Lord Ashtar via Lynne Rondell, 3 december 2020

 

Lord Ashtar via Lynne Rondell

3 december 2020

Jag kommer tillbaka denna vackra torsdag med ytterligare en kanalisering, denna från Lord Ashtar tillsammans med den Galaktiska Federationen av Ljus.

 

21 December, En Solstorm och Så Mycket Mer Kommer In.

Hej älskade, det är jag, Lord Ashtar, tillsammans med den Galaktiska Federationen av Ljus.

Vi är så glada att komma till er genom denna kanal idag. Vi ville tala med er om det som pågår på er planet.

Vi ville tala med er idag om att det ni går genom kommer att driva er framåt mycket snabbt och vi ville också tala med er om att de energier som kommer in i ert solsystem och som finns i ert solsystem, kommer att hjälpa er i december med att faktiskt påskynda er uppstigning.

Vi vill också tala om solstormen, soleruptionen den 21 december, så vi kan börja med den. Vi vill berätta för er att det inte är en enorm solstorm eller eruption, men det är mycket stora mängder energi som kommer från solen och det kommer att ske på eller omkring 21 december, då ni har en konjunktion av planeter.

De lägger sig i linje för att stötta energiskiftet och den energi-boom, ska vi säga, ni alla behöver för att verkligen knuffas framåt på många olika sätt, men denna energi-boom kommer att knuffa fram många av dem som fortfarande är sovande. Det kommer att väcka upp dem och det kommer att faktiskt öppna medvetandet på många av er som behöver skifta, ska vi säga, ut ur den tredje-dimensionella matrisen och paradigmet.

Detta kommer att förändra ert tänkande, detta kommer att förändra hur ni navigerar, detta kommer att bli ett utbrott av ljus, vilket är allt som energi är, ett mycket högfrekvent utbrott av ljus som träffar planeten. Det kommer att förändra medvetandet på var och en av er och det kollektiva medvetandet hos mänskligheten kommer att skifta er uppåt.

Det kommer att expandera ert medvetande och det kommer att ge er den knuff som några av er behöver för att verkligen komma iväg på er resa till uppstigning. De av er som lyssnar på denna kanal och andra kanaler, och andra som för fram meddelanden är redan vakna, ni är redan medvetna, ni gör redan arbetet med att verkligen förändra er själva på denna uppstigningsresa.

Ni kommer att få andra saker som kommer in för er, för detta högfrekventa vibrerande ljus som kommer in, kommer att göra olika saker för var och en av er. Det kommer att skifta det mänskliga kollektivet så att det öppnar sitt medvetande och lyfter det till en högre dimensionell frekvens, ska vi säga, men egentligen för att verkligen öppna dem och lyfta dem ut ur de tredje-dimensionella tankar och den tredje-dimensionella matrisen de så väldigt länge vistats i, att expandera deras medvetande till ett annorlunda, att släppa in ljuset för många som sover och att verkligen hjälpa till på vägen mot er uppstigning.

Ni behöver inte vara rädda för utbrottet den 21 december eller därikring, ni behöver inte vara rädda för att det ska vara skadligt. Det är det inte, det hjälper bara till att lyfta mänsklighetens medvetande, hela kollektivets, uppåt. Det kommer att öppna upp många människor till att veta vad som pågår också och det kommer att få några att expandera sina medvetanden, att också påbörja minnesprocessen, kanske om var de varit i tidigare liv eller varför de är här nere på denna resa.

Detta är verkligen en stor en. Många av er kommer till slut att inse varför ni är här nere, på denna planet, vid denna tid, eftersom varenda en av er hoppade in här för att stå till tjänst och vara med på denna resa till den femte dimensionen, många av er är ljusarbetare, många av er är stjärnfrön och vägvisare och ni är online för att stå till tjänst.

Det är många olika saker som kommer att ske med dessa december-energier eftersom de kommer att vara ganska kraftfulla. En annan sak vi vill poängtera är att ni kommer att börja rulla framåt vad gäller sanningen på er planet också, för ni har blivit serverade en bunt osanningar, ni har blivit ledda nedför mycket mörka vägar under mycket lång tid.

Detta börjar närma sig sitt slut denna 21 december. Minnet kommer också att börja trycka genom sanningen om vad som pågått på er planet. Ni kommer att få många avslöjanden i januari och framåt under nästa år om vad som egentligen pågått. Många av dem som spelat några mycket mörka spel kommer att inte bara bli exponerade utan också avslöjade för vilka de är och många av dem kommer att fångas in så de inte kan fortsätta sitt mycket mörka styre.

Ni är på en annan nivå, ska vi säga, angående saker som sker på planeten, så ni kan verkligen börja se och tro på vad som egentligen har hänt. Så det kommer att fortsätta rullas ut. December kommer att bli en skumpig vibrationell väg energetiskt därför att det kommer ner mycket starka energier till planeten, och det kommer att hjälpa alla att skifta uppåt. Det finns ingen anledning till rädsla, det finns ingen anledning att tro att något dåligt ska inträffa. Det är det inte, det är bara mycket mer energier som träffar jorden för er uppstigning.

Det finns också energier som kommer från bortom ert solsystem, ganska långt bortom ert solsystem också. De kommer in för att hjälpa er alla med er hågkomst, de kommer in för att hjälpa er alla att vakna upp och inse vad som verkligen pågått, för det är så många i kollektivet som fortfarande sover.

En av huvudsakerna är att kollektivet av ljus, det höga kollektivet av ljus, galaktiska stjärnnationer och många olika råd av ljus, de tänker på massorna som ska vakna upp och tycker att det måste ske ganska snabbt istället för att vänta år efter år efter år, för de ser inte denna uppstigning dra ut livstid efter livstid, de ser en kortare process och de ser den andra och tredje vågen stiga upp mycket snart också.

De energier som kommer in kommer att vara olika för er alla, de kommer att lyfta er alla uppåt, de kommer att hjälpa er alla att inse ert öde, er resa här nere på denna planets plan. De kommer att ge många av er minnen, de kommer att börja visa er, i det sätt på vilket ni känner er, vem ni verkligen är.

Denna december har många underbara energier som kommer in, men det blir många toppar och dalar, ni kommer att få uppstigningssymptom, ni kommer ibland att känna er utanför er kropp och yra när energiutbrotten kommer in och då kan ni bli mycket trötta och sömniga, ni kan behöva vila mycket och kanske inte känner för att äta så mycket heller.

För ljuset som kommer att komma in i era ljuskroppar kommer att vila där tills det kan assimileras, men det kommer inte att vara för mycket. En del av er kommer att ta in extraordinära mängder ljus, ni har redan gjort mycket av rensningsarbetet och är på god väg i uppstigningen, andra kommer att ta in lite energi i taget och arbetar med det.

Alla är olika här, det finns inget rätt eller fel, det är inte samma resa för alla, då varenda en av er har olika resor angående hur ni upplever denna uppstigning.

Det kommer att finnas vissa symptom som denna kanal kommer genom med information om, men vi vill berätta för er att många underbara saker kommer att ske i december, det är verkligen ett av de största skiftena av medvetande hittills. Vi har gått genom ett par som varit enorma. Vi ser att inte ni alla, men många av er, har gjort mycket stor rensning och ni har verkligen förändrat hur ni tänker och ni har verkligen förändrat er syn på det externa därute, och många av er finns mer i era hjärtan.

Detta kommer att möjliggöra för er att verkligen centrera i hjärtchakrat och i ert hjärta, detta kommer att möjliggöra för er att faktiskt göra ett lyft i vibration, ett lyft av er frekvens som är viktigt då det också måste gå hand i hand med allt det andra ni går genom.

December är, som vi tidigare sagt, en månad att minnas, det kommer att bli en underbar månad med extraordinära förändringar och skiften. Vi ser fram emot att ge er många meddelanden genom denna kanal. Vi är här med er, vi hjälper er på er resa. Den Galaktiska Federationen och jag agerar båda ordningsmakt.

Vi ser att allt är bra med er, vi tar bort det som inte tjänar er från ert solsystem och er planet. Vi gör det fortfarande för det kommer att ta en tid ytterligare. Det kan bli mer intensivt då ni också börjar skifta uppåt, eftersom de mörka negativa utomjordingarna inte vill ha denna uppstigning. De vill inte att ni ska få den nivå av frihet ni verkligen förtjänar och den nivå av frihet ni egentligen alltid haft, men som de dolt för er.

Det pågår mycket förändringar. Allt det är underbart, allt det är bra, inget dåligt är på väg. Den 21 december blir det inga blackouter, inga tre dagar av mörker, det blir inget av det, bara underbar energi från solen och underbart ljus som trycker sig genom er alla.

Jag, Lord Ashtar, tillsammans med hela den Galaktiska Federationen av Ljus sänder er sådan kärlek, sänder er sådant ljus och sådana välsignelser.

Tack Lord Ashtar, tack Galaktiska Federationen av Ljus, detta var en intressant delning, det var en intressant kanalisering att föra genom, många underbara saker kommer att ske denna december tillsammans med solstormen, det är mycket spännande.

Jag ser fram emot att föra genom många fler meddelanden till er alla. Jag sänder er sådan kärlek, sådant ljus och välsignelser.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...