Benjamin Fulford Report, 6 juli 2017

 

”Utrensningen av den Khazariska ohyran fortsätter” – Fulford Report – 7.4.17

Utrensningen av den Khazariska ohyran fortsätter i USA, Japan och på andra håll.

 

Upplagt av benjamin 4 juli 2017

En omfattande utrensning av den Khazariska-maffian fortsätter runt om i världen. Den största utrensningen sker i Vatikanstaten, där Vatikanstatens finansminister och Nummer 3 i hierarkin, australiensiska kardinalen George Pell avsattes efter att ha blivit anklagad för pedofili. Med resultat ”att nu är pedofilerna panikslagna”, säger Pentagons tjänstemän. Francis avsatte också en annan toppchef, kardinal Gerhard Mueller, från sin post som Doktrin chef och ersatt honom med en mer moderat person.

Avsättningen av Pell, som finansminister, är stor säkerhet relaterad till vad som pågår på Bougaineville och Papua Nya Guinea, områden som står under australiensisk kontroll och därför ingår i Pells fögderi, säger White Dragon Society-källor. Avslöjandet att endast omkring 3% av pengarna från mineralerna som utvinns i PNG kommer lokalbefolkningen tillgodo är helt i motsats till Pope Francis löfte, att omvandla den Katolska Kyrkan till en ”fattig kyrka för de fattiga.” WDS planerar att ansluta Bougaineville guldet till krypto-valutor, med amerikanska och ryska militärers stöd vilket helt kortsluter Vatikanstatens och Khazariska Maffians kontroll av det finansiella systemet. Detta måste ha skyndat på Vatikanens agerande för att bli av med Kardinal Pell.

Avlägsnandet av den tyska Mueller, som av många betraktades som motståndare till Påven Francis vad gäller att göra kyrkan mer lättsam, är också ett betydande nederlag för den Khazariska-Maffian och deras medarbetare, säger P2 Frimurar-källor. Avsättningen kommer antagligen att påverka vad som händer med Malteserriddarna den viktigaste militära andliga ordningen i väst, där en tysk / brittisk splittring har lett till ett dödläge. Detta kommer i sin tur att påverka det amerikanska militär-industriella komplexets verksamhet.

Med andra ord har den fanatiska fraktionen som fortfarande vill starta WW 3 (tredje världskriget) förlorat sina mest seniora förespråkare, säger WDS-källor.

Förra veckan innebar också en annan stor förändring genom ankomsten av hangarfartyget USS Bush till Israel. Mossads webbplats DEBKA gav uttryck för stor förvirring eftersom ankomsten av hangarfartyget uppenbarligen inte var någon attack varken på Iran eller Syrien.

http://www.debka.com/article/26124/Who-Is-the-Bush-carrier-meant-to-deter-Not-Iran

Faktum är att Pentagon-källor säger att hangarfartygets ankomst till Israel är ett ”tyst budskap att USA och Ryssland gemensamt kan införa en luft och sjö blockad om det godkänns av FN: s säkerhetsråd för att tvinga fram ett fredsavtal och att Israel drar sig tillbaka från de ockuperade Golan höjderna och återbördar dessa till Syrien”.

Iranska, ryska och hizbollah-trupper befinner sig redan vid den israeliska gränsen och nu verkar det som om amerikanska militären, i stället för att skydda Israel, kommer att arbeta med dess fiender för att äntligen sätta denna sällsynta skurkstat på plats.

Saudiarabiens regerande Saud-familj, som kommit ut ur garderoben som Khazarian-satanister och inte muslimer, kommer också att bli tvungna att upphöra och avstå från att skapa problem, nu när de är isolerade från resten av den muslimska världen. På grund av detta smälter nu Saudiarabien / Israels / Daesh legosoldaters proxy armé bort.

Kineserna ökar trycket genom att insistera på att saudierna ska sluta sälja sin olja till dem i Khazarisk kontrollerade, så kallade amerikanska dollar. Saudierna har snart inget annat val än att överge petrodollar, om detta är CIA och Pentagon källor helt överens.

Ytterligare en tredje stor förändring inträffade förra veckan i Japan, där det sedan länge styrande liberala demokratiska partiet led ett historiskt nederlag i prefektursvalet i Tokyo.

Här segrade guvernör Yuriko Koike och den av Buddhistiska organisationen Sokka Gakkai stödda Komeito Party enormt överraskande och fick 79 platser av de 127 i församlingen medan LDP föll till 23 platser från tidigare 57.

Som resultat av detta nederlag i Tokyo kommer sannolikt ett nationellt val snart att hållas, säger japanska högerkällor. För premiärminister Shinzo Abe, den kazariska slavregeringen och LDP betyder förlusten att de kommer få ett liknande utfall i detta val. Vilket betyder att Japans efterkrigs slavregim, som huvudsakligen består av koreaner, som låtsas vara japaner, nu slutligen stoppas.

En liknande utveckling kan skönjas på den koreanska halvön med ett sydkoreanskt erbjudande om en fredsöverenskommelse med Nordkorea, vilket gör det troligt att den artificiella uppdelningen av halvön snart också kommer att försvinna.

http://timesofindia.indiatimes.com/world/rest-of-world/south-korea-to-offer-peace-treaty-to-north/articleshow/59367352.cms

I USA tvingas New York Times, CNN och andra Khazaria-kontrollerade propagandaorganisationer att göra korrigeringar och avskeda personal, efterhand som deras direkta lögner och propaganda exponeras. CIA-källor uppger att avlägsnandet av den Khazariska ohyran i den amerikanska maktstrukturen nästan är fullständigt genomförd och det är därför som vi nu ser förändringar i Asien.

Den amerikanska militären förbereder sig för att skapa en rymdstyrka sedan president Donald Trump har undertecknat en verkställande order för att återuppliva det nationella rymdrådet. Detta är ett möjligt tecken på att det amerikanska militär-industrikomplexet äntligen gör sig redo för avslöjandet av liv i kosmos, vilket hemliga rymdprogramförespråkare har krävt länge.

Dessa stora förändringar kommer före det förväntade viktiga G20 toppmötet den 7 och 8:e juli i Hamburg, Tyskland. I uvertyren till mötet ser vi en seriös sammanstötning mellan Kina och USA, vilken leder till ökad spänning dem emellan. Allra viktigast är att Pentagon-källan påstår att de sköt ner en kinesisk satellit förra veckan.

https://www.nasaspaceflight.com/2017/07/long-march-5-lofts-shijian-18/

Källor från Pentagon noterar förändringarna, som visar att smekmånaden mellan kinesiska presidenten Xi Jinping och Donald Trump är slut, var ett amerikanskt beslut om att sälja vapen till Taiwan, USA-sanktioner mot en kinesisk bank, tullar på stål och andra produkter och att USA skickade en jagare till Paracelöarna i Sydkinesiska sjön.

Kineserna åser inte detta passivt utan har skickat krigsfartyg och stridsflygplan för att möta den amerikanska jagaren. Det finns ingen tveksamhet om att Kina vidtog en symbolisk militär insats mot Indien förra veckan, samtidigt som Indiens premiärminister Narendra Modi träffade Trump. Tidigare har kineserna sagt till sina amerikanska motsvarande kollegor att om det behövs har de den tekniska förmågan att besegra Indien på mindre än två månader.

Det ser ut som att Ryssland kommer att spela rollen som medlare mellan Kina och USA vid det kommande G20-mötet. Där det planeras att Trump för första gången ska träffa sin motsvarighet Vladimir Putin. Pentagon källor säger att hans mandat är att avsluta Rysslands / USA meningsskiljaktigheter, som skapats av Khazariska Maffian i USA.

Ryska Vita Drak Sällskapets-källor säger att tidigare amerikanska åtgärder har skapat djup misstro mot amerikanerna hos ryssarna. Som Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov och andra ryska tjänstemän upprepade gånger har sagt, favoriserar ryssarna ett harmoniskt världssystem, som inte domineras av en enda makt.

För det ändamålet, vilket hamnade under denna författares radar, gav en rad världsreligiösa ledare den 14 juni ut en gemensam vädjan till världens folk att förenas och bli vänner över alla religiösa gränser.

http://iqra.ca/2017/worlds-religious-leaders-unite-to-issue-an-urgent-message-to-humanity/

http://benjaminfulford.net/

 

Du gillar kanske också...