Freddie Mercury via Inger Noren 26 november, 2020

Freddie Mercury via Inger Noren

26 nov 2020

 

Jag skulle vara väldigt tacksam om jag får tala med dig mästare. Du tittade på en dokumentär om mig tidigare och jag har försökt komma fram för en kanalisering men jag har inte fått tillåtelse tidigare. Det är många som vill tala med dig mästare.

Jag avled av AIDS när den började bryta ut i UK. Det hade jag aldrig trott. Jag trodde jag var odödlig. Min karriär gick på topp när jag blev sjuk och det var en stor sorg för mig när jag förstod att jag inte skulle klara mig.

Det som jag upplevde när jag kom över på den andra sidan var att det var helt annorlunda mot vad jag hade trott. Ingen kan föreställa sig vad som väntar på den andra sidan. Det kan verkligen bero på vad man har gjort i sitt liv, det vill säga hur man har levt och hur man har behandlat andra människor. Jag blev förskräckt över hur jag hade levt på Jorden, men det jag inte hade kunna föreställa mig är att jag själv hade velat ha det mesta i mitt liv på det sättet jag levde. Detta hade jag bestämt själv och det förklarade mitt leverne. Nu däremot har jag hamnat på en station där det är väldigt mycket kärlek som är det enda som är verkligt. Jag mår väldigt bra nu och jag har sluppit min smärtsamma sjukdom.

Min musik var egentligen det enda jag verkligen tyckte hade någon mening och jag är så glad att min musik fortfarande spelas. Jag blev väldigt berömd över hela världen och det blev min revansch. Under hela min uppväxt blev jag väldigt retad och mobbad för mina utstående tänder, men med tiden blev de mitt signum och då speciellt i karriären. Jag är tacksam för mina fans som jag visste sörjde mig väldigt mycket när jag dog och deras kärlek var besvarad.

Freddie Mercury

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...