Lord Ashtar via Lynne Rondell 31 oktober 2020

 

Lord Ashtar via Lynne Rondell 31 oktober 2020

 

Dina Guider och Änglar, Hur de Hjälper dig | Lord Ashtar via Lynne Rondell

 

———————-

Kanal Lynne Rondell

29/10/2020

Jag kommer just tillbaka till er den här vackra torsdagen med en till kanalisering. Denna kanalisering kommer från Lord Ashtar och han kommer att prata om rollen och syftet med era guider och änglar, vad de gör och hur de hjälper er alla så mycket.

Nu kör vi

————————

Hej älskade, det är jag, Lord Ashtar, som kommer tillbaka igenom denna kanal, åter tillsammans med änglariket eftersom de också gillar att förmedla meddelanden tillsammans med mig för er alla. Idag ska vi prata om era guider och änglar, vad de är, vilka de är, varför de är med dig, syftet de tjänar och hur de hjälper dig nu och hur de hjälper dig i din uppstigning.

Först ska vi prata om vad guider och änglar är. Dina guider kan vara familjemedlemmar som har gått över, dina guider kan också vara uppstigna mästare, dina guider kan vara andliga varelser, dina guider kan vara en galaktisk familj, dina guider kan vara många olika människor och saker beroende på vem du är och var du har varit och vem som kommer in för att faktiskt stödja din resa på denna planet, på detta plan och till den femte dimensionen.

Alla har mellan två till fem guider, vissa har bara två. Spädbarn kommer in med guider och änglar så snart de anländer till denna planet och detta plan. Vissa barn går in i en gravid kvinnas livmoder, vissa barns själar går in under graviditeten.

Dessa änglar och guider är med den gravida mamman och de stöder barnet före det föds. För det mesta väntar barnsjälen till slutet och kommer in antingen före eller alldeles innan eller under förlossningen, men ibland kommer barnens själ mycket tidigt för att uppleva hela graviditeten och den åkturen men guiderna och änglarna är där för att stödja dem på deras resa och för att stödja dem under deras födelse och stödja dem under hela deras liv.

Dina guider och änglar ändras från tid till annan när du lyfts upp. Ibland tar du in nya högre upphöjda guider och för olika saker du gör kommer du att ta in olika guider och änglar, för olika saker som du gör och som också behövs, det kan vara arbetsrelaterat, det kan vara ett livsändamål eller någon karma som du har ådragit dig. De hjälper dig genom det eller bara dina livslektioner eller karmiska lektioner som du kom in här för att arbeta med och för att utveckla dig själv med änglar. Alla har minst två änglar. De kallas skyddsänglar.

Denna kanaliserare har faktiskt miljontals änglar när hon arbetar med hela änglariket men ni har alla minst två. Några av er, när ni går igenom svårare övergångar eller resor, har fler som kommer in som några av er faktiskt vet kallas ärkeänglarna, ärkeängel Raphael, lord Mikael, Uriel, Jophiel, Chamuel, Metatron. Det finns många olika ärkeänglar som du känner till kan kallas in för att vara till tjänst vid olika tidpunkter när det är nödvändigt för dig, för extra hjälp men ni har alla guider och änglar som alla tjänar ett syfte, de är alla en del av din härstamning också.

Denna kanaliserare kommer att ha mycket uppstigna mästare som kommer in under olika tider i hennes liv. Hon har fått Gandhi att besöka henne. Hon har fått alla typer av olika uppstigna mästare att komma in när hon antingen behöver skydd eller så att de helt enkelt övervakar och visar henne att de är med henne eller så skall hon lära sig en lektion och de kommer faktiskt in för att främja hennes utveckling.

Guiderna byts inte mycket men de byts ut beroende på din utveckling. Änglarna, det kommer alltid att finnas minst två som stannar hos dig; det är dina två som är valda för att vara med dig och sedan kommer fler in och ut efter behov.

Alla kände till denna uppstigningsresa innan ni hoppade ner i era fysiska skal, den fysiska formen. Många av er har bara glömt bort det och era änglar och guider vet också om denna resa till den femte dimensionen.

De är på den här vägen med dig. De, tillsammans med Lord Ashtar, tillsammans med hela änglariket vill förmedla ett budskap till er alla nu. De är med er, de lämnar inte någon av er efter, de är med er genom denna resa till den femte dimensionen. De hjälper faktiskt till att väcka de som sover, de knuffar dig, de knuffar dig inte tyst men de knuffar dig mot vad som är till din bästa nytta. De skulle alla älska att prata med dig, de skulle älska att du skulle veta, vi vill säga att de lyssnar.

De vill att du ska tala högt till dem även om du inte kan höra vad de säger, det är viktigt att veta att de hör vad du säger. Så det här är viktigt, allt du behöver göra är att tala högt. Jag känner det här eller kan du hjälpa mig med det eller jag skickar dig kärlek och välsignelser eller kan du rikta och vägleda mig. De lyssnar, de vill att du ska öppna konversationen, de vill att du ska öppna kontakten med dem, de lyssnar alltid, de hjälper dig alltid på din resa men de vill att du ska börja verbalisera mer hur du känner dig, vilken vägledning du behöver, visa mig ett tecken du kan säga. Mycket av din klarsynthet kommer att börja öppnas, det är ditt tredje öga, ditt kronchakra och en del på ditt halschakra. När dessa chakrasystem öppnar sig brett kommer många av er att komma i närmare kontakt med era änglar och guider eftersom ni kommer att kunna höra små viskningar, ni kommer att kunna få som intuitiva impulser, det skulle vi kunna säga, och det kommer verkligen att hjälpa dig att gå vidare på din resa mot uppstigning.

Budskapet som de tillsammans med mig tillsammans med hela änglariket för igenom för dig idag: tala till dina änglar och guider, vet att de är med dig och att de lyssnar. De är alltid runt dig, de kan vara väldigt nära och skydda dig om du behöver det, de kan hjälpa dig med vägledning, de kan visa dig olika saker eller skjuta in olika saker på din väg om det behövs.

Vet bara att de vill att du ska försöka få kontakt med dem mer. Vi vet att några av er gör ett vackert jobb och det kommer fortfarande att komma till många av er när er klarsyn och när er utveckling blir högre.

Vet att de är där, vet att vi alla är här för att stödja din resa till den femte dimensionen. Detta hoppas vi kommer att få dig att känna dig lite mindre orolig, detta hoppas vi hjälper dig på din väg till din uppstigning och vi vill ha förening av människorna och änglarna och era guider, vi vill att den föreningen verkligen ska öppnas, så nu är det dags.

Jag, Lord Ashtar, tillsammans med hela änglariket skickar er sådan kärlek, skickar er sådant ljus och välsignelser.

————————-

Tack Lord Ashtar, änglariket. Det är ett underbart vackert meddelande, tack så mycket för det. Jag har pratat med mina, jag vet inte, mycket länge, och det är viktigt, även om du inte kan höra vad de har att säga att bara starta konversationen, engagera dig, de lyssnar. De hjälper dig på din resa med vägledning och skydd, välsignelser, läkning, vadhelst som behövs.

Jag hoppas att det här meddelandet resonerar med dig. Jag ser fram emot att skicka många fler meddelanden så att ni verkligen kan bli hjälpta på er uppstigningsresa. Jag skickar er sådan kärlek, jag skickar er sådant ljus och välsignelser.

Källvideo: https://www.youtube.com/watch?v=zfteTUaD1iQ

 

your Guides and angels, How they are helping, Lord Ashtar.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...