Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 3 mars 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 3 mars 2020

 

Hej där, Goda Varelser. Jag tänkte jag skulle försöka pressa in ytterligare en kanalisering, innan mitt Hawaii-äventyr i slutet av veckan. Har just flyttat in i vårt nya hus, så jag har väldigt lite tid innan jag åker. Vart jag än går hör jag folk tala om Coronaviruset och jag hör ordet “skrämmande”. Så det gör det, som det var tänkt att göra! Har ni något mer att säga om det?

Välkommen Var och En och verkligen till dig, Blossom Goodchild.

Varför så formella?

För precis som alla andra, så tycker vi att det är ett vackert namn.

Tack. Det tog mig några äktenskap att få det! Jag har fått höra att om jag fått en dollar varje gång, så skulle jag vara en mycket rik kvinna!

Det har en fin resonans!

Till skillnad från viruset! Eller hur?

Verkligen. Detta “hopkok orsakar stor förödelse runtom och påverkar såväl enskilda som stora och små företag. Det fungerar, som du säger, precis exakt som det var tänkt ur skaparnas synvinkel. För det är inte så mycket virusets intensitet och vad det gör … eftersom effekten av det i själva verket inte är mer “dödligt”, än många andra sådana hopkok tidigare. För det är söndrandet på grund av det, som orsakar panik och rädsla. OCH … det verkar fungera!

Vi kan bara konstatera, att eftersom man som enskild individ kan välja… så är rådet att förbli lugna och inte falla … i/ för … den överdrivna hype det medför.

Vi har bett dig att i dessa tider lyssna på DIN SANNING. Om du hör “skrämseltaktik” på dina media, frigör det från din energi. Om du upplever “skrämselprat” i dina dagliga samtal med någon annan … då väljer du att blockera, tysta ner det eller alternativt försöka trösta.

Det gör jag gladeligen. Ändå kan man inte förneka att annulleringar av alla slag orsakar störningar på Planeten, eftersom rädslan för att drabbas av viruset och de restriktioner/ karantäner som införts, gör att företag tar till alla slags kaotiska åtgärder.

Detta kära Blossom, är exakt en del av det vi har pratat med dig länge om. Det är en del av kaoset som sker nu, och vi skulle vilja säga att det finns mycket mer som ska komma  … i många olika former.

Detta säger INTE för att skapa rädsla … det är för att förbereda er, något vi TROR att vi gjort … då vi sagt att ni ska HÅLLA I HATTEN.

En sak kommer att leda till en annan och en annan, och det gäller för Var och En att spela sin roll för att hålla “sin eld” brinnande så att säga.

Förmodligen inte det mest lämpliga sätt att beskriva det på, med tanke på mitt hem, Australien, och alla bränder som varit.

Ja, lite taktlöst kanske. Fast avsikten var att lyfta upp er och be er förbli starka.

Någon frågade hur ni kan “veta” vad som håller på att hända?

Det fungerar på många sätt för oss. Energetiskt kan vi ‘förutsäga’ störningar etc som ligger och väntar. Fast vi har också våra källor som förser oss med mer “Jordnära” vetskap, om vad som finns i någons “ärm”.

Med det menar vi inte att det blir helt överensstämmande. För alla val av varje enskild, kan ändra utfallet vid vilken given tidpunkt som helst.

Så det måste vara väldigt intrikat, för att faktiskt kunna säga att det eller det eller något annat kommer att ske?

När det gäller något så ENORMT som det som händer på er Planet … så skulle vi säga att övervakningen av “möjligheterna” granskas på djupet, för att följa med den faktiska… fysiska/ materiella … tankens rörelse.

Därför fortsätter de vars planer är att störa och förstöra, att följa sin valda plan och vill gärna se att den lyckas.

Fast jag trodde att ni sa att de “mörka varelserna” har fallit, och att LJUSET har vunnit?

Det har det. Utan tvekan.

Hur kommer det sig då, att de kan genomföra detta med Viruset och allt annat som ska presenteras för oss, på kaotiska sätt?

Det kan verka lite svårt att förstå, Blossom. Reglerna för denna situation måste finnas på plats, för att saker och ting ska kunna “spelas ut” … för att sakerna ska visas … för att slutresultatet … av/ från … de Goda Killarna, ska komma på plats enligt planen.

Så det är viktigt för “skiftet att sätta fart”?

Om vi ​​förstår det rätt, ja.

I slutet av förra året gjordes vissa arresteringar och jag tror att andra på Höga positioner, “pressas nu”. Ni sa att detta var öppnandet av en stor maskburk och även om det skulle ta tid, så skulle mer och mer avslöjas.

Så är det. Det ÄR vad som sker.

Så var passar Coronaviruset in i allt detta?

På sin plats, Blossom.

2 av 10 för det svaret, killar! Fast andra kanske säger något annat.

Men det är för att vi helt enkelt tycker att det är oetiskt och “farligt” (för dig), om vi avslöjar för mycket för dig. Det finns de som inte vill att “för mycket” ska “förstås” allt för snart.

Från den goda, dåliga eller fula sidan?

Den Goda sidan kan inte avslöja det som ska avslöjas innan tiden är rätt. Vi kan bara be er vara förberedda med styrka och Ljus, i den ABSOLUTA VISSHETEN OM VILKA NI ÄR… utan att tvivel, rädsla och distraktioner bifogas.

Den dåliga sidan önskar inte läcka sina planer, för det kan störa mycket, och, som vi säger, det kan vara mycket farligt för den/ de som berättar “i förväg”, om något de inte borde veta.

Den mer fega delen av mig håller med dig. Håll det under hatten och håll sedan fast i den. Så trots det … vad kan ni säga om hur ni ser virusets resa i framtiden?

Det kommer inte att erbjudas någon motgift. Fast när det dör ut … och det kommer det att göra… då kommer vi till nästa “skräckscenario” … för då kommer det antagligen att erbjudas vacciner för att förhindra att detta sker igen. Vi anser det inte nödvändigt för de som följer våra ord, att förklara mer om det. För ni är alla medvetna och kloka nog nu, att följa ert hjärta och er vetskap i den frågan.

Fast så synd med alla störningar det orsakat. Jag känner att ni vill använda uttrycket ‘ni har inte sett någonting’ ännu. Vilket inte är så lovande!

Älskade Blossom och ALLA ombord på detta vinglande fartyg! Om ni ser tillbaka på allt vi har erbjudit er av vår kunskap, om hur ni kan fortsätta att lyfta upp er Planet … så har vi under mycket lång tid, informerat er om att detta skulle komma.

Vi skulle naturligtvis ÄLSKA att säga till er, att allt det som kommer omedelbart framöver är “Tummen Upp” som du skulle säga, Blossom. Fast det skulle inte vara SANNING. För det är så … att problemen på ert Jordplan, kommer att öka kraftigt och det kommer att bli mycket turbulent.

Det här är inga nya nyheter från oss. Det är därför vi har kommit … för att bereda vägen för er.

OCH … PÅ VÄGEN … FRAMÅT… GÖR NI EXAKT DET NI SKRIVIT UNDER PÅ ATT GÖRA, NÄR NI VOLONTERADE FÖR ATT ÄNDRA TILLBAKA MODER JORD TILL SIN LOVPRISADE VARELSE AV LJUS. LÅT HENNE PRESENTERA FÖR ER DET NI GLÖMT BORT AV HENNES SKÖNHET.

NI, ÄLSKADE VARELSER, ÄVEN OM NI I SINNET INTE MINNS … SÅ KAN NI MINNAS I ER SJÄL … ATT NI VAR SÅ IVRIGA ATT KOMMA HIT OCH SÅ LYCKLIGA ÖVER ATT BLI UTVALDA.

NI VISSTE ALLT OM DET SOM KOMMER.

NI VISSTE ATT DET SKULLE BLI SVÅRT ATT HÅLLA LÅGAN BRINNANDE.

NI VISSTE ATT DET UNDER “DENNA TID” SKULLE BLI STOR SÖNDRING.

NI VISSTE ATT ERA SJÄLAR SKULLE KÄNNAS TOMMA IBLAND.

NI VISSTE ATT NI IBLAND SKULLE KÄNNA ER SOM OM NI VILLE FÖRSVINNA. 

NI VISSTE ATT DET KUNDE KOMMA TIDER NÄR NI INTE HADE NÅGON KRAFT KVAR.

NI VISSTE ATT DET KUNDE KOMMA TIDER, NÄR NI SKULLE KÄNNA DET SOM OM NI INTE KUNDE FORTSÄTTA.

NI VISSTE … NI VISSTE … NI VISSTE ALLT DETTA!

MEN ÄNDÅ, SÅ SPRANG NI NÄSTAN OMKULL VARANDRA FÖR ATT KOMMA FÖRST I KÖN, EFTERSOM NI VAR SÅ ÖVERTYGADE OM ATT KUNNA GÖRA DET OCH KLARA AV DET!

NI VISSTE … NI VISSTE … NI VISSTE.

Så vi ber er om att i era stunder av djupandning … i era stunder av JAG ÄR LJUSET, JAG ÄR KÄRLEKEN, JAG ÄR … att ni ÄR TACKSAMMA FÖR ATT VARA EN AV DE UTVALDA.

Väldigt många blev det inte.

Stig in i det VETANDET. Det flödar hela tiden Energi och Kärlek till er från alla de som stannade “Off planet”. De är där för att tjäna er. Att hjälpa er på alla sätt.

När ni känner för att ge upp … känn er då Välsignade över att ha BLIVIT UTVALDA.

För, mest älskade Upplysta själar, som nu galant går framåt i dessa tider …

NI VISSTE OCKSÅ … VARFÖR!

NI VISSTE ATT DÅ NI MARSCHERAR FRAMÅT I ERT LJUS – KÄRLEK, SÅ ÄR NI ETT STEG NÄRMARE ATT BO I DET NYA LANDET, MED VARJE ANDETAG NI TAR.

FRIHETENS LAND!

Och det är ni … var och En som känner sig orkeslösa i dessa tider … som kommer att fortsätta … och fortsätta … för djupt inom er Varelse VET ni att när detta är över … det livet ni kommer att uppleva … ett liv som det var tänkt att vara … I GLÄDJE … kommer men detta Vetande att vara värt vartenda andetag.

NI ÄR LJUS.

NI ÄR KÄRLEK.

NI ÄR INGET ANNAT ÄN … JAG ÄR.

Tack så mycket, killar. Jag kände verkligen er Energi och er intention från detta pep-talk. Vi snackar igen när jag återvänder i slutet av mars/ början på april.

Det ser vi fram emot.

I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

https://tinyurl.com/v47ljue

Översättning: Maggan

You may also like...