Ashtar via Sharon Stewart, 28 juni 2020

Ashtar via Sharon Stewart

28 juni 2020

Jag: Ashtar, kan du vara snäll och hämta mig till ditt skepp? Jag behöver en stunds förnuft!

Ashtar: Läser du nyheterna nu igen, Sharon?

Jag: LOL. Trudeau säger att vi inte kan låta Kina skrämma oss att släppa de två personer Kanada tog i förvar, men för några veckor sedan sålde han allt vårt guld till Kina.

Ashtar: Det beror på vilket Kina han gör affärer med, kommunisterna eller de vita hattarna.

Jag: Vilka är det som ber om frisläppning av dessa personer då?

Ashtar: De Vita Hattarna.

Jag: Det förklarar saken. Vem är det som bestämmer i det landet egentligen?

Ashtar: Det är en blandning. Ofta har toppledaren i vilket land som helst två sidor att svara mot. Precis som Trump. De mörka hattarna försöker utpressa honom, nu är en bok ute skriven av hans släkting, och de vita hattarna (alliansen) instruerar honom hur han ska få vidare. Sedan har han sitt eget omdöme om vad han ska göra också. Så det blir komplicerat, måste vi säga.

För många av världens ledare är det en fråga om vem som hotar minst och håller fram mest pengar. Varje politiskt parti svänger med de andra. Ibland kompromissar de för att få fördelar någon annanstans, ibland betalar de bara priset för att få genom sin agenda. De vita hattarna kan förstås vara mer envisa men vid vissa tillfällen tar de en kompromiss som ger dem framtida fördelar. Ibland är vad som ser ut som ett bra drag av den Djupa Staten faktiskt deras framtida nedmontering. Du vet att Obamas och Bush´s regeringar genomförde åtgärder som nu leder till att de arresteras.

Jag: Ja. Vad är det som pågår i Turkiet nu? Försöker de ta över Mellanöstern? LOL. När ska folken i Mellanöstern gå samman och säga att de fått nog? De skulle behöva gå ihop i en fast stat och be resten av världen hålla sig borta, men de slåss förstås alla med varandra.

Ashar: Vilket är gjort med avsikt. Deras ledare vet vad som står på spel. Mellanöstern är ett eftertraktat område tack vare utomvärldsliga resurser. Det handlar inte så mycket om olja som ni letts att tro, även om den kan vara del av det. Det de krigar om är vem som bor i Mellanöstern och hur de försöker få förbindelse med galaxen.

Jag: Så det finns egentligen ingen enad regering som styr ett land?

Ashtar: Nej, egentligen inte, och det är fördelaktigt nu därför att då ser ni tydligare vilka som är dåliga och vilka som är bra. I USA är det uppdelat i 52 delar.

Washington, New York och Los Angeles är fortfarande i de mörka hattarnas händer. Dessa stater är de största ekonomierna i USA och de har förhandlat för sig själva men också gått ihop för att bekämpa Trump.

Vi vet alla att Kalifornien har försökt lösgöra sig från resten av USA och har redan gjort en del förhandlande på världsnivå. Ju mer resurser en stat har, desto mer kan de erbjuda världsmarknaden och desto mer troligt är det att de kan frigöra sig och bilda ett eget territorium eller till och med land. I Kaliforniens fall är detta orsaken till att fokus ligger på att avslöja pedofilringarna, för på det sättet kommer resten av världen att ta avstånd och Kalifornien förlorar sin globala lyskraft.

Jag: Åh. New York då?

Ashtar: Antifa har varit aktiva i New York och gör staten och dess huvudstad oattraktiva för turister, det vill säga de som ens funderar på att resa i denna osäkra tid. Det säger sig självt att många turister väljer bort en stor stad som New York för det faktum att risken för smitta är större där. Och New York har varit en av de värst drabbade städerna i landet.

Jag: Så varför försöka döda din egen stats ekonomi, hur hänger det ihop … ja, så är det förstås. New World Order´s ekonomi. De försöker förs in En världsekonomi genom att döda de individuella ekonomierna i alla stater och sedan varje land.

Ashtar: Ja. Större områden i staterna, alltså större ekonomiska regioner, drabbas hårdast. Dessa stater är framförallt styrda av den Djupa Staten, så ju fler stater som svänger över till republikanerna desto hälsosammare blir de.

Olyckligtvis pågår det fortfarande en del upplopp. När världens folk inser att alla betyder något, inte bara vissa grupper, utan varje person, då kommer Kabalen att möta sin like.

Detta är inte att ta lätt på situationen för svarta i USA, det har förekommit ett förfärligt förtryck, men när ni alla lär er behandla varandra med humanitära värden, istället för värden ni lärts av den Djupa Staten, Hemliga Militären och de Mörka, då kommer ni alla att få det mycket bättre.

Det räcker att säga att det är mer på gång i pipen. De stater som svänger över till Republikanerna kommer att utsättas för ytterligare attacker av den Djupa Staten. Det kan bli på många olika sätt. Falsk-Flagg attacker, radioaktiv strålning, mer lockdown, till och med virus i dricksvattnet.

Jag: Oj.

Ashtar: Den Djupa Staten styr och har alltid styrt med hot och skrämsel. De använder ett maffia-aktigt sätt att styra sina undersåtar. De flesta har varit omedvetna om detta eftersom den djupa staten inte förlorat sin makt över folket, men det är vad som sker nu. De förlorar. Och det tycker de inte om.

Titta noga på nyheterna för att förstå vilka stater som är på löpsedlarna. Dessa stater är möjliga mål innan valet. Om en stat svänger över, kan oroligheter mycket väl starta där.

Detta är psykologisk krigföring.

Jag: Ja, det var en stat som fick en ny guvernör, tror jag, som är Republikan och som följer Q, istället för en Demokrat som var där tidigare. Det kanske är någon de skulle ha som mål som hämnd för deras förlust.

Ashtar: Till exempel.

Ni har också sett att efter några dagar av extrem värme så kommer ”Global uppvärmning” upp i rubrikerna igen. Människor måste förstå hur manipulerade de är. Först och främst så kontrollerar den Djupa Staten vädret och kan göra det så varmt eller kallt som de vill; och sedan lägger de ut tidningsrubriker för att få människor i panik. Det är det sista ni ska bli, panikslagna. Bli inte det.

Det andra som alla måste inse är att det som de tror, bara är en del av sanningen. Även de som vi informerat, tangentbordskrigarna, Anons, vet bara en del av sanningen. Det pågår mycket mer i bakgrunden och den tenderar att avslöjas när antingen den djupa staten tvingar oss till det, eller vi måste släppa informationen till er för att ni ska den i åtanke. Då kommer ni att hjälpa oss skapa den tidslinjen. Det är så det fungerar.

Jag: Så, vad är det då som krävs? Hur nära stupet måste vi komma för att dessa människor ska se Ljuset?

Ashtar: Ni är ganska nära nu, men ni kommer ännu närmare.

Jag: Ok. Jag kan höra den där sången, ”The eve of destruction” i mitt huvud.

Ashtar: Era människor är destruktiva. Och de tror att förstörelse är lösningen på allt. Om något är fel, förstör det med vapen. Spräng det. Bekämpa eld med eld. Vid någon punkt kommer ni att få se nya lagar på plats, upprätthållna av ärliga medborgare i maktpositioner och er tro på systemet kommer att börja återställas.

Problemet är att hela folket måste vara med, och det är det inte. Så de som är av högt ljus bär fortfarande Ljuset åt dem som är kaotiska, skapar upplopp och slåss.

Jag: När kommer vi att få höra tillkännagivandena?

Ashtar: Inom ett år. Allt beror på ert framåtskridande. Just nu, titta på vad Trump säger. Han är så nära sanningen som man kan komma just nu. Han och Q.

Jag: Jag tror människor skulle må bättre om något hände som återställde deras tro på systemet, men inget har hänt än.

Ashtar: Några får lönebidrag. Du fick en del.

Jag: Det fick jag.

Ashtar: Detta är början på St Germains utbetalningar, RV:n. Just nu kommer läget att vara obekvämt, men när marknaden kraschar och pengarna blir värdelösa, då kommer RV:n att betalas ut. När marknaden kraschar, kommer vi att ha ställt alla de mörka, den djupa staten, inför rätta, och de kommer inte att kunna styra ekonomin längre.

Jag: När kan det inträffa?

Ashtar: Min bästa gissning är, under detta år. Vissa säger att ekonomin reda har kraschat, men det har den inte. När allt har kommit ner på noll, det är vad jag talar om. När det inte är möjligt att handla med aktier längre eftersom ni inte har råd att köpa, priserna på dem är så uppblåsta. Och när priset på bensin säger att ni inte kan köra bil längre. När så många företag har gått omkull.

Jag: Jag skulle tro att det ligger en bit bort.

Ashtar: Det är möjligt. Men vänta bara. När Trump får makten för sin andra period, titta då på fyrverkerierna. Då kommer den Djupa Staten inte att ha något att förlora. De kommer att trycka på alla knapparna och försöka skylla på Trump. Hela den här operationen hänger på att människor vaknar upp, och det gör de.

Jag: Jag känner människor som syr covid-masker och säljer dem.

Ashtar: Opportunister. Ekonomins gångjärn.

När människor inte längre tror på sina regeringar, då har vi vunnit.

Jag: Så varför skulle de tro på Trump? Han är fortfarande en stor rik fet katt.

Ashtar: Det är han. Men han vill ställa om den Amerikanska ekonomin som Globalisterna har försökt förstöra de senaste åren. Och det har påverkat hans välstånd, så han har en personlig investering i att göra Amerika ”great again”. Han vänder på vad de gjort och kommer att få Amerika på fötter igen. Det kommer att få folket att tro på honom. Han har redan gjort framsteg trots allt som pågått. Han är rädd att hans familj kan förlora alla pengar han byggt upp under åren och arvet från hans förfäder, och att hans barn och barnbarn kommer att leva i smutsen under en globalistregering, därför att om han inte gör detta, så är det precis vad som kommer att ske i Amerika. Han förstår att kortsiktig smärta kommer att innebära långsiktig frihet för landet.

Jag: Så det är ytterligare ett skäl till att de vill ha alla hemma: för att de ska bli arbetslösa.

Ashtar: Ja, de vet vad Trump försöker åstadkomma och lägger in motattacker så att han inte ska kunna göra det. Att ha ett arbete är en uppenbar del av varje kandidats plattform och jobbskapande är viktigt för Amerikaner. Det finns andra områden som hälsovård, så naturligtvis, för in ett virus och förstör hälsovården. Statens utgifter, relationer till andra länder har Trump skött bra, speciellt Nordkorea. Han har dragit in det finansiella stödet till WHO och fjärmat sig från FN. Det sänder ut ett stort budskap. Han tar sig an striden med globalisterna och börjar genom att dra tillbaka Amerikas finansiella stöd.

Jag: Jag tror de ska vara försiktiga, för han talar redan om den Djupa Staten.

Ashtar: Ja, och det av en orsak: att låta folket få veta att det inte är han som ligger bakom problemen med ekonomin just nu. Att han sagt så här mycket skrämmer den Djupa Staten, för när de väl är helt avslöjade kommer människor att inse att de blivit utnyttjade.

Jag: Jag tror det händer nu. Ricky Gervais tal vid Oscars-galan var också ett sådant.

Ashtar: Och nyheterna som cirkuleras på nätet, från Anons, för att avslöja sanningen för andra människor.

Jag: Jag har gjort min del! LOL

Ashtar: Du får i alla fall ut budskapet och får folk att tänka till.

Jag: Det finns fortfarande motstånd. Människor vill inte bli utsläppta från sina fängelseceller. De känner sig bekväma där. Personligen tror jag det kommer att bli värre, mycket värre.

Ashtar: Ja, det kanske måste det, och det är deras beslut. Emellertid kan många räddas.

Det sista jag skulle vilja nämna för dig är att frikännandet av människor som General Flynn och det misslyckade riksrättsåtalet mot Donald Trump visar allmänheten vilka som är dåliga och vilka de kan lita på.

Jag: Är det dock bara människor som tror på Trump?

Ashtar: Det ger er fler människor att tro på. Eftersom så många fortfarande litar på systemet, och General Flynn blir frikänd, så tror de på att han är en god man.

Jag: Vi får se.

Ashtar: Och du väntar på att han ska upp till bevis.

Jag: Jag väntar för att se om Trump ger honom en position i sin administration. När han gör det, då kan jag tro att han är en vit hatt. Jag undrar fortfarande varför Dr Jekyll fortfarande finns där uppe, men sanningssägarna gör förstås mycket för att misskreditera honom.

Ashtar: Det räknas också. Han kommer att falla.

Jag: Och han kommer att hålla Bill Gates i handen.

Ashtar: Det här är en kamp för att bevisa för den Amerikanska allmänheten, och världen, vem som är värd att tro på och vem som inte är det. Det finns redan många som fallit i onåd hos allmänheten, många skådespelare och inflytelserika personer. Ni ser dessa fall staplas upp just nu.

Jag: Jag hoppas de vita hattarna en dag bara reser sig upp allihopa och ”kommer ut” till allmänheten.

Tack Ashtar.

Ashtar: Adonai.

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

You may also like...