Ljusfederationen via Blossom Goodchild | 8 september 2021

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild | 8 september 2021

 

 

8 september

av Blossom Goodchild | The Federation of Light

 

 

Tja, hej till slut. På grund av mina nuvarande omständigheter och därför min energi, har våra kommunikationer varit få och med långt mellanrum. Ändå försöker jag (än en gång) att se om vi kan få det att fungera. Kan vi det?

Vi kan verkligen göra vårt allra bästa. För vet också, Blossom Goodchild, att inte bara de personliga Energierna kan påverka våra kommunikationslinjer, utan även Helheten. Vi VÄLKOMNAR NATURLIGTVIS VAR OCH EN till detta samtal.

Tack. Någon har frågat om uttalandet av mantrat JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR. Påverkar eller triggar detta vårt DNA? Eftersom vårt medvetande, våra tankar, ord, övertygelser, alla påverkar våra celler i vår kropp som bär vårt DNA. Om det verkligen aktiverar vårt gudomliga DNA, hur påverkar det exakt det, på vilka sätt?

Detta är verkligen en anmärkningsvärt skarp fråga. Svaret är JA.

Många av er har på många sätt upptäckt magin i detta mantra och hur det kan föra er tillbaka till er centrala position. Under tider av förtvivlan, tider av rädsla, tider av glädje, tider av sorg, oro, lättsinnighet … välj själva … utformningen av dessa ord är mycket, mycket, mer än en uppläsning av någon annan formulering.

Låt oss återigen konstatera att placeringen av JAG ÄR LJUSET, om det är först eller om det är JAG ÄR KÄRLEKEN som uttalas först, inte förändrar koderna och hur de påverkar dig. För det är den övergripande konfigurationen som åstadkommer effekterna av lugn. För att bara nämna en sak.

KÄNSLAN är naturligtvis av yttersta vikt.

Men för att vara ärlig, ibland finner jag mig själv bara säga det utan känsla.

Ändå har kodningen redan blivit inbäddad i dig när du VERKLIGEN KÄNNER/KÄNDE den, och därför sker aktivering fortfarande när du inte känner det.

Vad gör aktiveringen exakt?

Ändrar vibrationen för ALLT DET DU ÄR. Det är därför dess effekt sker så snabbt/omedelbart. Vi skulle likna det med ett mörkt rum med Ljusomkopplaren aktiverad … Omedelbart kan man se. Kodningen i orden tänder ditt Ljus till en Högre grad och Vibrationen Av den Högre Frekvensen kommer in.

Det höjer verkligen blodets temperatur.

Det var konstigt! Är det klokt?

Om det inte var det skulle det inte hända. Återigen, likna den kanske med en kastrull med ”sås” … när den värms till rätt temperatur får den fram den bästa smaken.

Men har inte vårt blod redan rätt temperatur?

Nej.

Verkligen? Det här är svårt för mig eftersom jag inte vet något om de här sakerna. Hur kan vi fungera som vi ska om vårt blod inte har rätt temperatur?

Ni fungerar inte som ni ska. Ert mirakulösa arbete med era vackra fysiska väsen strävar (mestadels) efter att allt ska fungera som ett urverk. Vi använder ordet ”sträva” eftersom det är vad det måste göra.

I själva verket borde det inte finnas någon strävan, ändå, ett mjukt flöde och lätt gång för att denna otroliga enhet ska kunna erbjuda dig den lätthet och Nåd i vilken ni borde fungera.

Återigen, på grund av allt som … läggs in/absorberas av … era kroppar som inte är till nytta, krävs mycket ansträngning för att hålla ”livet” flytande.

Så mycket har administrerats till er, mycket i smyg och i doser som inte går att spåra, tills det finns tillräckligt för att göra skada. Er kroppsliga funktion … vi menar allt som är en del av den … allt som utgör er fysiska mänskliga form … är inte längre som den var designad.

Detta ”mindre än” har följts upp även till nyfödda genom tiderna och ändå är det skillnad. Ljusbarn som antingen har återfötts, eller som har kommit in i Jordplanet för första gången, kommer in/igenom med en Högre inbyggd Vibrationsintensitet. Vi skulle säga att de är mer rustade att hantera energierna som gör/har gjort sitt bästa för att skugga allt som är Gyllene.

Så hur kan detta hända? Det verkade som om ni sa att vårt DNA har påverkats av mörkret.

Korrekt. Ändå inte längre. Ty Energierna är så mycket Högre nu, även om många skulle tycka att det inte är så, på grund av vad som händer på er Planet.

Vi skulle kalla dessa nyare barn ”Heliga”, för de kommer in med det förändrade DNA: t. Medan de som ni kallar kristall eller indigo måste kämpa för att hålla sitt Ljus lika rent som det är inom dem.

Förlåt, kan vi gå tillbaka om det? Jag är lite förvirrad. Så, nya barn som kommer in nu, har ett annat DNA … som inte har manipulerats med tiden … och ändå kom indigo/kristallbarnen igenom med det manipulerade DNA: t?

Ja. Ändå är DNA:t inte vilka de är. Kristall- och indigobarnen kom igenom på en Högre Vibration … många för första gången. Men hade de det ”mindre än” DNA:t. Medan i dessa dagar kommer bebisarna in, inte bara med omanipulerat DNA, dock med en ännu Högre Ljusvibration för att komplimentera det.

Wow … de måste vara ganska speciella.

Blossom, det måste de vara. Det är de. För de är de NYA FÖRANKRARNA AV LJUSET … Bara genom att VARA HÄR.

Ok … vi har avvikit lite från spåret. Så, förändrar mantrat faktiskt vårt DNA?

Ja. På grund av dess enorma detaljer inom kodningen. Det reformerar bokstavligen ALLT SOM DU ÄR.

Till vad?

DEN DU ÄR!

Vilket är?

LJUS.

NI ÅTERVÄNDER TILL ERA SANNA JAG.

ERA GUDOMLIGA LJUS.

Medan vi fortfarande är i mänsklig form?

Ja.

JU MER DU ERKÄNNER VEM DU ÄR, DESTO LÄTTARE ÄR DET ATT DU BLIR DEN DU ÄR.

JU MER DU KOMMER IHÅG VEM DU ÄR … DESTO LÄTTARE ÄR DET ATT KOMMA IHÅG.

JU MER SOM IGENKÄNNANDE OCH IHÅGKOMST ERKÄNNS OCH KOMS IHÅG, DESTO SNABBARE ERKÄNNER OCH MINNS AKTIVERINGEN INOM, OCH MÖJLIGGÖR ATT DU KAN BLI DU.

Käraste själar, ni känner att ni upplever sådan oro och förvirring. Men kan vi be er att GÖRA ERT BÄSTA för att frigöra er från det ni ser och hör? Se det och hör det, för det kan inte undvikas … men ändå KÄNN DET inte.

Känn ENDAST KÄRLEKEN SOM NI ÄR.

Vissa skulle säga, och en gång i tiden skulle jag säga det, ’Det är mycket lätt för er att säga, prova en dag här nere’ … men nu …

Nu, vad, Blossom?

Jag förstår er visdom och era lärdomar mer och mer. På en annan nivå. Oavsett vad som händer … oavsett vad … VI ÄR KÄRLEK … och den enda vägen ut ur denna röra är att VARA/KÄNNA vår kärlek kontinuerligt. Att låta kärleken flöda genom oss i/som ett VETANDE OM VEM VI ÄR. Så att allt annat inte kan påverka oss, men vi kan påverka det … så mycket … till det bättre.

Bravo!

Jag tror att så många av oss rör oss/ser genom dimman. Vi har ingen aning om var, när, hur, allt kommer att sluta, men att VETA vilka vi är har blivit så kraftfullt att väntan verkligen inte spelar någon roll. DEN STORA HÄNDELSEN … FÖRÄNDRINGEN … BRON kommer att presentera sig i Gudomlig timing och det bästa sättet att hjälpa detta är att fortsätta säga mantrat om och om igen. I vetskapen om att det är vad vi kom hit för att göra. Den här vansinniga filmen är säkert inne på sitt sista kvartal?

Käraste själar som har valt att bo på Planeten Jorden vid denna mest föränderliga tid … NI VET … NI VET … NI VET …

Vet exakt vad?

NI VET LIKA MYCKET SOM VI VET.

VI VET ALLT.

NI VET ALLT.

FÖR VI ÄR ALLA.

Omfattningen av ALLT … tar aldrig slut.

Det som du tror att du vet … du vet inte allt… ännu.

Eh … tog du precis en smyg tequila eller fem?

Blossom … även om den sista meningen vi erbjöd kan tyckas låta nonsens … du vet att den är meningsfull. Gör du inte det?

Det verkar kanske om jag har tagit fem tequilas i smyg !! Åh, ok då … någonstans inom mig … ja. Det icke-meningsfulla är perfekt meningsfullt.

När Energierna stärks … i/som/av/med … det mest KRAFTFULLA RENASTE VIBRATIONSLJUSET … in till/på … er Moder Jord, så stiger också ERA energier upp för att välkomna dem och därmed … KÄNNER  NI.. NI ERKÄNNER … NI KOMMER IHÅG anledningen till att ni erbjöd er att vara här under denna mest gynnsamma tid som er planet … någonsin har/kommer att uppleva …

HUR VÄLSIGNADE NI ÄR, KÄRASTE NI. EN SÅDAN ÄRA FÖR ERA SJÄLARS LJUS ATT FÖRA IGENOM GRYNINGEN AV DENNA NYA TIDSÅLDER.

SKIN.SKIN.SKIN

FORTSÄTT ATT SKINA.

NI FÅR SE.

NI KOMMER ATT VETA.

NI KOMMER ATT VARA.

Tack killar. Så härligt att ansluta. Jag har saknat att göra det. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Uppdatering om Goody, min man. All medicinsk behandling har avslutats och vi ber att han förblir på Planeten om det är det Gudomligas vilja. Om det är hans tid att lämna … må han göra det utan smärta och passera genom slöjan för att fortsätta lysa sitt vackra Ljus från en annan plats.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...