Lord Buddha via Genoveva Coyle, 30 augusti, 2018

HERREN BUDDHA: JAG GER DIG GÅVAN GYLLENE STILLHET

När du sitter så djupt och stilla som möjligt, i ditt hjärtas fridfulla ljus, kan du få tillgång till en hel del gudomlig visdom och förståelse för syftet med ditt liv. Kanaliserat av Genoveva Coyle.

Hälsningar kära ni! JAG ÄR Herren Buddha som kommer för att hälsa er denna dag och varje dag som en helt ny dag! Ty det är sant att ni i varje ögonblick närmar er ert mål och den Endas hjärta.

Låt mig sitta med dig idag och omsluta dig i min gyllene kärlek, mitt lugn och min frid. Bara sitt med mig medan ditt sinnes tjatter tonar ut och slutar, och allt du känner är kärlek och ljus. Släpp av farhågorna och oron över den här nya dagen, för det finns inget som du inte är exalterad och glad över att möta idag – bra eller dåligt, glatt eller sorgligt.

Du förstår vad det är jag syftar på? Nämligen: Alla ytterligheter och mellanting av den Tredje D-världens dualitet. Jag ger dig denna gåva av gyllene stillhet som är djupare än att bara vara i frid och acceptera allt som kommer till ditt medvetande. För om du är lugn och kan sitta så djupt och stilla som möjligt i ditt hjärtas fridfulla ljus, kan du få tillgång till en hel del gudomlig visdom och förståelse för syftet med ditt liv.

Först kan du kanske inte se hela bilden tydligt, eller den rättmätiga platsen för varje händelse som uppstår i ditt liv. Men ditt hjärta hjälper dig att lita på, le och släppa allt – bra eller dåligt – för allting är bra, tidpunkten är rätt, och allt är bara där det borde vara för din största fördel och tillväxt. Fäst dig inte vid något som kommer till dig, utan låt det försvinna graciöst, efter att ha tittat och analyserat det kort för att se innebörden och budskapen i det, och fortsätt sedan!

Du har möjlighet att gå vidare med kärlekens hastighet med varje enskild tunn slöja av illusion som du släpper. Ibland släpper du många illusioner på en viss dag, och det finns tillfällen då du undrar över strukturen och designen av en av dem samtidigt som du blir intrasslad och frustrerad av deras makt över dig och över andra som fortfarande skall vakna.

Det är ingen brådska. Någon annans sätt att komma hem är inte bättre än ditt, men det finns ett ypperligt och ett glädjefyllt sätt att komma dit. Många av er har valt att lära era lektioner på okonventionella sätt, med lärare som testar och frågar er utan mycket preliminärt kursmaterial givet med undantag för de känslor som uppstår inom er när ni lyssnar eller kommer i närheten av dem. Och för länge har ni motstått och försökt ”lösa” de problem som har presenterats av deras blotta närvaro, med de gamla redskapen av rationalitet eller konflikt, och/eller genom att vara snälla och söta.

Inget av dessa verkade fungera, speciellt som du ser dem komma tillbaka till dig. Är det inte sanningen? Du kan skratta nu med mig eller du kan le eftersom du ser att problemet alltid varit närvarande inom dig. Och när du närmar dig det ordentligt, med sann ovillkorlig kärlek och fullständig förlåtelse för dig själv, så mjuknar det upp som är utanför dig själv och oroar dig på något sätt och försvinner bort som magi. Och om det inte går omedelbart, kan det vara så att du inte är helt överens med det jag säger till dig, och det kan finnas tvivel eller vrede mot budbäraren och de som har gått med på att vara dina speglar och livslärare.

Så då, gå du bara djupare och djupare in i ditt hjärta! Du kan kalla på mig, du kan be att den gyllene stillheten omger dig och tar dig under Bodhi-trädet för att visa dig kraften av ovillkorlig kärlek!

Ser du nu att du faktiskt har kontroll över allt som kommer till dig, och över ännu mer som går ut från ditt fält? Ser du nu det kraftcenter du har, och hur har du alltid haft fri vilja att rikta din energi inom dig, för att släppa, så att sedan ljuset kan skina och göra arbetet genom dig?

Därför säger jag till dig att den här dagen är en ljus ny dag, för mig och dig, för du känner nu på djupet livets sanning, ditt livs sanning!

Jag lämnar dig med mitt gyllene ljus och min djupa frid! Farväl.

Med tillstånd.

©2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...