Källan via Galaxygirl, 30 maj 2021

 

Källan via Galaxygirl | 30 maj 2021

 

Källan 30.05.2021

Jag är Källan. Jag är allt och mitt emellan. Jag är energin som började denna kreativa process och jag är tanken, kärleken som kommer att fortsätta i evighet. Jag slutar aldrig. Jag börjar alltid. Gaia kommer att få hennes ögonblick av ny början. Uppstigningsenergier växer. (Jag ser spirande frön, groddar som växer.) Gaia blir sitt högre, högsta jag. Detta tempel med högre dimensionella koder har redan såtts. Du kommer att fortsätta vattna det med dina goda avsikter att skapa tillväxt för det nya. Var inte förskräckt över det som kommer. Var beredd att förankra ljuset. Många av er är redan fasta, starka, ljusankare och jag tackar er för att ni har hållit era löften till mig, till er själva och till era översjälkollektiv som alla skickade många aspekter som bäst kunde hålla ljuset vid en högre frekvens i en så låg form. Era lägre dimensionella former förvandlas och håller allt mer och mer ljus. Ni känner er ensamma men ni behöver inte göra det. Ni är alla celler av mig själv, av mig, i alla former och utrymmen. Du är omgiven av dig själv eftersom du är en del av mig. Era ljusfamiljer är också aspekter av mig. Vi är alla en jättetanke, en våg av kärlek, av ljus. Fraktaler kämpar och känns avskurna och separerade i de lägre dimensionella områdena. Hela poängen är att inse att alla är skapade och att alla är jag och att alla är en. Precis som alla kroppens celler utgör dig, så är du också mina celler, mina aspekter, mina ljus, som tjänar, lever, andas, upplever. En cell i din stortå kanske inte känner sig ansluten till en cell i ditt hjärta men allt detta är du. Din kropp är i sin helhet ett massivt universum, av biljoner av dig, som upplever vad du ser, känner, smakar, berör, älskar, hatar, det är i sin helhet din upplevelse. Skickar du ljus till dina celler? Jag skickar ljus till dig, en cell av min belysta vibration på Gaia. Gaia badas i flerdimensionellt ljus av högsta kvalitet och hon är strålande. Du strålar med detta ljus när du väljer att absorbera det. Mediterar du? Det är det bästa sättet att känna sig ansluten till mig, att andas in mig på enklaste sätt. Många av er har redan daglig meditation och har uppnått ett mediterat sinne när ni börjar dagen.

Jag är Källan. Ni kommer att se och känna skiftena av flerdimensionalitet. Ni kommer att uppleva en gradvis lyftning av den omgivande vibrationen. Dina celler stiger alla upp med dig, precis som du stiger upp inom detta fält, så stiger dina celler upp i ditt fält. (Jag ser lagkamrater lyfta upp spelaren som just fått den vinnande poängen och ser den spelaren bäras glatt på deras axlar.) Dina galaktiska, dina stjärnfamiljer av ljus som har hjälpt dig genom många hinder bär dig. Du får stöd på många unika sätt genom olika kreativa resurser. Du bärs av dem som älskar dig, som inte är så osynliga som du kanske tror. (Jag känner att många Plejader redan är förkroppsligade och i närheten.) Du bärs i dessa drömmar om kärlek, om ljus. Dina celler stöds alla, precis som jag stöder dig och alla celler i min jordiska upplevelse. De mörka har upplevt sitt ögonblick. Ljuset har helt förankrats, har exploderat helt till ännu mer glada uttryck för ytterligare ljus och kärlek. Jag ökar ytterligare min kärlek varje dag, ögonblick för ögonblick eftersom jag alltid befinner mig i ett expansionsläge. När mänskligheten slutar expandera energetiskt åldras de snabbare, de blir spröda, hårda, böjda. Stå upp och känn dessa energier av våglängder av ren kärlek och ljus som badar dig. Precis som en mor badar sitt barn kärleksfullt så badar jag dig också. Skölj bort allt som inte längre tjänar dig. Skölj bort minnena från de nedre dimensionella jordtidslinjerna som du har upplevt. Läk dem. Förlåt dem. Släpp dem. Tvätta dem och fyll dem med rengjort ljus och de kommer att förbli som ett balanserat minne inom ditt minnesfält.

Jag är Källan. Ni har alla många minnesfält. (Jag ser ett stort fält av röd vallmo. Varje blomma är ett minne av en livstid. De är alla ljusa och lysande och vetter mot solen. De har absorberat ljuset och är hela, fullständiga.) Jag är Källan. Jag visade den här ett fält med röda blommor, för rött är en representation av basrädsla, en känsla som många har mött och står inför och kommer att möta. Rädsla är en frånvaro av förståelsen att jag finns i alla saker, en svår lektion. Men om din tå är stött och gör ont, då är nervreceptorerna inte bara påverkade i tån, eller hur? Nej, hela kroppen är uppmärksam på skadan. Hela kroppen känner smärtan. Jag känner din smärta. Jag känner din förlust. Jag känner vad du känner. Vi kan läka vad det är tillsammans. Vi läker nu jordupplevelsen och lyfter upp den till de himmelska världarna av förståelse, fred, balans, djup inre och yttre glädje. De smärtsamma minnena kommer att läka. (Jag ser människor i sängar. Jag känner att de som behöver ytterligare hjälp för intern balansering kommer att ha allt de behöver för att uppnå vad deras själskontrakt ansåg nödvändigt.)

Jag är Källan. Jag sveper in dig i min kärlek, mitt ljus. Jag sveper in dig i min glädje, mitt djupa syfte, min känsla av tillhörighet. Du hör hemma här. (Jag ser en ängel gå mot isigt mörkt vatten. Jag ser vingarna bli osynliga, dess vita kläder blir genomsnittliga mänskliga kläder. Den ryggar tillbaka för det kalla vattnet och ser tillbaka på sin själsfamilj som vinkar åt dem när den fortsätter att gå in .) Precis som ängeln som har glömt att den kan flyga, har du varit i tjänst i detta isiga rike där kärleken har minskat. Men du är aldrig avskuren från mig. Jag finns också i de isiga vattendragen. Jag finns i alla saker. De som vägrar att utvecklas till mer ljus och helas kommer att hanteras. De tillåts inte längre att skapa förödelse och smärta.

Jag är Källan. Änglarna som tjänar är ni. Ni har tagit med er ljuset och lyser upp detta område och jordar det uppifrån.(Jag ser det mörka vattnet fyllas med ljus. Jag ser ljuspelare tränga igenom vattnet och berggrunden under havet och ljusarbetarna fungerar som ljusledare.) Ni utför era uppdrag med glans. Jag är så stolt över er alla och era ansträngningar.Vi gör alla en enorm ansträngning. Ni är inte ensamma. Vi expanderar alla tillsammans i denna flerdimensionella resa av expansionsglädje. Fred. Jag omger dig med mitt ljus, med min kärlek. Detta universum är bara en cell av mig, precis som du är så mycket mer än bara din fysiska kropp. Mysterierna med evig expansion och oändlig potential av kreativitet väntar både på dig och finns inom dig samtidigt. Gaia expanderar. Alla är en.

Jag är Källan. Du är oändligt älskad. Du kommer att må bättre snart. Du tjänar ett mycket större syfte än du fullt ut kan förstå i detta nuvarande ögonblick av din mänsklighet. Människor får tillbaka sin mänsklighet och balans kommer att uppnås. Det görs redan på högre nivå. Låt det redan göras med dig. Låt de balanserande energierna som omger dig fylla dig, låt solskenet värma upp dig från dina äventyr i det isiga vattnet i de nedre dimensionella upplevelserna. Låt min kärleks solljus ta bort kylan. Ljuset kommer, är här, det finns inom dig. Du är redan hemma, för jag är ditt hem. Hemmet är runt omkring dig. Känn denna kärlek och ultimata acceptans och tillhörighet. Frid.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...