“Globalt” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 10 juli 2017

”Globalt” – GCR/RV Intel SITREP – måndag – 10 juli 2017

 

 

När vi väntar uppe ytterligare en natt och sitter ovanpå vår RV pinne/stolpe får det en att tänka … om jag i början hade vetat hur länge den här resan verkligen skulle ta – skulle jag fortfarande ha varit här då?

Nej, var mitt svar.

Ändå här ÄR JAG. Dragen till det som ett ännu rykande tågvrak som just hoppat av spåren.

HSBC säger att de fortfarande går vidare i sin roll och i ett minut till minut läge.

Ljuvt. Men vad då?

Även om HSBC är en ganska massiv global bank och ganska viktig för denna process.
Så jag lyssnar fortfarande, men jag rullar ihop mig nu.

Bankerna vet inte.
Militären vet inte.
Regeringsledare vet inte ens vilken tid, det är säkert.
Men de vet alla att det kommer i ett ögonblick och är redo.

Så det måste vi med vara.

Och för de av oss som fastnar i Zimlandia där alla drömmar blir sanna oavsett hur stora … om vi kan vänta ut det, bara en liten bit längre … allt vi kan göra är vara redo men ändå vara flexibla.

Usch. Brutalt. Vänd mig på spettet över Kristi eld och svavel. Måste jag läsa Gamla testamentet för någon för att få det här gjort? Förtunnad energi, ärligt. Sobeit.

Men hej, vår militär släppte sin hemliga DEFCON nivå ner till 3 igen idag.

Det som jag trodde i början var ett dåligt tecken att säkerheten drogs ner, men senare övertygades om motsatsen, eftersom alla större hot har tagits bort, eftersom nu alla 209 nationer är helt ombord.

Ljuvt. Men igen, vad då? Ge mig siffrorna, Du!

De övertygade mig om att det var bra genom att skicka mig flera berättelser om att BiBi Netanyahu nu hade möjlighet att lämna de israeliska gränserna.

Det betyder att djävulen själv har överlämnat sig till ljuset och troligen tagits bort från sin fotboja.

Det är bara fantastiskt för mig att se detta om du känner djupet på den människans synd och hat mot gentil mänsklighet (färgade människor eller inhemska Hu-mans).

Fantastiskt att se att lejonet i Jerusalem faktiskt ligger ned med oss, den globala lammbesättningen … och under min livstid.

Jag har inte ord att uttrycka vad detta innebär när det gäller att vända drivkraften från rädsla till kärlek, knapphet till överflöd, inte Gud till Gud.

Verkligen episka saker. All ära och pris till Yeshua. Tack.

Mosul, Irak har fortfarande inte deklarerats som befriat och det är nästan midnatt på östkusten.

President Abadi sa att segern var nära men inte här .. åtminstone inte bara än. Så betyder detta något?

Tyvärr, ja, jag tror verkligen att det gör det.

Kanske kräver de Äldsta fortfarande fullständig och komplett militär befrielse i Irak, så att Mellanösternfred kan sätta sig innan de släpper ut IQD internationellt.

Det ringer sant, men kära nån … någon, släpp en bunkerbomb, tillverkad i Texas, ovanpå Hamad (-s?) och hans inträngda gäng av mordrapister och låt oss gå vidare.

Det här är bara dumt. Eller är det tidsbestämt till perfektion? Hmmmmm …

En skarp källa i natt sade att NPTB använde Mosuls omedelbara befrielse som en uppumpad bluff för att hindra arabiska valutahandlare från att tjuvstarta på sina söndagspositioner när marknaderna öppnade i Dubai.

Detta kan jag åtminstone strategiskt tro på, men kan inte bekräfta det. Vem vet vad som är rätt?

De gjorde detsamma med 2-3 juli här i USA tidigare i veckan. Fångade en massa latenta kabalhandlare som Tjuvstartade RVn. Så kanske….

Snabb uppdatering:

ZIM Bond Notes = HSBC/Militära @ Inlösensställen och är en obegränsad inväxling.

RV Valutor = Alla deltagande banker över hela världen på Off Site Platser/On Site Inlösningsställen och kommer att inkludera suveräna kursinlösensalternativ.

Samma 800-nummer får dig till båda inlösensalternativen – de kommer bara att omdirigera dig internt via callcenter. Inget sekundärt 800-nummer behövs.

Alla ZIM obligationer och revalverande valutor betalas av de Kinesiska Äldste som har hand om huvuddelen av den globala guldleveransen via AIIB (deras större goda suveräna bankentitet i Peking).

Du kan fråga och ta emot vilka summor som ditt hjärta önskar. Men som en varm bufféplatta, om dina ögon blir större än din mage kommer det att bli mycket obehag senare.

Så var klok i din förfrågan. Du har bara en chans på detta och du kommer att leva med resultatet över flera generationer av din familj.

Bäst att mäta två gånger och skära en gång, RV snickare.

Det är också värt att notera att veckans långsammaste internetsöknings- och biltrafikperiod kommer på söndagskväll/måndagmorgon från 2-4 på morgonen.

Så var kanske medveten om detta innan du lägger huvudet på kudden ikväll.

För kanske att det händer under småtimmarna denna morgon innan alla är på väg tillbaka till jobbet måndag morgon.

Kom ihåg att det är ett osynligt globalt spel av troner som vi spelar, och klockan stannar inte för någon nation eller person, oavsett hur kraftfulla/ kända de är eller en gång var.

Glad att jag väntade … men ännu mer tacksam för att det äntligen slutar i sanning. Oändligt överflöd var en svår, smärtsam lektion att lära.

Kanske är det så av en välvillig anledning.

Herre, jag ber att det är så.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...