Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 2 februari 2020

Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 

2 februari 2020

 

http://blossomgoodchild.com/2nd-february-2/

Hej där! Gör nu ett nytt försök för att se om vi kan kommunicera. Det pågår så mycket för alla. Så mycket Energi med all typ av Vibration flyger runt men trots det så marscherar vi framåt! Hur är det där ni är och skulle ni vilja byta?

Kära Blossom. Välkommen till dig, hoppas att våra energier är kompatibla … Att verkligen ALLA Energier är kompatibla, så att vi ska kunna chatta och diskutera som vi gillar att göra.

Du har rätt i det du säger om de olika Vibrationerna. Det är det som orsakar så mycket kaos för alla nu. När Vibrationen på er Planet höjs till vibrationen den förtjänar, så avvisar den de Vibrationella magnetiska fälten som “vill hänga med på resan”. Kampen mellan de Högre och lägre frekvenserna är en bångstyrig dans, som styrs av de lägre känslorna, och det orsakar så mycket ‘oförglömliga’ störningar.

Varför säger ni “oförglömliga”?

För det är inte en term som används för att “minnas”, om vi ser det så?

Jag antar det. Fast jag vill egentligen inte minnas just den här tiden, och det är inte något jag vill ha i albumet med ” De trevligaste minnena”.

Men ändå, NÄR ALLT DETTA ÄR ÖVER … NÄR ALLT SOM BEHÖVER GÖRAS OCH SÄGAS ÄR GJORT … KOMMER du att minnas det och se tillbaka på det med glädje, eftersom det är erkänt som slutprocessen för det gamla … samtidigt som du för in det Nya.

Det Nya ska ge er alla en sådan Styrka och Glädje.

Det Nya kommer att tillåta er att KÄNNA ER som ni VERKLIGEN är.

Alla, inklusive jag själv, verkar känna sig så sårbara. Väldigt mycket händer många … är det absolut nödvändigt att detta sker på en individuell, personlig nivå? Så många måste ligga på sjukhus, så många drabbas av vad jag anser som onödiga problem, vilka är långt ifrån behagliga. Jag menar, varför måste det vara så personligt när rensningen av Energier finns  “i själva luften”, om ni förstår vad jag menar?

Fast ni är alla En och samma. Det som någon upplever … upplevs för Helheten.

ALLT som sker i en persons liv är som att “ta en för laget.” Allt du nu arbetar dig igenom, då du befriar planeten från alla de “saker” som MÅSTE SLÄPPAS, är för att vägen framöver ska bli rensad.

Med respekt … Har vi inte gjort det de senaste decennierna och lite till?

Kom ihåg, Blossom, att du och alla andra medvetna om sitt Ljus, har inte bara att göra med några små lögner här och där, eller lite juvelstölder.

Ni har att göra med HELA den mörka sidan! Ni väljer att vara en del av systemet för borttagning av allt som fallit i gropen av elände, girighet, hat, … ska vi fortsätta?

Inget behov fast ja, snälla gör det, enbart av intresse.

Avundsjuka, lust, stolthet, bedrägeri. ALLT det ligger under nivån för vad som är acceptabelt.

Vi har tidigare sagt er att det kommande året skulle vara det mest intressanta i många avseenden. Det ena efter det andra ska presenteras för er, som de av mindre Ljus … mycket mindre Ljus … kämpar för att få in i sin maktstatus och kontroll över befolkningen.

Ni har ett virus som sprider sig i er värld …

Coronaviruset?

Så heter det.

Jag kände att ni ville att jag skulle slå upp betydelsen av ordet “Corona.” (Gasformig inneslutning av solen och andra stjärnor … eller “av kronan.”)

Intressant namn. Med tanke på att det pratas så mycket om soleruptioner och suveräniteten i ett land, som är så pressat på grund av de nyheter som har läckt ut. Allt ni får veta går så mycket djupare än det som hittills lagts fram. Men det ska avslöjas och det kommer inte att gå att stoppa de fällande domarna när de kommer.

Och viruset?

Ett lockbete/ lurendrejeri! Utplacerat för att maskera ett räddningsuppdrag för de “under tummen!”

“Under tummen” betyder att kontrolleras eller domineras av någon. Så det är så att säga …  att viruset placerades ut för att ta uppmärksamheten från de mörka, som håller på att “fångas”.

Stämmer, Blossom.

Fast, ändå så dödar verkligen viruset människor!

Liksom med många virus som är tillverkade för att orsaka stort larm och rädsla, så kommer det alltid att bli så att ‘någon medicinsk situation’ framträder vid lämplig tidpunkt, för att hemliga agenter ska kunna glida igenom osedda.

Väldigt mycket som presenteras i er värld, är så kallade lockbeten/ bluff. Väldigt mycket!

Den rädsla som då byggs upp, livnär sig själv tills hotet ”dör ut”, och de som skapade det sitter glada i vetskapen om att deras uppdrag återigen var framgångsrikt.

De flesta av er som är medvetna VET allt detta.

Får vi fråga … när du hörde talas om detta virus eller något annat, eller sett det i nyheterna, vad kände du? Hur reagerade du?

Nå, för att vara ärlig … Jag tittar mycket sällan på nyheterna, men om någon nämner det känner jag mig väldigt osympatisk, för jag vet att det bara är en knep. Trots att människor dör, så känner jag mig på något sätt oberörd. Det är bara en annan del av spelet, och jag är med i det vinnande laget.

Naturligtvis så spelas JAG ÄR LJUSET, JAG ÄR KÄRLEKEN, JAG ÄR-mantrat upp hela tiden. För det som jag inte helt kan förstå eller acceptera, blir så mycket “lättare” då jag använder det.

Att uttala detta mantra tillåter mig att sluta ifrågasätta och fundera över allt, och bara VARA (Ljuset och Kärleken.) Jag uttalar det om och om igen i varje situation, och jag vet att många, många gör detsamma.

Men det ni inte vet är skillnaden det gör för er själva, varandra och er Planet. När ni fortsätter, så inser ni att ni inte “faller för/ hamnar i förtrollningen” som avsiktligt är utformad för att fånga er. NI ÄR FRIA FRÅN DET… bara genom att säga/ känna dessa enkla men ändå så Kraftfulla ord.

Älskade Blossom och alla Själar på Jorden som kämpar sig igenom dessa tider … låt styrkan som ligger i kodningen av detta mantra, tryggt vägleda er hem. Använd det som ni gör hela tiden … inte bara under era dagliga omständigheter … använd det i hela Er Varelse.

Låt det bli ni. För ni är LJUSET, KÄRLEKEN, denna JAG ÄR-närvaron i mänsklig form. Här för att göra förändringen för er Ljusare värld.

De speciella Energier som finns runt om just nu, ska sjunka ner och sätta sig under en kort tid, men sedan, Kära Ni … ska EN STORM AV STOR MAGNITUD BRYTA ut och DÄREFTER ska ni samla krafter för att ta er själva igenom.

Jag antar att ni menar storm som en metafor?

Ja. Men när den uppstår så kommer du att veta varför vi använde detta som benämning.

Kommer den att komma snart? Jag förstår bara inte att jag frågade det! Jag borde veta bättre.

Vi kan inte ge er några datum som du vet. Denna ‘storm’ är en uppbyggnad av händelser … och då var och en blir ‘exponerad’ … desto större blir upproret som sedan leder till ‘det sista halmstråt’ … för ett beskriva det på ett enkelt sätt.

Men blir det i år?

Vi känner oss ganska säkra på det … men, som du vet Blossom … ingenting är hugget i sten.

Detta år kommer att bli årens år, med tanke på de storskaliga förändringarna.

Vi litar på att era hattar sitter ordentligt fast …

Det kommer de uppenbarligen att behöva … med tanke på allt som pågår för alla just nu, på ett eller annat sätt. Det är en konstig känsla att överlämna sig till allt som pågår. Ingen mening att bekämpa den. Det verkar vara ett scenarion av en-dag-i-taget, och när jag sedan lägger mig och sluter ögonen så säger jag, JAG ÄR LJUSET, JAG ÄR KÄRLEKEN, JAG ÄR … Glad att ha kommit igenom ytterligare en dag … på något sätt. Men att veta är bara en början.

Du vet din styrka. Var och en av er kan KÄNNA den djupt i ert inre. Du kan KÄNNA att all den förberedelse du har “stått ut med” ledde fram till dessa tider, när du går in i de okända /kända segmenten av denna livsresa.

Vi ÄLSKAR er. Vi är glada över att se det Fantastiska resultatet utvecklas.

Och så många Älskar er. Hoppas att stöta på er en dag … kanske ta en tur? I tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Ljudet till denna kanalisering kommer att publiceras inom kort, enligt nedan.

For those who do not receive my newsletter … one, possibly two spaces have once again become available for WHITE CLOUD & THE DOLPHINS IN HAWAII EVENT in a months time!! If it is you that is meant to be there, please visit … http://blossomgoodchild.com/upcoming-event/

Källa: Golden Age of Gaia

Översättning: Maggan

You may also like...