Lord Ashtar och Änglarnas Höga Rike via Lynne Rondell, 26 november 2020

 

Lord Ashtar och Änglarnas Höga Rike via Lynne Rondell, 26 november 2020

 

 

Er Uppstigningsresa är av Gudomlig Timing| Lord Ashtar och Änglarnas Höga Rike via Lynne Rondell

 

Kanal: Lynne Rondell 20/11/2020

Hej, det är Lynne som kommer tillbaka, denna vackra tisdag. Jag vill tacka er alla som lagt in era frågor i kommentarerna. Jag kommer att gå igenom frågorna och jag kommer att göra F&S antingen fredag eller lördag och lägga upp det på YouTube samt också tacka er alla för bokningssessioner via webbplatsen. Jag är väldigt glad över att få göra helande arbete med er alla.

Så denna kanalisering kommer att vara från Lord Ashtar tillsammans med änglarnas höga rike.

Då kör vi.

————————–

Hej älskade, det är jag,Lord Ashtar som kommer genom denna kanaliserare tillsammans med änglarnas höga rike med ett nytt meddelande till er alla. Idag skulle jag vilja prata om energier som kommer in i solsystemet och hur det kommer att hjälpa er alla på er resa framåt, och jag skulle också vilja prata om vad det verkligen betyder att vara uppstigande.

Jag skulle vilja prata om exakt vad uppstigning innebär och varför er planet och ni alla stiger upp och jag vill också försäkra er alla om att det finns många energier som kommer in, galaktiska energier. Det kommer också att komma in mycket solenergi och många olika vibrationsenergier som kommer att hjälpa ert DNA och er DNA-kodning. De kommer att hjälpa er att verkligen uppgradera ert chakrasystem och de kommer att hjälpa er att anpassa er mer till sanningen om vilka ni är.

Dessa energier är alla utformade för att göra olika saker. Jag vet att ni alla är på olika punkter nu med er uppstigning och jag vet att några av er inte har vaknat alls än. Denna kanaliserare skickade mycket energi ner på planeten idag, hon använde 120 miljarder änglar. Det är de flesta änglar som hon använt sig av tidigare med detta vita ljus.

En av detaljerna i detta vita ljus som gick ut på planeten var att väcka de som sover och att hjälpa er alla på er uppstigningsresa såväl som att denna energi går genom växtrikena, elementarrikena, den går genom kristallriket den går till feernas rike, den går till alla olika världar som finns inom Moder Jord likväl. Den går faktiskt också till den inre jorden.

Detta var en enorm explosion av högt vibrerande vitt ljus men syftet med detta är att försöka väcka de som sover och få in dem på sin uppstigningsväg. Så det görs mycket arbete från många människor och vi vill bara prata om er uppstigning.

Jag vill prata om varför ni stiger upp och varför ni stiger upp nu. Jag vill också prata om vad uppstigning betyder och jag vill också prata om hur det kommer att hjälpa planeten Moder Jord.

Denna kanaliserare har gjort en video om uppstigningen, 3D till 5D men jag vill prata om varför ni verkligen stiger upp, varför den här tiden nu, varför inte de närmaste 20 åren i framtiden?

Det finns en gudomlig timing i allt som är organiserat på er planet. Det finns gudomlighet i allt som görs på er planet, eftersom det finns gudomlighet och gudomlig timing för er alla med vad som kommer in i era liv också. Du vet när du vill ha något väldigt starkt och du ber och du ber om det och du slutar inte tänka på det, det kommer inte bara för att du vill ha det, det kommer för att det är gudomlig timing för det att komma.

Det här är ungefär som din uppstigning, denna är i linje med den gudomliga tidpunkten för dig att stiga upp. Det finns också bibliska skäl till detta men det finns en definitiv, vi vill säga anledning till att det är nödvändigt för er alla att stiga upp, som kommer att stiga upp nu. Det finns många fönster och portaler och portar som öppnas nu, det händer mycket med de galaktiska energierna som kommer in som cirkulerar från olika galaxer runt omkring.

Det finns mycket hjälp just nu från solen eftersom hon kommer att skicka igenom några enorma explosioner i er närmaste framtid. Det finns också himmelska händelser som startar nästa månad och som kommer att rulla framåt under de kommande åren.

Detta är gudomlig timing, det är så Moder Jord vill ha det, men detta är gudomlig timing för er uppstigning och för er alla att resa tillbaka till den femte dimensionen och tillbaka in i era hjärtan.

Så det finns många anledningar till varför detta har inträffat, men den främsta anledningen är att det är dags att skifta denna planet till ljuset. Den har varit under ett mycket mörkt styre under mycket lång tid, det betyder bara att ljuskvoten inte har varit tillräckligt hög mot den mörka kvoten för att faktiskt vända det mörka som finns på planeten.

Nu när alla händelser som inträffar, med Moder Jords brådska, med alla er som har gått ner för att faktiskt hjälpa till med denna uppstigning som ni alla kände till, har ni alla känt innan ni hoppade ner i det här livet att ni skulle gå igenom en uppstigning, att ni skulle ta med den här planeten och era fysiska kroppar, er fysiska farkost, ni skulle ta den med på en livsresa, vi vill säga att du skulle resa med din fysiska kropp, med din själ och med din energikropp upp två dimensioner till den femte dimensionen.

Det finns många anledningar till att det som jag har lagt fram nu, det är gudomlig timing. Det finns inget behov av att behålla allt mörker på planeten. Du ser vad som rullar igenom dig. Det här är verkligen vad du har levat i ganska länge.

Det finns också ett behov av att ta bort de negativa ET:s eftersom de faktiskt har varit i en slags regeringstid också på denna planet. De har kämpat under tusentals år för regeringstid på Moder Jord, var och en har regerat vid olika tidpunkter.

Moder Jord är verkligen den som alltid har varit ansvarig för sin planet men detta behövs för att ta bort dem eftersom de inte längre har något välde här, de har inte längre någon anledning att vara här. De kan inte fortsätta sin regeringstid, att regera över mänskligheten som de har gjort och de negativa människorna, de reptiliska människorna, de kommer inte att fortsätta sin resa framåt med att kontrollera planeten.

Alla ni kommer att se när saker rullar framåt vad som verkligen har hänt, på er planet kommer saker att exponeras för er i en gudomlig tidpunkt när ni är redo, när ni faktiskt kan förstå vad som har hänt och när ni kan typ av ta in kunskapen om allt som verkligen har varit en del av er planet.

För de som sover kommer inte att förstå att det finns negativa ET:s och de som sover kommer inte att förstå att de är häxor och trollkarlar som också har gjort mycket dåliga saker som reptilmänniskor. De kommer inte att förstå det!

Det kommer att bli en gudomlig timing för all den informationen att komma ut också. Ni reser för att gå tillbaka till att vara en planet av kärlek, ni reser till den femte dimensionen för att gå in i en gyllene era som vi vill säga och förankra er i en gyllene energi och ljus på denna planet. Ni stiger upp till att vara en enhetlig ljuskropp eftersom vi alla är i de högre kollektiven av ljus på alla de olika planeterna.

Vi fungerar som en enorm kropp av ljus. Vi bryr oss om allt, inte bara de själviska behoven och önskningarna hos en. Det kommer att finnas frihet i er resa till den femte dimensionen också. Ni kommer att blandas med de andra dimensionerna när ni alla kommer upp till den femte dimensionen. Ni kommer inte bara vara där alla omedelbart. Som vi har sagt kommer det att bli många vågor och det kan ta mycket lång tid.

Det kommer inte att vara helt perfekt förrän vi tar upp er alla som går till den femte dimensionen och de från den tredje dimensionen som inte stannar kvar.

Det här ser ut som att det tar åratal, men ju fler av er som vi kan få gå vidare med till den femte dimensionen eftersom alla som går, det är flesta av dem som är vakna, de flesta av er är vakna och de som vissa av er är som faktiskt sover men fortfarande håller sig kvar i den fjärde dimensionen. Ni kommer att stöta upp i vågor till den femte dimensionen och hålla det ljuset för resten av kollektiven.

Det är mycket arbete med detta eftersom ni är en mycket speciell planet, det finns många höga råd och hela änglarnas rike. De står verkligen redo för er alla. Ni har fler änglar som har kommit in för att hjälpa er också, eller så kanske ni har haft, vi ska säga en eller två skyddsänglar. Nu har ni fyra till sex till åtta, nio och tio, för att verkligen hjälpa er alla att vakna upp, för skydd och för er resa uppåt.

Det viktigaste vi behöver meddela er är att ni går bort från rädslan. Rädslan finns över hela er planet just nu men ni går bort från rädslan, ni går till friden.

Ni måste veta att ni måste gå igenom detta, ni måste tala ut när det behövs men vet att ni alla går nu när era chakran är öppna och ni är inrättade, ni vänder er inåt, ni reser tillbaka till era hjärtan, ni reser till de högre vibrationerna för alla kollektiv. Ni reser för att förena alla i rättvisa och respekt och fred för alla.

När bara ni verkligen vaknar upp till det faktum att ni alla är anslutna på en annan nivå gudomligt eftersom ni alla är anslutna till den gudomliga energin i allt som är med sådan gudomlighet, Gud, Gudskraft, Källan, universellt ljus och energi, vad ni än kan kalla det, alla är också kopplade till det.

Det är er resa att uppleva det också. På den femte dimensionen kommer ni att känna mycket mer av gudkraftsenergin, era gåvor kommer att öka, ni måste fortfarande öva på dem och de kommer att öppna långsamt, det kommer inte att vara magiskt men ni kommer att vända tillbaka till mer av ett allvetande och sanningen om vem alla är och er resa på denna planet och plan.

Det finns miljoner och åter miljoner av er som har hoppat ner för denna uppstigning för att vara till hjälp. Ni kommer alla online nu eller inser att det finns en annan anledning och ett syfte för att ni är här. Så denna kanaliserare kommer att förmedla många olika meddelanden från oss alla om vad som händer, om de galaktiska energier som kommer in, om hur saker och ting rör sig framåt.

Ni går igenom många uppgraderingar för ert DNA just nu. Ni går igenom fler aktiveringar, vi kommer att säga att ljuskoder aktiveras i era energikroppar vilket pågår nu när dessa galaktiska energier slår till. Om dina öron ringer vilket är ett uppstigningssymptom, är det ett symptom på att energier kommer in så att du kan höra de olika vibrationsfrekvenserna hos dem.

Det finns många mycket spännande saker som rullar framåt. Det är dags. Det finns ingen återvändo. Moder Jord och ni alla, ni kommer alla att vara på den femte dimensionen. Hon håller en mycket hög vibration där nu. Hon har gjort en hel del rutnätsarbete för sig så hon är verkligen redo för att ni alla ska ta hoppet, språnget, vad ni än kan kalla det, vi kommer att kalla det förtroendets språng, att veta att så mycket bättre väntar er i den femte dimensionen.

Jag Lord Ashtar tillsammans med hela änglarnas höga rike som skickar vitt ljus ner till er alla och badar er i det dagligen, ser så fram emot att göra denna resa så bra vi kan, så fredligt som möjligt för er och hjälpa er alla på vägen.

Vi skickar er sådan kärlek, vi skickar er sådant ljus och välsignelser.

 

Tack Lord Ashtar, änglarnas höga rike, tack för den informationen. Det är trevligt att veta när vi reser framåt vad som verkligen händer och vad vi går igenom och all den hjälp vi har.

Jag ser fram emot att skicka många fler meddelanden till er alla.

Jag skickar er sådan kärlek, sådant ljus och välsignelser.

Källvideo: Your Ascension Journey is Divine Timing, Lord Ashtar and the Angelic High Kingdom.

 

Your Ascension Journey is Divine Timing, Lord Ashtar and the Angelic Hig…

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...