The Big Call w/ Bruce Intel Meddelande transkriberat av PinkRoses 16-12-29

 

The Big Call w/ Bruce Intel Notes by PinkRoses 12-29-16

Tack PinkRoses för att du skickade detta till oss. ~ Dinar Chronicles

THE BIG CALL MED BRUCE, TORSDAG DEN 29:e DECEMBER, 2016, INTEL ENDAST

 

 

ÅTERGETT AV PINKROSES

 

Bruce: Tack alla ni för att ni lyssnar på The Big Call. Om välsignelsen kommer under tiden före nästa samtal, kommer vi att spela in ett kort samtal och bifoga en länk för alla att klicka på. Det är våra intentioner. Vi visste verkligen inte att vi skulle ha ett samtal i kväll.

Intel har varit relativt lugn. Vi anar vart åt det lutar.

Bruce: Internationella människor har lyssnat på samtalet. Vi har fått flera frågor utanför den Nordamerikanska Kontinenten. Jag tycker det är intressant. Jag uppskattar det. Välkommen finansmänniskor och vanliga lyssnare. Det är intressant. Vi har en hel del bra underrättelseinformation.

Bruce: Jag vill nämna några saker ni kanske vill veta när det gäller er växlingsprocess. Det har att göra med att anlita/etablera olika förvaltare/fonder. Det handlar om juridiska termer. Bruce är inte någon advokat eller en CPA (Auktoriserad revisor, övers. anm). Det är bra att ha olika förvaltare/fonder för varje tillgång vi har, för att skydda dem. Jag tror att det är ett riktigt bra koncept. Vi har inte haft sådana diskussioner, eftersom de verkligen är kontroversiella. Om ni har ett fint hem och en eller två bilar, kanske en båt, en gård eller semesterboende etc, istället för att bunta ihop dem i en förvaltning/fond i samråd med er advokat, är det bättre att ha en egen förvaltning för varje tillgång. En för ert hem, en för er bil, en för er båt, en för er gård eller semesterboende, etc. Oavsett vilken tillgång det handlar om, ha olika förvaltningar/fonder. Anledningen är, om något händer i en förvaltning/fond, som måste lösas genom en rättegång, då skulle det bara drabba just den förvaltningen/fonden. Säg att ni krockar med bilen och det är ert fel, typ, och ni blir anmäld och de begär skadestånd, då skulle det bara drabba just den förvaltningen/fonden. Meningen är att de inte ska kunna ta ert hus, er båt, etc. Kontrollera med er advokat, om det är en klok strategi. Det rekommenderades av någon jag kände mycket väl. Jag säger bara vad jag kommer att göra.

Bruce: När vi växlar kommer en hel del av oss att använda oss av Wells Fargo, HSBC. De skulle kunna tillhandahålla ett antal förvaltningar/fonder, upp till 5 -7 stycken utan kostnad. En förmån i samband med växlingen. Jag tror det ingår i förvaltningen hos Wells Fargo. Ni kan fråga om detta. Ni behöver ha ett antal förvaltnings-/fondnamn och LLC-namn. Ha dem färdiga och nedskrivna, så att ett eller flera av dem kan användas, i samband med växlingen. Inte för att ni kommer behöva 5 eller 7 namn vid tidpunkten för växlingen. Tiden är beräknad till 1 timma eller 1 timma och 20 minuter. Målet är att ha åtminstone ett namn som fungerar för er grundförvaltning/fond, som ingen annan i området har. Har ni det så behöver ni inte tänka på vad ni ska kalla förvaltningen/fonden, er grundförvaltning/fond. Ha namnen nedskrivna på en lista. Skriv 7 eller 8 namn. De kan vara annorlunda, kanske något som ingen har tänkt på. Ni kan ändra dem som ni tycker, så att de fungerar för er. Om det finns ett lEN-nummer, så behövs ett namn till det. Ni kan lägga er LLC i en förvaltning/fond. Fråga er advokat om det verkar vettigt.

Bruce: Vi talade om kurser förut. De visas på skärmarna nu. Irakierna firade muntert igår, för att Irak nu har fått en internationell handelsvaluta. Den har ett större värde än den hade innan vi invaderade Irak. Dinarens värde motsvarar mer än 5$. Den visas på skärmarna och den är solid. Den har ett bra värde. Om ni växlar till detta värde så behövs inget NDA (sekretessavtal), så vitt jag kan förstå. Så om ni inte vill ha ett NDA, växla till 5$-kursen för de Irakiska Dinarerna. Den Vietnamesiska Dongen visas som ett värde på mer är 2$, på skärmen. Det är det aktuella marknadsvärdet.

Bruce: Er kurs är förhandlingsbar om ni bestämmer er för det. Det är därför vi använder termen förhandlingsbar kurs. Den baseras på era humanitära projekt, längden, infrastrukturen, hur många nya arbetstillfällen dessa projekt skapar under en period av 10 till 50 år, eller kanske ännu längre. Denna information, och hur ni presenterar det, kommer att hjälpa er mycket när ni förhandlar om högre kurser på ZIM, Dong och Dinar. Titta på skärmen, och ha de kurserna som utgångspunkt. Om ni inte besväras av 3-4 sidor med ett sekretessavtal, så kan ni förhandla fram en högre kurs och därmed få ett större kapital.

Bruce: Begreppet med att använda det så kallade Gudskontot, i stället för ett engångsbelopp med 10 till 20 procent. Inledningsvis kan jag ta 20 procent av mitt kapital, låter det växa och tar sedan av det varje kvartal. Jag tycker det är ett intressant koncept. Då kom jag att tänka på ZIM. Den är värd så mycket, och jag vet att jag kan förhandla om en högre kurs. Nu känns det bättre om vi gör växlingen och har ett kapitalkonto, för vår valuta. Vi har Dinarer, Dong eller Rupier förutom ZIM. Varför inte använda ZIM som ert Gudskonto, för om ni har tillräckligt med andra valutor, så kan ni använda dem till era personliga behov. Det kommer att finnas så mycket tillgängligt från kapitalet av ZIM, att ni kan skapa ett mycket stort Gudskonto från det.

De kanske säger, vi älskar din idé om projektet och att lämna det mesta på banken, och bara använda räntan? Jag tror att de har riktlinjer om 85% för humanitära projekt, 15% för era behov som ni kan använda som ni vill. Kanske procentsatsen är 50/20 (80/20 övers. anm.) eller 90/10. Ni kanske kan använda en mycket liten del till er själva och en stor för humanitära projekt. Jag tycker att det är ett storartat koncept, även om det bara är en dollar för ZIM, som visas på skärmen. Värdet kan variera. Den 1:e november var det en dollar. Den har gått upp ganska rejält sedan. Oavsett vad skärmen visar, tas inga nollor bort. Den är bunden och behandlas som bunden. En 10- eller ’100 biljoner-sedel blir samma belopp.

Bruce: Jag föreslår att ni överväger tanken på att Gudskontot står för huvuddelen av era ZIM-växlingar. Nr 1: Ni kan inte spendera allt. Nr 2: Det kommer att bli tillväxt med ränta varje kvartal. Ni kan använda dessa medel för att finansiera humanitära projekt, och regeringen och andra kommer att gilla det. De pengar ni inte spenderar varje kvartal, till gåvor eller projekt, går tillbaka på kontot och används i stället nästa kvartal. Tänk över det.

Bruce: Jag kommer att ställa upp på att finansiera humanitära projekt, anställa folk, och återhämta och återuppbygga Amerika, för att få landet på fötter igen. Det kan innefatta bostäder, om vi tar oss an en stad, för gemenskapen, som är hjärtat i återuppbyggnaden av Amerikas alla 50 stater. Jag söker samarbetspartners för det. Jag är inte ute efter pengarna, utan för att kunna ta oss an en stad, och få hjälp med konceptet, och driva det baserat på vilka behov som finns, i ett visst samhälle eller ort. Pastor Steven och jag känner till ett koncept som kallas ”Hitta behoven, möt behoven, förändra en Nation”. Vi hittade behovet. Vi ser behovet i städerna, stadsdelarna som behöver bostäder. Vi hittade behovet. Möt behovet genom ombyggnad; att bygga om, förbättra eller återställa egendomarna förändrar alltså Nationen. Vi förändrar nationen genom att förbättra standarden i bostäder, sjukhus, klinikernas standard för våra veteraner, infrastrukturer, samhällsfrågor, kåkstäder, kanske ge bidrag till vägar och broar. Detta kostar miljarder eller kanske biljoner dollar. Det är därför jag vill att ni ska be om högre kurser, om ni kommer att vara behjälpliga i att återuppbygga Amerika. Jag vet att det verkar vara en massa pengar, och det kommer det att bli. Tänk i termer av nya vägar, nya broar, ny infrastruktur, nya sjukhus och skolor. Det behövs riktiga pengar för att göra det på rätt sätt. Att ge till skolor så de får tillgång till de senaste undervisningsmetoderna, t e x. Att göra det i hela landet. Kommer ni ihåg vilken stor sak det var, när eleverna fick bärbara datorer eller läsplattor i klassrummen? Det är fortfarande en stor sak, att kunna erbjuda tekniska hjälpmedel. Om man har verkligt bra teknik, kan man lära sig från stora skärmar. Ni kan faktiskt ha undervisning på distans, på campus, på gymnasiet men även på grundskolenivå. Det handlar bara om tekniken. Vi hade det och vet hur det går till. Tänk på innovation. Tänk på områden som inte har tillräckligt snabbt internet. Vi kan vara en del av det, att tillhandahålla infrastrukturen för internet, och göra det snabbare. Jag tror att fiberoptik kommer att bli riktigt stort. Några av er kan hjälpa städer med fiberoptik. Vad sägs om maglev-järnvägar (magnetisk levitation, höghastighetståg, källa wikipedia, övers. anm.) Begränsa er inte, tänk stort. Tänk ”big call”. Tänk stort.

Bruce: I tisdags sa vi att det var lugnt där ute. Det var det och det är det fortfarande. Men vi vet att en hel del pengar flyttas runt nu, särskilt i väst. Jag vet att det finns de som laddar upp för växling, med start måndag. Det är nästa år, den 2:e januari. Jag sa, att jag trodde att det skulle ske på denna sida av Nyårsafton. Jag tror att det fortfarande är deras plan, att låta oss anmäla oss dessförinnan. De kanske inte vill att växlingen ska börja förrän på det nya året. Söndag är det nya året. Bankerna är stängda måndag den 2:e januari. Det må vara sant när det gäller bankerna. Inlösencentralerna behöver inte följa samma schema.

Bruce: Jag vet att de tänker använda inlösencentralerna under åtminstone halva lördagen, kanske till kl 14:00. Det kanske är en bra möjlighet för oss. Möjligheten finns också att kunna gå dit i natt eller kanske sent i kväll, på Nyårsafton. De vill få in ZIM direkt, och så mycket som möjligt, före utgången av året. Det kanske fortfarande är deras mål. Vi får se. De kyrkliga grupperna underrättades tidigt på morgonen, om att starttiden skulle bli innan måndag eftermiddag. Vi finns på samma plats som de kyrkliga grupperna. Kanske, eller kanske inte, är vi inom samma tidsram. Allt jag hört, pekar på att en hel del aktivitet händer från nu, och till lördag eftermiddag. Jag har inte hört något om söndag, men en hel del angående nu och till lördag eftermiddag, och på måndag.

Bruce: Ingen vill att 2016 ska passera snabbare än jag. Jag ser fram emot 2017, eftersom det är ett jubileumsår. Vi är väldigt mycket en del av historien och profetiorna. Tiden för växlingen utökas från 1 timme till 1 timme och 15 minuter. När ni träffat er förmögenhetsförvaltare eller Abbott Downing eller vem det blir för er del, så kommer ni att ha ett uppföljningsmöte.

Ni kommer att komma ut från er växling med lite USN, regnbågspengar, och ett betal- eller kreditkort, som gäller temporärt vid tiden för mötet. Ni kan komma ut därifrån med ett konto på 50 miljoner dollar insatt på det. Er procentandel, kan vara guld eller ett ”black card”. Jag kommer att avstå från ett ”black card”, för om man bor i landet så har alla ett, ingen stor sak. Men om inte, kan det bli iögonfallande, och då kan det vara bra att ha ett. Jag kommer att behålla Platinakortet. Ni avgör själva.

Bruce: Ni kommer att kunna göra en banköverföring också. Ha er bankinformation nedskriven, så att ni har kontonummer och andra nummer som är kopplade till er, om ni planerar att föra över pengar från första växlingen till er egen bank. Ni kanske vill ha någon check också, men inte en hel bunt. Jag skulle inte ta mer än en. Den banköverföringen kommer att göra en hel del för er. Ni kan föra över pengar och få lite kontanter, betala av skulder, prata om det med er egen bank. Ta hand om ert gamla liv med mindre konton. Ta hand om ert nya livs familjeangelägenheter och förmögenhetsförvaltningens människor, på Wells och HSBC, och så vidare. Ni kanske vill sprida en del av era tillgångar, och vid ert uppföljningsmöte flytta vissa medel. Säg att ni vill sprida en del av pengarna, så att inte alla äggen ligger i samma korg. Fundera på hur mycket ni vill föra över, och till vilka banker. Berätta för era bankkontakter. Ni behöver träffa bankernas folk, för att upprätta konton för pengarna att sättas in på. Det är ett bra sätt att sprida medlen, oavsett om ni gör det nationellt eller internationellt. Det är bara att stiga in och få växlingen gjord, få lite pengar, komma ut med kreditkort, kvitto på överförda pengar, gå in och gå ut. Respektera tiden, och le framför allt. Se dem i ögonen, var trevlig och rolig. Det handlar inte om att förställa sig. Det är ett sätt för er att förklara från hjärtat, vad ni vill göra för mänskligheten i USA, för egen del, eller både och. Att försöka återuppbygga Amerika. Att återuppbygga Kanada, att återuppbygga, välj ert eget land. Vi kan göra något för Honduras, Mexiko etc. Alla platser vi kan kan tänka oss att hjälpa. Det behövs vattenbrunnar, vattenrening. Vi behöver komma på ett sätt för er att kunna skriva på vår nya hemsida, så att vi kan jämföra anteckningar, och inte behöva uppfinna hjulet varje gång. Ni ställer upp för er stad, och ni kan göra det så anonymt som möjligt, för att respektera säkerheten för alla. Jag tror det är en coolt koncept. Vi klarar det. Skicka nu inte in ett ton av e-post, för vi är inte riktigt redo för det.

Bruce: Vi väntar på anmälningsnumren. Om vi är hedrade av att få dessa nummer, lägger vi ut det inspelade samtalet för er, och på olika platser på nätet. Vi kommer att få det. Om cirka tre veckor kommer vi att ha ett annat samtal. Vi kommer att ha ett nytt format, som podcast. Det blir online, så ni behöver inte ringa, om ni inte vill. Samtalet kommer.

Bruce: Vi är där vi måste vara just nu. Trodde inte att vi skulle få det till Jul, men, före årets slut, ja det tror vi, det är vad vi fått veta. Vi får se om det händer eller inte. Jag tror att det kommer. Det tar bara lite längre tid, men så fort meddelandet kommer, så är vi igång.

Fortsätt tro, om ingen slutar, vinner alla. Någon sa att det är dags att lämna in avskedsansökan. Nej gör inte det. Stanna kvar i plan A, tills dess ni fått tid för växlingen, för ni kommer förmodligen inte att göra några stora förändringar i livet, innan dess. Då säger ni, okej, vart ska vi gå och fira. Vi gör det och vi gör det. Sluta inte jobba än. Jag skulle råda er att hålla fast vid plan A, tills plan B uppenbaras för oss. Ni förstår vad vi pratar om. Ja, ni är smarta.

Bruce: Vi kommer att välkomna det nya året, förhoppningsvis med ett 800-nummer, för då kommer vi att växla så fort vi har möjlighet, efter att vi anmält oss. Jag känner att vi är beredda.

Jag är mycket glad för det. Jag ser fram emot det nya året, och nästa år kommer att bli ett stort Jubileumsår. Låt oss se vad som händer från nu och till lördag eftermiddag.

Bruce: Jag vill tacka Bob för att vara så engagerad, Kent bakom kulisserna, pastor Steven för sina läror, Sue för hennes röst och professionalism. Alla är viktiga och vi är tacksamma för det. Tack alla som lyssnat, många under 5 år. Vi ser fram emot stora saker för The Big Call nästa år. Tona in till till vår hemsida: thebigcall.net för samtal, och annan information. Vi ser fram emot en kort samtal med firande, mellan nu och tisdag natt. God natt allihopa.

 

TACK BIG CALL OCH BRUCE, KRAMAR

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker www.st-germain.se

Du gillar kanske också...