykologiskt och cyberkrig har förklarats mot folket. Tror ni verkligen att dessa människor är humanister? De har förlorat all mänsklighet och drivs av en annan kraft. Marionetter för den mörka sidan. Detta är inte ett krig mellan partier, kulturer eller religioner. Det är ett krig mot mänskligheten, ett krig mellan gott och ont.

När komplikationerna från vaccinerna, som är experimentell genterapi och operativsystem, eskalerar, kommer ni att se den verkliga agendan.

Om människor inte har räknat ut det nu har de valt att inte göra det. Deras förnekelse kommer att bli deras död; det kan finnas viss sanning i Darwin Awards, där människor tar sig bort från genpoolen.

Det sägs att de ödmjuka kommer att ärva Jorden. De ödmjuka är de kloka, de urskiljande, de långsamma till ilska men ståndaktiga i det som är högst och bäst för dem själva och sina nära och kära. Det kan vara en bra idé att lyssna på dem, de riktiga läkarna och forskarna, de utan en dold agenda.

När slöjorna blir tunnare kommer vi att behöva lära oss hur vi kan läka osynliga negativa influenser, kapa trådar, psykiska bindningar, behålla vår självautoritet. Detta inkluderar alla kontrakt och avtal som är från det förflutna och det nuvarande som inte är för vårt högsta och bästa goda.

Vi måste ta personligt ansvar för våra attityder, känslor, övertygelser och rensa ut alla tankeformer eller begränsande mentala begrepp.

Uppstigning handlar inte om att äta gojibär, Facebook-andlighet, förvandla din kropp till en kringla eller leva en halvsanning, och ignorera skuggsidan inifrån och ut. Det handlar om brutal ärlighet med sig själv och avsluta förnekelsen.

Självbehärskning handlar om att bemästra alla dimensioner av jaget.

Självmedvetenhet är att vara medveten om den flerdimensionella värld du lever i.

Självauktoritet upprätthåller en frekvens och känner till ditt eget unika syfte att inkarnera.

Personligt ansvar är att äga dina sår, trauman och felaktiga slutsatser från tidigare erfarenheter, sluta göra andra ansvariga för din lycka, din överlevnad, din kärlek, glädje och acceptera alla interna val snarare än externt drivna.

Ni kom från Skaparen, barn av den Allra Högsta. Som Meister Eckhart sa, ”Om nötfrön producerar nötter och päronfrön producerar päronträd, vad producerar Guds frön?”

Valet är upp till oss.

[Resultaten av?] Universell Lag [kommer]; bäst att vara på rätt sida av evolutionen.

Kommer du att bli en gud/gudinna eller ett offer?

Kom ihåg att den enda anledningen till att någon har makt över dig är att du vill ha något från dem.

Detta något kommer inifrån.

Var vad du önskar.

Lev som om du redan äger det.

Växla från reaktionärt sinne till skapande sinne.

  1. Healingtekniker, meditationer för världen och självhealing, anslutning till de högre dimensionerna och rensning av osynliga negativa influenser finns i böckerna och på webbplatsen, www.eceti.org

Ta hand om dig,

 

James Gilliland.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...