Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 26 mars 2023

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 26 mars 2023

Ok! God morgon! Tja, ingen fråga om vad jag skulle vilja att ni ska prata om idag! Svampen Fergus är bland oss, verkar det som! Det är överallt i nyheterna om en dödlig svamp som sprider sig snabbt över hela USA. Kan ni släppa lite mer information om denna ”etablering”?

Välkommen, Blossom och Alla. Vi ler när vi vet att du skrattar när det här kommer. Som gäller mycket av det som vi har sagt om andra frågor, som ännu inte har hänt.

Japp. Titta på er! Vart ska man gå härifrån då?

Vi skulle bedöma att det fortfarande kommer att dröja ett tag, men ändå tidigare än ”vårt snart”, innan restriktionerna kommer att implementeras.

Kan du redan, Blossom, känna frustrationen hos var och en när detta tillkännages? Även de som känt så starkt att följa reglerna under de senaste åren kommer att börja öppna sina sinnen för möjligheten att det är något på gång, och kommer inte att vara så villiga att helt enkelt ”lyda” längre.

Det här är en bra sak.

Ja verkligen. Kan ni säga om det blir lika strikt som tidigare?

Ännu mer så!

Åh, Glädje! Ändå, på sätt och vis … är det Glädjefyllt! För äntligen ska vi gå in i Fas Två … vilket betyder att vi kan gå vidare!

Så är det, Blossom. Kom ihåg det. 

Glädje! Hitta glädjen i att VETA att saker och ting eskalerar. Den Gudomliga Planen går upp ett snäpp när det gäller visuell identitet.

Vad menar ni med det?

Allt som ska avslöjas när lagren tas bort kommer att bevisa för många att detta verkligen är en GUDOMLIG PLAN.

För även om det kommer att framstå som dystert, kommer det å andra sidan att avslöja för den oinvigde att ”KÄRLEK” finns runt omkring och inombords.

Genom hela den förvirring som ska uppstå och nuvarande… SÅ MYCKET KÄRLEK kommer att utgå inifrån, inte bara jaget, ändå, den Gudomliga Moder Jord och en närvaro ovanifrån och under den.

Kan ni utveckla det? Speciellt ordet ”nuvarande”?

Det kan vi, Blossom och vi skall. Vi är glada över att göra det.

Ja, vi har talat om mycket kaos och den styrka som krävs för att ”höja sig över det”. Ändå har vi också talat om energin som nu flödar igenom för att hjälpa er att återfå kunskapen om det som ni är.

KÄRLEK.

DENNA HÖGRE VIBRATION AV KÄRLEK SOM DU MATCHAR I DITT SANNA JAG, ÄR FÖR ATT LÅTA DIG KÄNNA EN KÄRLEKSSTYRKA INOM SOM BERÄTTAR FÖR DIG … ATT DU ÄR FRAMME.

DETTA ÄR DEN.

KRAFTEN som åtföljer detta VETANDE rör ditt SANNA DU … DET DU som inte längre distraheras av falskheter, att komma fram.

Det är den mest spännande av tider, ur vår synvinkel, även om det kommer att finnas många som motsäger detta påstående. För det som ”droppmatas” av dem som faller sönder kommer att göra allt för att försöka TVINGA ER att vara rädda.

ÄNDÅ … KAVALLERET ÄR HÄR … SOM MAN SÄGER.

DETTA BAND AV GUDOMLIGA UPPLYSTA SJÄLAR … ÄR NI!

KOPPLADE MED ENERGIKRAFTEN SOM KOMMER IGENOM FRÅN ANDRA RIKEN.

Vissa Själar kommer nästan att ”se” närvaron av ”liv” från andra håll, vilka har fått tillåtelse att ”träda in i Jordens atmosfär” för att hjälpa till. Er backup!

När ni sa det fick det mig att tänka på portalen som ni talade om förra veckan. Kommer detta liv från någon annanstans att komma in genom den?

Verkligen.

Energin är så stark hos er idag … jag kan inte skriva snabbt nog! Det känns verkligen spännande när många skulle känna rädsla.

Och det är därför vi kommer, Blossom. För att förbereda er. För att ge er råd. För att hjälpa er förstå att det som ska ske inte ”hör till”.

Eh… tappade er där!

Vad vi menar är … det som är på väg att inträffa, det som kommer att presenteras ”hör inte hemma” i Mannens Hjärta.

Eller kvinnans! Jag vet att det är en term som används … men var ändå tvungen att få in jämlikhet.

Därför kommer ens Inre Kunskap, ens Inre Förståelse, ens Inre Sanning att stiga upp så starkt inifrån, och VAR OCH EN … i sin egen takt … kommer att VETA ATT DET ÄR DAGS.

Dags att hålla i våra hattar!

Ja, Blossom. Om Var och En, i detta ögonblick av NU, snällt skulle blunda och ta några djupa andetag och ta del av vår kärlek och sanning … kommer känslan av denna KUNSKAP om NU KÖR VI’ att resonera så lätt och graciöst, och ändå, samtidigt, väcka krigaren inom dem, som tålmodigt har putsat skor och snyggat till rustningen.

Vi är medvetna om att vissa inte kommer att hålla med om vår formulering av ”rustning”. Ändå betyder det bokstavligen … ”Skydd”, som vi väljer att använda det.

Det som du har lärt känna om dig själv … det som du kan känna … det som du har förväntat dig av dig själv … skall du VETA. Skall du uppleva

Detta skydd vi talar om är ditt Inre VETANDE.

DIN VETSKAP OM ATT LJUSET HAR VUNNIT OCH ATT DU ÄR HÄR FÖR ATT PRESENTERA DET FÖR ALLA SOM ÄNNU INTE HAR FÖRSTÅTT.

Mycket av det som ska ”visas upp” när det gäller berättandet om rena lögner kommer att lämna en mållös.

”Spänn fast er” skulle vara en fras att använda här.

Rännilar av att presentera Sanning kommer initialt att avslöjas, och precis när man tror att det inte kan finnas något mer som kan chockera och lämna en med öppen mun… kommer mer att komma igenom.

WOW. Allvarligt, eller inte så allvarligt… vilken tid som ligger framför oss!

Åh, Kära Blossom, … har du inte väntat och väntat och väntat och väntat på detta?

Japp. Även om vi inte riktigt vet vad ”det här” är. Man försöker att inte spekulera, och bara låta allt flyta på som det ska, ändå kan vi människor inte låta bli att försöka se in i vår framtid, eftersom den verkar så instabil.

Det här är en mycket bra poäng, Blossom. Att låta allt flyta på. Bli inte ”fast” i energin av det som inte är.

Eh… Översätt, tack?

DET SOM ÄR … ÄR KÄRLEK.

Det som inte är … är det inte.

Nu kör vi! Ändå, ”allt är Kärlek”…

Exakt. Och det som inte är … är det inte … för det är inte.

Så, om det inte är … om det inte finns, hur kan vi fastna i det? Jag sitter här… och väntar på ett svar. Är vi förbryllade här? Säkerligen inte!

Ord är inte till hjälp.

Inte heller tystnad! Faktiskt, ja, det är den. Jag satt här i tystnad och på något sätt ”förstod det” … typ. Ändå, som ni säger … ord kan inte uttrycka, för det ”är inte.” Skit. Vi flödade så fint, nu har jag fastnat … i det som inte är! Ska vi hoppa över och gå vidare?

Nej, låt oss följa upp.

Herregud! Om vi måste. Så … ni ber oss att inte fastna i det som inte är?

Ja. Ni kommer helt enkelt att veta vad som ”inte” är.

Inte… Sant?

Ja. Ändå mer än så.

Vad är mer än inte sant? Något är antingen Sant eller inte.

Eller helt enkelt, inte.

Inte vad, Scott?

Inte ’är’.

Ge mig pillren, någon! Hur kan något inte VARA

Genom att inte Vara.

Nej. Följer inte. Flödar inte. Så ”jag” valde att gå vidare. Jag vet att min hjärna är trasig och står still. Kanske kan jag förstå det, när jag är på en högre nivå, men inte nu. Jag kan inte ens ställa en annan fråga.

Vi uppskattar plikttroget din ärlighet och kanske kan vi diskutera detta vid ett annat tillfälle eller inte.

Kanske, kanske inte! Var lämnar det oss?

Vi bad dig att följa med strömmen och inte fastna i…

Stanna där. Japp. Vi kommer att göra vårt bästa för att följa strömmen.

Vi skulle vilja tillägga … att när Sanningen utvecklas … när NI, VAR OCH EN … når förståelse på ett NYTT SÄTT … kommer ni att upptäcka att ”flödet” har en annan betydelse. 

Tja, istället för att fråga på vilket sätt, för nu, säger jag bara … jag ser fram emot det. Ibland känner jag en styrka, en vetskap i mig som ord återigen, inte kan uttrycka, och andra gånger kan jag bara lägga mig ner och somna i hopp om att jag vaknar när den här ”pantomimen” är över. Alla pantomimer har ett lyckligt slut!

Vi beundrar modet hos var och en som upplever livet på Jorden vid denna tid.

Var och en är exakt där de är menade att vara inombords.

Var och en låter sin insikt om vad och vilka de är … erkännandet av varför de är här … att ”komma till Ljuset” i en takt som är lämplig.

Vissa leder vägen. Vissa har valt att vara en del av denna stora armé av Ljus på ett mer subtilt sätt, men ändå …

VAR OCH EN LIKA STARK SOM NÅGON ANNAN…

VAR OCH EN GÅR TILLSAMMANS MED SIN FAMILJ … SIN STAM …

VAR OCH EN HÅLLER UPPE DE SOM ÄR TRÖTTA…

VAR OCH EN GÅR FRAMÅT I SANNING…

VAR OCH EN ÄR REDO…

VAR OCH EN RÖR SIG TILLSAMMANS SOM ETT HJÄRTA…

VAR OCH EN ÄR SOM ÄR VAR OCH EN…

VAR OCH EN VET…

ATT KÄRLEK ÄR ALLT … OCH OM DEN INTE ÄR DET … ÄR DEN INTE.

Ni små tänkare! WOW. Det är bäst att jag köper en ny hatt … den här senaste sönderdelade sig under väntan.I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR … REDO … MÖJLIGEN… KANSKE.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *