“Lego” – GCR/RV Intel SITREP – Måndag 22 maj, 2017

“Lego” – GCR/RV Intel SITREP – Måndag 22 maj, 2017

 

Rapporter från igår kväll till i morse säger att den globala blockkedjan byggs för en frisläppning med öppningsklocka, enkelt förklarat som ”Lego- staplande”.

Den sista öppningsklockan ringer i USA klockan 09:00 EDT. När som helst därefter kommer vi att få komma in i systemet med vår valuta.

Länder släpper på segmenterat sätt i naturlig ordning sina marknads-och banköppningar, beroende på tidszon.

Detta är gjort så det inte finns någon högfrekvent handelsförmån utan precis som på en vanlig dag.

Det betyder att handlare bara kan handla vad de har rätt att handla baserat på driftstimmar varhelst en marknad har sin hemvist.

Legostrategin inkluderar inte nödvändigtvis terminer, så RV började söndag kl.02:00 när det gäller att köpa de avancerade marknadsrekvisitorna, men ingen vet säkert hur de ska svänga marknaden efter RV så det är ett skitskott på något sätt.

Så, allt eftersom marknader öppnas över hela världen … är värdepapper, råvaror och valutor sedan köpbara och omsättbara. Återigen är de amerikanska marknaderna sist, Dubai var först per normal handelsvecka.

Samma takt som alltid, men valutavärdena är uppenbarligen olika på bankskärmar. Och säkert är de tillgångar och filosofier som stöder de nya värdena olika – men vem skulle veta det?

Mindre är mer. Snygg huvudplan.

De 800-nummer som vi alla har sökt kommer att ses på samma digitala webbformat med kanske några ytterligare nummer som läggs till för att hantera den initiala volymen och tas bort inom de första 72 timmarna.

De kommer att varna Dinarland när det är dags. Om du är uppmärksam eller känner någon som är, kommer du inte att sakna den. Om du inte är det så märker du inte RV:n.

Vissa kommer att få en förvarning lite tidigt och får veta var de ska leta. Men det handlar bara om det. Inga speciella privilegier.

Patrick skickar ut ett TETELESTAI alert email så fort vi har bekräftat global systemaktivering för T4 (nivå 4). Inget drama, inget helt nytt, annorlunda eller speciellt. Bara några nya nummer som läggs till på deltagande bankwebbplatser. Mycket subtilt. Väldigt enkelt. Mer än dynamiskt.

Ho hum – en annan dag, en annan RV.

Alla RV-klockor och visselpipor kommer att hanteras på baksidan av banken, och du kommer att dirigeras till specifika växlingsscenter/platser baserat på din plats, valutahållning och profil (kritmärke).

De kommer att sprida ut mötestiderna, så att vissa inte kommer att få omedelbara eller ens möten samma dag baserade på de valutor de har.

ZIM-innehavare får prioritet när det gäller mötesavtal på grund av växlingsvolymer för bankerna och säkerhet för kunderna.

Annat än det … det finns inte mycket att rapportera. Det är här. Och det kommer att försvinna om några få dagar. Så må det bli.

Du får se nya kurser när du är inne och bara om du frågar, förresten-allmänheten kommer bara att veta när de har blivit meddelade.

Målet för inlösenpersonalen är att lösa utbytet utifrån dina personliga behov och styra kunder bort från att bli besatta av överkurser, närhelst det är möjligt.

När det gäller nödvändigheten och/ eller längden på ett strukturerat program är det helt upp till dig.

Grundläggande sekretessavtal kommer att följa varje strukturerat program eftersom det är ett privat kontrakt – inte annorlunda än i någon annan bransch där de inte vill avslöja affärshemligheter.

Bankerna kommer säkert att erbjuda alla det strukturerade programalternativet och ärligt talat, det allra flesta bör acceptera, eftersom hanteringen av denna omfattning av rikedom är ett 24/7 / 365 / multikontinentalt jobb … som få om någon i världen är intellektuellt kvalificerade att hantera.

Det inkluderar gamle Yosef.

Så låt yrkesverksamma göra sitt jobb så att du kan göra din som en humanitär person.

Lycka till, Dinarland. Det var en ära att tjäna mänsklighetens högsta goda i Kristi namn med var och en av er.

Till Gud all ära.

Aloha Ke Akua

 

 

 

Du gillar kanske också...