Omara – Atlantisk prästinna – via Beatrice Madsen, September 3d, 2018

Omara  en  Atlantisk prästinna   via Beatrice Madsen    180903

Mitt namn är Omara och jag levde och verkade som en högt utvecklad prästinna under Atlantis med kontakt med de högre sfärerna .Jag behöver inte längre inkarnera i livscykeln på jorden utan befinner mig ständigt i mitt högre tillstånd.  I mitt arbete på Atlantis hade jag hjälp av kristaller och jag bar också en huvudbonad med tunna kristallväggar i olika vinklar som hjälpte resonansen och klarheten i att ta in de högre andliga sfärernas budskap. Vi var en högt utvecklad civilisation och förutom den andliga kunskapen och visheten som kunde florera och utvecklas fritt var där också en mycket utvecklad teknologi. Denna gjorde att vi kunde t ex förflytta och resa på de mest häpnadsväckande vis och allt som då var självklart för oss kan vi ännu inte avslöja för er för det skulle ni inte kunna ta till er. Ni är på väg att bli redo och det är med stor spänning och iver som vi följer era steg och er utveckling. Många av oss har har haft relationer med er tidigare i Atlantis,  och vi gläds över att nu få återknyta kontakten. I och med er uppstigning blir det lättare för oss att kontakta er och det blir ett kärt återseende och ett slag hemkommande.

Under Atlantis tid var det balans mellan de feminina och maskulina energierna och detta tillstånd är på väg att återuppstå på jorden. Även om det kan tyckas svårt att förstå så vill vi säga att i födelsen av det gudomligt feminina så kan kaos uppstå som en reaktion på svårigheten att acceptera och ta till sig det nya. Detta kaos är skenbar och kommer inte att hålla utan är ett sista desperat försök att hålla kvar de lägre energier som har rått under en så lång tid och som är och känns som en hemvist för så många människor. Vi kan likna det vid att ni ska bege er ut på en längre oviss resa till en kultur med annorlunda temperatur, föda och aktiviteter. Somliga av er blir rädda och vill stanna hemma, i det som är vant och på så sätt tryggt. Dock är energierna nu så höga att att det går inte så bra att stanna hemma i de gamla. Det här skapar kaos och oreda bland de som desperat kämpar för det, och ni måste förstå att de är synnerligen förvirrade innerst inne. Sänd ljus och kärlek till era medmänniskor som kämpar och inte vet  bättre, inte förmår.

Vi gläder oss att ett nytt, mer ljusfyllt och kristallint jorden återföds och ni med dem. Moder Jord är er barnmorska som föder fram er kollektivt till en bättre värld, där den feminina, gudomliga principen får finnas i balans med den maskulina. Precis som det är smärtsamt att föda, både för modern och barnet så är det det för er, kära vänner och det tar tid att anpassa kroppen till den nya andningen och den nya energin. Tillåt er att vara nyfödda och ge er själv omsorg. Tacka er själva för att ni valt att gå igenom den här svåra processen som applåderas av oss alla på den här sidan. Ni är våra sanna hjältar som föder den nya tiden tillsammans med käraste Gaia. Det arbete ni gör ger resonans och vibrationer i hela universum och påverkar minsta partikel. På sätt och vis gör ni det i blindo för ni kan inte med era ögon se vilken fantastisk effekt det har.

Det nya Atlantis är på väg att återfödas och vi är här för att hjälpa till. Våran undergång var en sällsam historia och tekniken hade stigit många  åt huvudet på den tiden och tagit över för mycket, hjärtekraften hängde inte med och det var bidragande orsak till vår spektakulära undergång. Trots att många av oss hade så stark hjärtkontakt räckte inte det för det kollektiva hjärtat i Atlantis och vår civilisation var dömd att gå under. Nu är cyklerna genomgångna och det är dags igen. Ni kan förstå hur vi gläds och riktigt sprakar i vår iver att se detta hända. För er inkarnerade så har ni nu genom åren utvecklat en stabil, okränkbar, otadlig hjärtekraft genom den store mästaren och förkunnaren i er tideräknings början. Hans kärlek finns i era hjärtan och ni har genom tidigare inkarnationer slipat och utvecklat denna hjärtekraft för att den ska kunna blomma och växa i denna tid. Denna kraft ger er stabiltet och hjältemod och är vad ni behöver i det nya Atlantis och vad som gör att detta inte behöver att gå under på samma vis. Jag ger er nyckeln genom hjärtats andliga kraft som ska bära er till skapandet av den nya, lättare och mera ljusfyllda jorden. Energierna höjs steg för steg och dag för dag och jag återkommer längre fram för at ge er övningar som kan vara hjälpsamma.

Tacksam för att få återknyta kontakten mer er. Er Omara.

Du gillar kanske också...