Ljusfolket via Shining Star, 1 januari, 2017

Budskap till folket ; Fredens duva kommer i den Nya Tiden.

 

Låt Fredens duva fylla Era hjärtan med Kärlek för där Kärleken bor finns ingen önskan om krig.

Men först av allt bör Ni finna freden inom Er själva. Enligt tidigare budskap så vet Ni att allt börjar i Era egna hjärtan.

Nu när den Nya Tiden börjat är det dags att låta denna Kärleksfrid stråla ut till allt och alla. Djur och växter ja allt runt om Er där Ni nu står. Vikten av att se och uppskatta allt i livet. Allt i livet har ett Värdefullt värde. Allt ingår i den Universella cirkeln. Ni behöver hitta tillbaka till balansen i Er själva och hela livet.

Framför allt i Er själva så att Ni blir mer och mer i balans med Era fysiska farkoster. Ja vi kallar Era kroppar för Era fysiska farkoster, det är genom dem som Era själar uttrycker sig. Lever ut sina livsplaner. Vårda den med Kärlek. Lyssna på vad den mår bra av samt illa av. Om Ni lyssnar så får Ni svar.

Balansen är mycket viktig för den laddar Er med positiva energi som fyller Er med Ljus och Kärlek. Ni ansvarar själv för denna laddning.

Gäller även ” tankens kraft ”. Att vara medveten om vilken inre dialog Ni har, till Er själ, om Er själv och Era val i livet. Ni kan välja att spela huvudrollen i Ert eget liv. Fylla Er själva med pssitiva tankar som stärker Er som kärleksfull individ och medmänniska. Som Ni mår strålar Ni ut till Era medmänniskor.

Vet i ditt hjärta att VI är alla ETT och är alla en del av det Universella livet. Livet är mycket enklare än Ni tror. Se på naturen och djuren dom bara är. Allt har sin naturliga gång.

Det gäller även Er människor. Livet är ingen kamp, utan skall bara levas här och nu. Låt Fredens duva först skapa freden inom Er själva så att den kärleksfulla balansen uppstår. Låt den

sedan fortsätta skapa balans i Era relationer nära och kära. När allt detta sker blir det balans på Moder Jord. För där den Kärleksfulla balansen råder, finns allas lika värde. Ni ser med Kärlekens ögon på allt och alla. Så formas den Nya Tiden.

Med Kärleksfulla hälsningar Vi sänder Er.

Ni våra systrar och bröder.

LJUSFOLKET

Du gillar kanske också...