“Ljushastighet” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 9 juli 2017

 

“Ljushastighet” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 9 juli 2017

 

Enl. HSBC är alla strukturella förändringar från det gamla till det nya systemet kompletta och surrar med ljusets hastighet.

Vi lever nu i det nya finanspolitiska paradigmet, vilket faktiskt betyder att vi redan upplever livet i femte dimensionen.

Har du packat på lämpligt sätt?

Om så, har du ingenting annat än din själ i händerna. Allt annat har du antingen gett bort eller förlorat i den transformerande elden av eraförändring.

Det är poängen. Mer är mindre i denna tid. Medan vi alla uppfostrades till att mer är mer. Det är bara inte fallet längre.

Negativa kommentarer och förolämpningar bör betraktas som 3D-bagage och väger ner de som lämnar dem och därmed kommer de att bli kvar bakom oss när vi, Kristi lojala tjänare, går vidare för att välsigna, blomstra och läka världens själ.
Gud eller inte Gud är hur allting och alla ska utvärderas härifrån. Att urskilja den högsta vibrationen av tjänst som alltid varande närmare Guds vilja och därigenom vinna dagen.
Inga undantag.

Kreditsystemen var nere i morse för att komplettera de slutliga SWIFT till CIPS slutkodsändringarna, men vi förväntar oss att IT-övergången kommer att slutföras och komma upp igen före kl.18:00 EDT ikväll (24.00 svensk tid) – tillsammans med IMFs nya kurser på deras hemsida före midnatt EDT.

Hur häftigt är det, Boston Strong! (symboliskt uttryck efter bombningarna i Boston 15 april 2013. Övers.anm.)

Nya Zeeland öppnar de globala marknaderna klockan 10:00 NZST som normalt, men Dubai kommer att öppna den globala bankdagen i Mellanöstern samtidigt. Det är nytt.

Alla andra länder kommer att anpassa sig till deras schema som faktiskt också är 6:00 CST Peking, vilket är varför hela GCR-operationen kallades ”Eternal Sunshine.”(evigt solsken)

Det betyder att den 10 juli 2017 – gick den officiella fronten av husreleasen för RV internationellt.

Eftersom alla slutliga implementeringsprotokoll sattes på plats den 9 juli 2017 – och den officiella baksidan av husreleasen för RV gick internationellt.

Den iranska Rialen har också revalverat. Den är något högre än IQD på skärmen.

Iran bad specifikt att få vänta till den sista sekunden så att västvärlden, Saudiarabien och Is skulle tjäna mindre på deras övergång till mindre valörer.

Sann historia.

Gud höll Sitt löfte för länge sedan till alla som skulle vara lojala mot Hans ord, att en gång skulle vi, de ödmjuka, ärva jorden, om vi kunde vara rättfärdiga till det bittra och blodiga slutet.

Tja, idag är det den dagen. Och här är vi.

Ren ondska har besegrats (IS, Kabalen, Mörka adeln, Dracos, Annunaki) och Kristi valv öppnas nu för alla troende som modigt gick igenom helvetets eld och skrattade åt flammorna även när deras kött pyrde.

För som Kristus själv en gång sade: ”Ingen stor social eller ekonomisk förändring bör göras plötsligt. Tiden är avgörande för alla former av mänsklig rättsanpassning – fysiska, sociala eller ekonomiska …” vi väntade på Gud.

Det är bara så enkelt när du kokar ner det. Och därför får vi nu Messias välsignelse och rikedom för att läka världens själ och sprida Hans nåd.

Vi överlämnade oss till Hans process och tillät de kaotiska mänskliga intrigerna att försvinna, som om de endast var illusioner.

Vi blev utvalda eftersom vi valde Gud framför alla andra former av energi.

Och vi förblev lojala för att betjäna Hans Gudomliga förbund som Han ensam skrev i Ödets Gyllene Bok.

Så när folk frågar varför och hur är du så rik, är det korrekta svaret: ”För att jag överlämnade hela mitt liv till Gud och detta är vad Han gav tillbaka för min själs lojalitet”.

Sobeit.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.saint-germain.se

Du gillar kanske också...